04 / 05 / 2024

Elazığ Çaydaçıra TOKİ konutları

Elazığ Çaydaçıra TOKİ konutları

Elazığ Merkez Çaydaçıra Mahallesi'nde dar gelirli ailelere yönelik inşa edilen TOKİ konutlarında evlerin 220'si kiralandığı ve hiçbir ödeme yapılmadığı için tahliye edildi.

Elazığ Kovancılar TOKİ'de 240 taksit!

TOKİ'nin merakla beklenen Elazığ projelerinin detayları da belli oluyor. Peki TOKİ Elazığ Kovancılar projesinde kaç adet konut yapılacak? Elazığ Kovancılar TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Elazığ Kovancılar TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Elazığ Karakoçan'da 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin Elazığ projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Elazığ Karakoçan projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Elazığ Karakoçan TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Elazığ Karakoçan 2022 ucuz konut projesi...

Elazığ Ağın TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Elazığ Ağın projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Elazığ Ağın TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Elazığ Ağın 2022 ucuz konut projesi...

Millet bahçeleri projelerinin maliyeti ne olacak?

2021 yılın üç belediye millet bahçesi projeleri için 14 milyon 425 bin TL ödeme yapacak. Bunun yanı sıra TOKİ de  millet bahçeleri için 59 milyon TL'lik sözleşme imzaladı.

Elazığ Karşıyaka'da 331 konutun yıkım çalışmaları başladı! 

Elazığ Karşıyaka Mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili Elazığ Belediyesi ve TOKİ arasında yapılan görüşmeler tamamlandı. Firma yetkilileri ve hak sahipleri arasındaki görüşmeler tamamlandıktan sonra, 6 hektarlık alanda yeni binalar yapılacak...

Elazığ Cumhuriyet Mahallesi TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Elazığ Cumhuriyet Mahallesi TOKİ kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 141 adet konut bulunuyor.

Kandıra TOKİ emekli kura sonuçları açıklandı mı?

Kandıra TOKİ emekli kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kandıra TOKİ emekli kura sonuçları...

TOKİ'den Elazığ'a yeni hizmet binası!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarına da devam eden TOKİ Elazığ Defterdarlık Hizmet Binası'nın ihalesini 11 Temmuz 2018'de gerçekleştirecek.

Elazığ Çaydaçıra'da 11.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Elazığ İl Özel İdaresi Encümeni tarafından Çaydaçıra Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 24 Nisan'da gerçekleşecek..

Elazığ Bizmişen TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Başvuruların 15 Mart 2018 itibariyle kabul edilmeye başlandığı Elazığ Bizmişen TOKİ başvuruları bugün itibariyle sona eriyor.

Kandıra TOKİ Emekli sonuçları 07.03.2018!

Kandıra TOKİ Emekli sonuçları 07.03.2018 henüz belli olmadı. Kandıra TOKİ Emekli sonuçları 07.03.2018 açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Elazığ Çaydaçıra'da 11 milyon TL'ye satılık arsa!

Elazığ İl Özel İdaresi Encümeni, Çaydaçıra Mahallesi'ndeki arsasını ihale ile satıyor. İhale 13 Şubat'ta gerçekleşecek..

Elazığ İl Özel İdaresi'nden 11.6 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Elazığ İl Özel İdaresi, Elazığ İli Merkez, Palu, Kovancılar, Kültür Mahallesi, Yazıkonak Beldesi ve Çaydaçıra Mahallesi'nde yer alan 13 gayrimenkulü toplamda 11 milyon 668 bin 670 TL bedel ile satışa çıkardı.

Elazığ Çaydaçıra TOKİ konutları Haberi

Elazığ Çaydaçıra TOKİ konutları

Elazığ’ın Merkez Çaydaçıra Mahallesi'nde Sosyal ve Yardımlaşma Vakfı tarafından dar gelirli ailelere 100 TL karşılığında tahsis edilen TOKİ konutlarında evlerin birçoğu boşaltıldı. 


Konutlarda yaşayan 832 daireden 220’sinin, hak sahipleri tarafından başkalarına kiraya verilerek 3-4 kat fazla kar edildiği, bazı hak sahiplerinin de 3 yıldır doğalgaz, elektrik borçları ile 100 TL’lik satış bedelini ödemediği tespit edildi.


Tespitlerin ardından sözleşmeleri feshedildi. Evlerdeki eşyalar çilingir yardımı ile kapılar açılarak boşaltıldı. Boşaltılan eşyalar kamyonetlere yüklenip depolara kaldırıldı. 122 dairenin boşaltıldığı, bölgede yaklaşık 100 dairenin de boşaltılması için çalışmalar devam...