30 / 04 / 2024

eksper raporu itiraz

eksper raporu itiraz

Konut kredisi ekspertiz raporu, gayrimenkulün değer tespiti için banka tarafından isteniyor. Eğer banka rapor sonucunda yüklü miktarda ücret talep ettiyse itiraz edilebiliyor. İşte, ekspertiz raporuna itiraz dilekçesi örneği!

Gayrimenkul alacaklar ve satacaklar dikkat! Tapu harcı sistemi değişiyor! Artık böyle olacak...

2023'te uygulamaya başlanması gündemde olan yeni sisteme göre emlak alım satımında rayiç bedel üzerinden değil eksper raporu doğrultusundaki gerçek değer üzerinden tapu harcı alınması hedefleniyor. İşte ayrıntılar...

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul’un ÇED Raporu’na dava açacağız!

Kanal İstanbul’un ÇED Raporu’nun onaylanmasının ardından, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul’un imar planına itiraz edeceğini ve ÇED raporuna dava açacağını söyledi…

Kanal İstanbul ÇED Raporu'na itiraz süresi sona erdi!

Kanal İstanbul Çevresel Etki Değerlendirme Raporu'na itiraz süresi dün akşam sona erdi. ÇED Raporu, toplanan görüşlerle beraber 5 iş günü içerisinde onaya sunulacak...

CHP'liler Kanal İstanbul'un ÇED Raporu'na itiraz dilekçesi verdi

CHP Ankara İl Teşkilatı, son günlerin en çok tartışılan projesi Kanal İstanbul'un Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu'na itiraz dilekçesi verdi...

Kanal İstanbul'a itiraz için imza atmayan belediye çalışanın darp edildiği iddiası!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi çalışanı, CHP Tepebaşı İlçe Başkanlığı tarafından Kanal İstanbul Projesi ÇED Raporu'na itiraz etmek için düzenlenen imza kampanyasına destek vermek istemediği için stant görevlileri tarafından darbedildiğini iddia etti.

Meral Akşener, Kanal İstanbul Projesi ÇED Raporu'na itiraz dilekçesi verdi!

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, "Bu konunun uzmanı herkes itiraz ediyor. Fakat iktidar tartışmaya kapalı, bilgilenmeye kapalı." dedi.

Konut kredisi ekspertiz raporu itiraz!

Konut kredisi ekspertiz raporu, gayrimenkulün değer tespiti için banka tarafından isteniyor. Eğer banka rapor sonucunda yüklü miktarda ücret istiyorsa itiraz hakkı bulunuyor.

Aydın jeotermal elektrik santrali için ÇED raporu iptal davası açıldı!

Aydın'da yapılması planlanan jeotermal elektrik santrali için ÇED raporu iptal davası açıldı. Santralin kurulmaması için mahkemeye itiraz davası açan bölge halkı, mahkeme kararı çıkmadan firmanın iş makinelerinin zeytin ağaçlarını sökmeye başladığını belirtti.

Bilirkişi raporuna itiraz dilekçesi örneği!

Sulh Hukuk veya Asliye Hukuk mahkemelerinde açılan davalarda bilirkişi raporu istenebiliyor. Taraflar bu rapora itiraz edebiliyor. Peki, dilekçe nasıl yazılır? İşte bilirkişi raporuna itiraz dilekçesi örneği..

Riskli yapı tespitine itiraz süresi!

Riskli yapı tespiti yapıldıktan sonra, bu durum bir “risk tespit raporu” ile ayni hak ve şahsi hak sahiplerine tebliğ ediliyor. İşte, riskli yapı tespitine itiraz süresi!

Ekspertiz raporuna itiraz dilekçesi örneği!

Konut kredisi ekspertiz raporu, gayrimenkulün değer tespiti için banka tarafından isteniyor. Eğer banka rapor sonucunda yüklü miktarda ücret talep ettiyse itiraz edilebiliyor. İşte, ekspertiz raporuna itiraz dilekçesi örneği!

Konut kredisi ekspertiz raporuna itiraz!

Konut kredisi kullanımında en önemli etken olan ekspertiz raporu sonucunda banka, müşteriden yüklü miktarda ücret talep ettiyse ekspertiz raporuna itiraz edilebilir mi? İşte, konut kredisi ekspertiz raporuna itiraz!

Konut kredisinde peşinat oranı!

Konut kredisi başvuru sürecinde, eksper raporu ile taşınmazın değeri belirleniyor. Bu raporda belirlenen miktar, bankaların vereceği kredi miktarı olmuyor. Peki, konut kredisinde peşinat oranı ne kadardır?

eksper raporu itiraz Haberi

eksper raporu itiraz

Ekspertiz raporuna itiraz dilekçesi örneği!

Banka nezdinde kredi çekmek istiyorsanız, banka için ekspertiz raporu gerekiyor. Konutun değerinin belirlenmesi için hazırlanan ekspertiz raporu bankaya sunularak ne kadar kredi kullanılacağını belirliyor. 


Ev kredisi almak isteyenlerin mutlaka eksperlerin hazırlayacakları raporlarla  başvuru yapması gerekiyor. Banka bu rapora göre talep edilen krediyi onaylıyor. Eksperlerin hazırladığı ev durumu önem teşkil ediyor. 


Bu rapor alacağınız kredi miktarını etkiyor. Ev değeri ortaya çıkması için bazı durumlar dikkate alınır. Eviniz ile ilgili tapudan herhangi bir ipotek olup olmadığı incelenir.


Rapor geniş kapsamlı bir şekilde hazırlanıyor. Banka bu rapor ile sizlere vereceği miktarı belirliyor. Ev için hazırlanan bir pazar fiyatı ve bankanın vereceği miktar, eksper raporuna istinaden hazırlanmış oluyor. Kredi kullanmak isteyen kişiler bu yollarla ev sahibi olabiliyor. Eksper olmadan gayrimenkulün fiyatı belirlenemiyor.


Yapılan...