06 / 05 / 2024

el-Muhtar okulu nerede

el-Muhtar okulu nerede

Libya'da örgütsel faaliyetler gösteren Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) bağlı el-Muhtar okulunun kapatıldığı öğrenildi. Libya hükümeti, FETÖ imamı olan 4 öğretmeni de tutukladı.

Braun MultiQuick 7 El Blender Seti MQ7045X en ucuza nereden alınır, fiyatı ne kadar? 8 Mart 2023 fiyat listesi

Braun MultiQuick 7 El Blender Seti, en ucuz fiyata nerede satılıyor? Sizin için araştırdık. İşte blender setinin özellikleri ve fiyat listesi..

Arzum Ar1030 Hipermix El Blender Seti 1000 W en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? 6 Mart 2023 fiyat listesi

Arzum Ar1030 Hipermix El Blender Seti, paslanmaz çelikten üretilmiş aparatları sayesinde 2 kademeli hız ayarı ile doğrama ve çırpma işlemlerini pratik bir şekilde gerçekleştirir.

Arnica Diva Trend Rose El Blender Seti en ucuz nerede satılıyor? 21 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Mutfakların baş köşesinde yerini alan Arnica Diva Trend Rose El Blender Seti, ergonomik tasarımı, geniş haznesi ve turbo fonksiyonuyla büyük beğeni topluyor. Peki, Arnica blender seti fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Arçelik 283721 El No Frost Buzdolabı 24.970 TL! Özellikleri neler? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak istediğiniz zaman akla ilk gelen markalardan biri Arçelik 283721 El No Frost Buzdolabı ile beyaz eşya piyasasında adından söz ettirmeye devam ediyor. Peki, Arçelik 283721 El No Frost Buzdolabı ne kadar, en uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Arçelik 574561 El No Frost Buzdolabı ne kadar, en uygun nerede satılıyor,özellikleri neler?25 Ocak 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak istediğinizde akla ilk gelen markalardan biri olan Arçelik 574561 El No Frost Buzdolabı ile beyaz eşya piyasasında adından söz ettirmeye devam ediyor. Peki, Arçelik 574561 El No Frost Buzdolabı ne kadar, en uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Arçelik 270531 El No Frost Buzdolabı en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 15 Ocak 2023 fiyat listesi

Buzdolabı konusunda adından sıkça söz ettiren Arçelik, iddialı bir buzdolabı modeliyle alıcılarına konforlu ve kullanışlı bir buzdolabı vaad ediyor. Peki, Arçelik 270531 El No Frost Buzdolabı ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar...

Mutfak Sanatları Akademisi’nin tercihi de Grundig! İşte Grundig el blender setleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin mutfak okulu Mutfak Sanatları Akademisi, Grundig ürünlerini kullanıyor. Grundig markasının sevilen el blender setleri ve Mart 2022 fiyatlarını sizler için derledik…

Alya Teras nerede? 

Akkuş Gayrimenkul'ün Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya Teras nerede? 

İsrail Batı Şeria'da inşaatı devam eden okulu yıktı!

İşgalci İsrail askerleri, işgal altında bulunan Batı Şeria'nın El Halil kentindeki inşaatı devam eden bir okulu "ruhsatsız" olduğu nedeniyle yıktı.

Sri Lanka'da Osmanlı Okulu'nun temeli atıldı!

Sadakataşı Derneğince, hayırsever bir iş adamının desteğiyle Sri Lanka'nın Kuzeybatısındaki Puttalam kentine bağlı El Aksa köyünde 50 öğrenci kapasiteli Osmanlı Okulu'nun temeli atıldı.

Libya el-Muhtar okulu kapatıldı!

Libya'da örgütsel faaliyetler gösteren Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) bağlı el-Muhtar okulunun kapatıldığı öğrenildi. Libya hükümeti, FETÖ imamı olan 4 öğretmeni de tutukladı.

Avrupa Konutları Atakent 4 nerede?

Artaş İnşaat imzasını taşıyan Avrupa Konutları Atakent 4 projesinde 600 daire, ticari üniteler ve meslek yüksek okulu olacak. Peki Avrupa Konutları Atakent 4 nerede?

Kamulaştırmasız el atma davası nerede açılır?

Kamulaştırmasız el atma, idarenin kamulaştırma yapılmadan bir kimsenin mülkiyetinde olan taşınmaza el koyma uygulamaları olarak karşımıza çıkıyor. Peki, taşınmaz mal sahibi tarafından kamulaştırmasız el atma davası nerede açılır?

el-Muhtar okulu nerede Haberi

el-Muhtar okulu nerede

Libya'nın başkenti Trablus'taki FETÖ'ye bağlı Uluslararası el-Muhtar okulu kapatıldı.


Libya'daki geçici hükümet bu durumu Türkiye'ye rapor edeceğini belirtirken, okulların 19 Temmuz tarihi itibariyle okul binalarının tıp merkezi, mesleki eğitim kursları gibi kamu yararına merkezlere dönüştürüleceği kaydedildi.


4 FETÖ imamı da tutuklandı


15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından böyle bir karar alan Libya hükümeti, okulda görev yapan ve aynı zamanda FETÖ imamı olan 4 öğretmeni de tutukladı.


Tutuklananlar arasında FETÖ'nün Libya imamı Nurettin Kaya'nın da olduğu belirtiliyor.



Yeni...