15 / 05 / 2024

ekşioğulları gaziosmanpaşa resimleri

ekşioğulları gaziosmanpaşa resimleri

Ekşioğulları A.Ş Gaziosmanpaşa Pazariçi Mahallesi kentsel dönüşümü kapsamında 1.420 konut inşa edecek. 2 ay sonra çalışmaların başlayacağı Ekşioğulları Gaziosmanpaşa projesi sonbaharda satışa çıkacak...

Çekmeköy Alemdağ-Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Çekmeköy ilçesi, Alemdağ - Ekşioğlu Mahallesi, kısmen 525 parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Sarp İnşaat'ın acı günü! Sarpay Ekşioğlu vefat etti!

Sarp İnşaat Mobilya San. ve Tic. A.Ş.'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sarpay Ekşioğlu hayatını kaybetti. Sarp İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Sarpay Ekşioğlu kimdir?

Sarp İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sarpay Ekşioğlu kimdir? Sarpay Ekşioğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sarpay Ekşioğlu'nun biyografisi...

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Ekşioğlu tarafından kuruldu. 

Ekşioğlu ve Severler Apartmanı'nda 275 bin TL'ye!

İki blok 28 daireden meydana gelen Ekşioğlu ve Severler Apartmanı'nda ilk blok Mart 2018'de diğer blok Ağustos 2018'de teslim edilecek..

Gaziosmanpaşa Misal İstanbul teslim tarihi!

Ahes Misal İstanbul projesi Süleyman Ekşi İnşaat imzası taşıyor. Gaziosmanpaşa Misal İstanbul teslim tarihi ne zaman?

Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul teslimleri!

Misal İstanbul Konutları Süleyman Ekşi İnşaat tarafından 13 blok olarak planlandı. Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul teslimleri ne zaman?

Ahes Misal İstanbul Gaziosmanpaşa fiyatları!

Ahes Misal İstanbul Gaziosmanpaşa fiyatları metrekare birimde 5 bin 230 TL'den başlıyor. Proje Süleyman Ekşi İnşaat tarafından Gaziosmanpaşa'da inşa ediliyor...

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş kuruldu!

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş Hüseyin Ekşi, Kenan Ayaz, Yavuz Sultan Ekşi ve Yusuf Ayaz ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul fiyatları!

Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul fiyatları metrekare birimde 5 bin 230 TL'den başlıyor. Proje 13 blok olarak Süleyman Ekşi İnşaat tarafından hayata geçirildi...

EKŞ Ekşioğlu'ndan Antalya'ya 2 yeni proje!

EKŞ Ekşioğlu, Antalya'nın Kepez ilçesinde şehir içerisindeki yerleşime açık en yüksek tepe noktası olan Masa Dağı bölgesinde 2 yeni proje hayata geçiriyor. 

Gaziosmanpaşa Novi Bazaar ödeme koşulları!

Gaziosmanpaşa Novi Bazaar ödeme koşulları kapsamında yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor. Novi Bazaar Gaziosmanpaşa'da teslimler Aralık 2018'de yapılıyor...

Fuzul TEM Avrasya Gaziosmanpaşa ödeme koşulları!

Fuzul TEM Avrasya Gaziosmanpaşa projesinde dairelerin satış fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor...

ekşioğulları gaziosmanpaşa resimleri Haberi

ekşioğulları gaziosmanpaşa resimleri


Gaziosmanpaşa Pazariçi Mahallesi'nde kentsel dönüşümü Amerikan ortaklı Ekşioğulları A.Ş yapacak. Ekşioğulları Gaziosmanpaşa projesinde konut ve ticari birimler yer alacak. Proje 170 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek.


Ekşioğulları Gaziosmanpaşa projesinde 1.420 konut yer alıyor. Yaklaşık 80 bin metrekare ticari alanın olacağı  Ekşioğulları Gaziosmanpaşa projesinde ticari üniteler mahalle kültürünü yansıtması amacıyla AVM olarak değil, sokak - çarşı konseptinde blokların altında olacak.


İnşaat alanı yaklaşık 700 bin metrekare olan Ekşioğulları Gaziosmanpaşa projesinde yürüyüş yolları, spor alanları, sauna, fitness merkezi, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor.


22 farklı tipte dairenin yer alacağı Ekşioğulları Gaziosmanpaşa Pazariçi projesinde 2+1, 3+1, 4+1 daireler olacak. 2 ay sonra çalışmalarına başlanacak olan Ekşioğulları Gaziosmanpaşa projesinin sonbaharda satışa sunulması planlanıyor.