17 / 05 / 2024

El Chaponun evi nerede

El Chaponun evi nerede

Uyuşturucu baronu El Chapo’nun evinin de aralarında yer aldığı bazı mülkler piyango ikramiyesi oldu.

İsrail askerleri Batı Şeria'da Filistinlilere ait bir evi yıktı!

İsrail askerleri, işgal altında olan Batı Şeria'nın El-Halil kentinde Filistinlilere ait evi bir "ruhsatsız" olduğu gerekçesiyle yıktı.

İsrail Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait evi yıktı!

Cebel El-Mukebbir beldesine polis eşliğinde baskın yapan İsrail’e bağlı Kudüs Belediyesi 5 kişilik Filistinli aileye ait evi yıktı.

Gamze Erçel’in iki katlı cam evi! 

Gamze Erçel'in sosyal medyada evinden film izlerken paylaştığı fotoğraf sosyal medyada gündeme oturdu. Fotoğraftan sonra Erçel'in evi merak konusu oldu. İşte ev karantinasındaki Gamze Erçel'in merak edilen evi...

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç Çubuklu Vadi Evleri’ne taşınıyor!

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, berababer yaşamak için uzun zamandır aradıkları evi sonunda Çubuklu Vadi Evleri’nde buldu. 

İsrail, Batı Şeria'da Filistinlilere ait inşaat halindeki evi yıktı!

İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria’nın El-Halil'de yer alan Filistinlilere ait inşaat halindeki bir evi yıktı.

Denizli Gerzele Kültür Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Gerzele El Becerileri Kurs Merkezi ve Kültür Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.

İsrail Batı Şeria'daki bir evi daha yıktı!

İsrail güçleri tarafından işgal altında bulunan Batı Şeria'nın El Halil bölgesinde Filistinlilere ait bir evi daha yıkıldı. Evi yıkılan Filistinli Aid Sammur, evinin İsrail askerleri tarafından yıkılmasını izlediğini anlattı.  

Samuel Eto'nun iki evi açık artırmaya çıkarıldı!

Konyaspor'un yıldız futbolcusu Samuel Eto'nun iki evi açık artırmaya çıkarıldı. 37 yaşındaki forvetin mallarına el konuldu.

İşte Elçin Sangu'nun 800 bin TL'lik evi!

Kiralık Aşk dizisiyle ünlenen oyuncu Elçin Sangu'nun evinin görüntüsü ortaya çıktı. Bahçeli ve havuzlu villanın değeri 800 bin TL...

Elçin Sangu: Hala kirada oturuyorum!

Hayatına dair merak edilenleri anlata güzel oyuncu Elçin Sangu, "Hâlâ kiradayım. Benim normal bir arabam, annemin de mütevazı bir evi var." dedi.

İsrail güçleri El Halil'de bir evi yıktı!

İsrail güçleri, Batı Şeria'da El Halil kentinin Dura ilçesinde Filistinli Amayira ailesine ait bir evi yıktı. Yıkıma gerekçe olarak Amayira ailesinin oğullarından Muhammed Abdulmecid Amayira'nın geçen ay İsraillilere yönelik bir silahlı saldırıda bulunduğu iddiası gösterildi.

Altındağ Afrika Kültür Evi açıldı!

25 Mayıs Dünya Afrika Günü’nde, Afrika El Sanatları Pazarı ve Kültür Evi, Cumhurbaşkanımız Sayın R. Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından Hamamarkası’nda açıldı.

İkinci el konut alırken dikkat!

İkinci el konut alırken dikkat etmeniz gereken çok sayıda konu var. Evi satın aldıktan sonra bir sorunla karşı karşıya kalmak istemiyorsanız yapacaklarınız şunlar...

El Chaponun evi nerede Haberi

El Chaponun evi nerede

Meksika Başkanı Andres Manuel Lopez Obrador geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği açıklamada 15 Eylül 2021  tarihinde gerçekleştirilecek olan çekilişle, lüks araziler ve lüks konutlar, Aztek Stadyumunda bulunan bir loca ve yakalanan kartel liderlerinin evlerinin piyango ikramiyesi olacağını duyurmuştu. Sputniknews'te yer alan habere göre, Meksika Başkanı Andres Manuel Lopez Obrador ayrıca tüm bunlar dışında halktan çalınmış olan mülklerin piyango ile dağıtılacağını dile getirdi.

Meksika Başkanı Andres Manuel Lopez Obrador'un konuşmasından sonra piyango ödülleri de belli oldu. Piyango ikramiyesi olarak verilecek olan konutlar arasında El Chapo’ya ait 3,8 milyon peso değerinde bir evin dışında Göklerin Efendisi takma adıyla bilinen Amado Carrillo Fuentes adlı uyuşturucu baronuna ait 3 bin metrekarelik arazi üzerine kurulu olan 77 milyon pesoluk süper lüks bir villa da mevcut. Ayrıca yine piyangı ikramiyesi olarak...