21 / 05 / 2024

elazığ cadde ve sokaklardaki asfalt serim

elazığ cadde ve sokaklardaki asfalt serim

Elazığ Belediyesi ekipleri, cadde ve sokaklardaki asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürürken, mahalle içi yeni imar yollarının da açımını sürdürüyor.

1941 yılına alınan karar: Cadde ve sokaklara numara konulmayacak!

1941 yılında alınan karara göre cadde ve sokaklara numara konulmayacağı bildirilmiş. Yeni karara göre sokak ve caddeler isimle adlandırılmasına karar verilmiş.

Tüm Decathlon yetişkin scooter ile elektrikli scooter modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Adım başı her sokak, cadde ve kaldırımlarda sıkça gördüğümüz scooterların kullanımı gün geçtikçe yaygınlaşıyor. Pek çok kişinin ayağını yerden kesen Decathlon scooter modellerini ve Mart 2022 fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

Elazığ, Erzurum ve Rize için acele kamulaştırma kararı!

Elazığ, Erzurum ve Rize illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Endeksa'dan yaya trafiği ve ticari potansiyel endeksi analizi!

Kovid-19 salgını ile beraber bütün sektörlerde dijital dönüşüm başladı. Endeksa’nın sunduğu tüm gelişmiş lokasyon analizleriyle rakip marka konumları, bölgedeki detaylı demografik yapı gibi bilgilerin yanı sıra yaya trafiği katmanı ile tüm Türkiye'deki cadde ve sokakların trafik yoğunluğuna da erişi

İdealist Cadde ve İdealist Koru'da 6 konut satıldı!

İdealist GYO, 'İdealist Cadde ve İdealist Koru' Projesinde yer alan 6 Adet konut nitelikli bağımsız bölümleri ( Villa + Daire ) satın almak için gerekli işlemlerin başlatılmasına karar verdi.

Elazığ'da 8 bin deprem konutu yıl sonuna kadar teslim edilecek!

AK Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut, Elazığ'da inşa edilen deprem konutlarının 8 binini yıl sonu bitene kadar teslim edeceklerini açıkladı.

Torkam E5’in cadde ve metro dükkanları 5 Nisan’da satılıyor!

Torkam ve TOKİ işbirliğiyle Sefaköy-Florya'da yükselen Torkam E5 projesinin cadde ve metro dükkanları 5 Nisan'da 470 bin TL'den başlayan fiyatlarla açık artırmayla satılıyor...

Şeref Malkoç: Elazığ yeniden imar edilecek!

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Elazığ deprem bölgesine giderek incelemeler yaptı. Malkoç, incelemelerin ardından beraberindeki heyetle Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan'ı ziyaret etti.

Elazığ Karşıyaka'da 331 konutun yıkım çalışmaları başladı! 

Elazığ Karşıyaka Mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili Elazığ Belediyesi ve TOKİ arasında yapılan görüşmeler tamamlandı. Firma yetkilileri ve hak sahipleri arasındaki görüşmeler tamamlandıktan sonra, 6 hektarlık alanda yeni binalar yapılacak...

Elazığ’daki depremin ardından kentsel dönüşümün önemi arttı!

Elazığ, Malatya ve Manisa’daki depremlerin ardından kentsel dönüşümün önemi oldukça arttı. Kentsel dönüşüm doğru kararla sağlıklı bir şekilde yapılabilirse sorunların büyük bir bölümü ortadan kalkacak.

Elazığ'da 5.9 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Elazığ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 5 milyon 924 bin 100 TL bedelle arsa karşılığı inşaat yaptıracak.  

Elazığ Fuar ve Kongre Merkezi'nin ihalesi 5 Aralık'ta!

Elazığ'a fuar alanı kazandırılması için çalışmalara başlandı. Toplam 25 bin metrekare alan üzerinde kurulması planlanan dev merkezin ihalesi 5 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

elazığ cadde ve sokaklardaki asfalt serim Haberi

elazığ cadde ve sokaklardaki asfalt serim

Elazığ Belediyesi ekipleri, cadde ve sokaklardaki asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürürken, mahalle içi yeni imar yollarının da açımını sürdürüyor. 


Fen İşleri ekipleri, Çayda Çıra Mahallesi Memur-Sen Toki konutlarında mahalle içi yeni imar yolu açma çalışmalarına devam etti. Çalışmalar kapsamında yeni açılan mahalle içi yeni imar yollarında hafriyat ve kumlama çalışması gerçekleştirildi

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin muhtelif cadde ve sokaklardaki asfalt serim çalışmalarına da aralıksız şekilde devam etti. 


Ekipler, Ulukent Mahallesi Azeri Sokak'ta asfalt serimi gerçekleştirdi. Konuyla ilgili Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, kullanımdan dolayı bozulan cadde ve sokaklardaki asfaltların, kısa sürede asfaltlandığı belirtilerek yeni kurulan Çayda Çıra Mahallesi'nde mahalle içi yeni imar yolu açma çalışmalarına da devam edildiği ifade edildi. 


Ayışığı...