28 / 04 / 2024

elazığ gelişiyor

elazığ gelişiyor

Elazığ'ın yönetici ve önde gelen iş adamları, kentin potansiyelini harekete geçirmek için bir araya geldi. Bu amaçla kent yöneticileri, belirledikleri hedeflerini İstanbul'da gerçekleştirilen toplantıyla açıkladı.

Çelik konstrüksiyon bina nedir? 178 metrekare 3+1 çelik konstrüksiyon bina fiyatı ne kadar?

Gelişen teknoloji ile beraber sadece kullandığımız cihazlar değil aynı zamanda mimari yapılarda gelişiyor. Buna en iyi örnek ise çelik konstrüksiyon binalar. Peki, çelik konstrüksiyon bina fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Yapay zeka günden güne gelişiyor! Bilim insanları şimdi de bunu deniyor 

İnsanoğlu, on yıldır mevcut verileri analiz etmek için yapay zekayı (AI) kullandı. Şimdi bilim adamları bunu yeni bir seviyeye taşıyor -  Sanal platformlar içerisinde oyunlarda İçerik oluşturmayı Reklamcılığa çevirecek.

EYT'de flaş gelişme! Emekli olmak için gün ve yıl detayları netleşiyor! Hemen bakın! 

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren Emeklilikte Yaşa Takılanlar'a ilişkin düzenlemede ana başlıklar yavaş yavaş netleşiyor. Peki EYT'de son durum ne? Yaş ve yıl şartı nasıl olacak? İşte EYT ile ilgili merak edilen son dakika gelişmeleri...

Bluetooth hoparlörlerde en beğenilenler! 18 Ekim 2022 fiyat listesi...

Taşınabilir hoparlörlerde pil dayanıklılığı, ortam ışıkları gibi özellikler gelişiyor. Şu an çok tercih edilen hoparlörlerin fiyatları ve özelliklerine baktık.

Elazığ Ağın TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Elazığ Ağın projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Elazığ Ağın TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Elazığ Ağın 2022 ucuz konut projesi...

Gümüş altının yerine mi geçiyor? Görenlerin ağzı açık kaldı! Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmesi 

Gümüş fiyatları, yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarının diğer değerli metallere göre daha yüksek olması ile altına olan talep azalmaya başladı. Gümüş eolan talep yükselmeye başladı. Gümüş altının yerine mi geçiyor? Gümüş fiyatları bugün ne kadar

Gümüş büyük baskı altında! Can çekişiyor... Gümüşte ''bu kadar da olmaz'' dedirten son dakika gelişmesi

Gümüş fiyatları 20 doların altına geriledi. Bu tablo gümüş üzerinde baskının arttığını gösterirken yatırımcılar merakla son dakika gelişmeleri takip ediyor. İşte gümüşte ''bu kadar da olmaz'' dedirten son dakika gelişmesi...

Türkiye'de 2022'nin ilk yarısında milyar dolarlık hububat ihracatı

Türk hububat sektörü gelişiyor. Bu yılın ilk yarısında 2021 yılına kıyasla yüzde 31,5 artış gösterdi.

Samsung 4K TV fiyatları ne kadar? İşte Samsung 4K TV 16 Nisan 2022 fiyat listesi!

Televizyon teknolojisi hızla gelişiyor. Televizyon denilince akla ilk gelen markalardan biri olaran Samsung’un Nisan ayı indirimleri devam ediyor...İşte Samsung 4K TV 16 Nisan 2022 fiyat listesi!

Metaverse'te emlak piyasası hızla gelişiyor!

Metaverse teknoloji, deneyimi ve yüksek finansal sermayesi olan kurum ve yatırımcıların ellerini güçlendiren bir unsur olarak dikkat çekiyor. Yatırımların odak noktasında ise sanal emlak piyasası bulunuyor. 

Elazığlı depremzedeler yeni evlerini bekliyor!

Elazığ’da 24 Ocak 2020 tarihinde Sivrice merkezli yaşanan 6.8 şiddetindeki depremin üzerinden yaklaşık 2 yıl geçmesine karşın konteyner kentlerde yaşamlarına devam eden binlerce vatandaşın sorunlarına ilişkin bir gelişme yaşanmadı. 

Almanya'da kira artışının kısıtlanması önerisi kabul edilmedi!

Almanya’da 26 Eylül seçimlerinde birinci olan Sosyal Demokrat Parti ile ortaklık kurmak istediği Yeşiller ve Liberaller arasındaki koalisyon anlaşması hızlı gelişiyor. Seçimler öncesi, “Servet vergisi gelecek. Kira artışı yasaklanacak. Emlak vergileri artacak” iddiaları ise boşa çıktı.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için düğmeye basıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında temel atma töreni yarın gerçekleşiyor. 

elazığ gelişiyor Haberi

elazığ gelişiyor

Yer altı kaynakları, su ürünleri ve turizmde yatırım atağına başlayan Elazığ, 'mutlu insanlar' için çalışma yapıyor.


Elazığ'ın yönetici ve önde gelen iş adamları, kentin potansiyelini harekete geçirmek için atağa kalkıyor. Bu amaçla hedeflerini belirleyen kent yöneticileri, yer altı kaynakları, su ürünleri ve turizm sektörlerine odaklanarak belirledikleri hedeflerini, İstanbul'da gerçekleştirilen toplantıyla açıkladı. 


Valilik, belediye, ticaret ve sanayi odası, Fırat Kalkınma Ajansı ve Fırat Üniversitesi koordinasyonunda oluşturulan kurultayın tanıtım toplantısında konuşan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, "4 bin yıllık tarihi ve kültürüyle bugüne gelmiş olan Harput'un kadim kültürünün ekonomiye dönüşmesi için mücadele veriyoruz. Yerel yönetimler sadece yol ve kaldırım yapan anlayışta olmamalı. Şehirlerin kalkınmasını temin için ekonomisini geliştirmeli, mutlu insanların yaşadığı bir şehir haline getirmeli. Biz de bunun için çalışıyoruz" dedi. Elazığ Valisi...