01 / 05 / 2024

elazığ deprem kaç bina yıkıldı

elazığ deprem kaç bina yıkıldı

Elazığ Sivrice'de 6.8 şiddetinde meydana gelen deprem sonrası acil yıkım kararı verilen yapılardan 9 okul, 3 cami ve bir minarenin de aralarında bulunduğu bin 159 yapının yıkımı tamamlandı...

Konut maliyeti arttı, dönüşüm kitlendi! Müteahhitler deprem bölgesinden kaçıyor, yüksek kazançlı lüks yapılara gidiyor!

'Asrın felaketi' olarak nitelendirilen 7'den büyük iki depremin ardından, afet bölgesinin ihya edilmesi için yeni konut inşaatlarına başlandı. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, X sosyal medya hesabından müteahhitlerin deprem bölgesinden kaçtığını dile getirdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Elazığ'da 4,2 büyüklüğünde deprem!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinden etkilenen Elazığ'da saat 16.26'da derinliği 9 kilometre olan bir deprem yaşandı.

Dikkat! İstanbul depremi kaçınılmaz olacak! Deprem profesörü Ahmet Ercan'dan kritik tarih açıklaması!

İstanbul'un önündeki depremin er ya da geç kaçınılmaz olacağını söyleyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'dan depremin tarihi ve şiddetiyle ilgili kritik açıklama geldi.

Elazığ'daki 2 bin 936 deprem konutu hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Elazığ'da, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşaat çalışmalarına başlanan 2 bin 936 deprem konutu hızla yükseliyor.

Elazığ deprem konutlarının hak sahipliği 15 Kasım'da kesinleşecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Elazığ'da incelemeler yapan Elazığ Valisi Ömer Toraman konutların son durumu hakkında bilgi aldı.

Son dakika! Kandilli Rasathanesi duyurdu: Elazığ'da korkutan deprem

Kandilli Rasathanesi, Elazığ'da deprem olduğunu duyurdu. İşte detaylar...

SON DAKİKA! Elazığ'da deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığı son dakika verilerine göre, Elazığ'da 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte Kandilli Rasathanesi'nin yayımladığı 27 Ekim 2023 son depremler listesi...

İstanbul'da depremden 3-5 saniyede kaçma şansı yok! SON DAKİKA! Deprem erken uyarı sistemi nasıl olmalı? 

Prof. Dr. Haluk Özener, 5. Uluslararası Deprem Erken Uyarı Konferansı'nda İstanbul'da depremden 3-5 saniyede kaçma şansının olmadığına dikkat çekerek, uyarı sistemleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Elazığ'da korkutan deprem: Halk sokağa çıktı

Kandilli Rasathanesi, Elazığ'ın Beydoğmuş ilçesinde merkez üssü bulunan bir depremin meydana geldiğini açıkladı. Bu deprem, şiddetli bir şekilde hissedildi ve halk sokaklara çıktı.

Elazığ'daki 2 bin 936 deprem konutu yıl sonunda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden sonra Elazığ'da hayata geçirilen 2 bin 936 deprem konutun inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Prof. Dr. Ahmet Ercan, üç ilin daha deprem riskini açıkladı! Şimdi bakın: Hangi ilde kaç büyüklüğünde deprem olabilir?

Deprem uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, il il deprem beklentilerini açıklıyor. Ercan, geçtiğimiz gün üç il için daha beklentisini açıkladı. Peki Hangi ilde kaç büyüklüğünde deprem olur?

Son dakika AFAD duyurdu: Elazığ'da deprem oldu!

Son dakika deprem haberleri. AFAD duyurdu. Elazığ'a bağlı Maden bölgesinde büyüklüğü 3.7 olan bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları...

DEPREM Mİ OLDU? En son deprem nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Temmuz 2023 depremler!

SON DAKİKA DEPREMLER! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. 20 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

elazığ deprem kaç bina yıkıldı Haberi

elazığ deprem kaç bina yıkıldı

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremden sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca tamamlanan hasar tespit çalışmalarının ardından, kentte ağır hasar gören binaların yıkım çalışmaları devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çevrelerinde alınan güvenlik tedbirlerinin ardından binaların yıkımı Bakanlık Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinasyonunda iş makineleri ile gerçekleştiriliyor.

Elazığ'da yenileme kapsamında ekiplerce ağır hasarlı 9 okul, 3 cami ve bir minarenin de bulunduğu bin 159 cami yıkıldı.

Yıkımı yapılan bin 159 yapıdan 937'sinin kent merkezi ile merkeze bağlı köylerde, 177'sinin Sivrice ilçesi ile bağlı köylerde, 45'inin ise Maden ve Palu ilçelerinde bulunduğu belirtildi.

Hasarlı binalara ilişkin itiraz süreci sonrasında verilecek karar ile güvenli olmadığı, risk taşıdığı belirlenen binalar İl Özel İdaresi ve Belediye ekiplerince...