03 / 05 / 2024

Elazığ OSB 5. kısım

Elazığ OSB 5. kısım

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, 5. kısımda çalışmalarda sona yaklaşıldığını söyledi. Öztürk, "Birlik ve beraberlik ne kadar artarsa sanayimiz de o kadar ilerler" dedi.

Elazığ Belediyesi'nden arsa fırsatı! 33 adet arsa satıyor!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ'da yer alan 33 adet arsayı satışa çıkardı. Arasların satış ihalesi 5 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Elazığlı depremzedelerden fiyat tepkisi! Eylül'de ödemeleri başlayacak konutların fiyatları açıklanmadı! 

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de yaşanan depremin üzerinden 2.5 sene geçti ancak TOKİ, depremzedeler için inşa ettiği konutların fiyatlarını belirlemedi. Konutlara yerleşen depremzedeler, fiyat belirsizliği sebebiyle tedirgin durumda...

Elazığ'da 1894 deprem konutu için kura çekildi! 

Elazığ'da, geçen yıl meydana gelen 6.8 ve 5.3'lük depremler sonrası Toplu Konut İdaresi tarafından inşa edilen 1894 deprem konutu için kura çekimi gerçekleştirildi. 

İLBANK 5 ildeki gayrimenkulü satıyor!

İLBANK A.Ş. mülkiyetinde bulunan ve Kırklareli, İstanbul, Elazığ, Antalya, Ankara illerinde yer alan 5 gayrimenkul 116 milyon 967 bin 76 TL'ye satılıyor...

Elazığ'daki Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı yeniden başladı!

24 Ocak 2020 tarihinde 6.8 şiddetinde depremin meydana geldiği Elazığ’da 41 vatandaş yaşamını yitirdi, 5 yapı yıkıldı, binlerce binada ise ağır hasar meydana geldi. Deprem sonrasında merkezde inşa edilen 26 katlı Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı durdurulmuştu. Şimdi ise yeni bir gelişme yaşandı.

Murat Kurum: Elazığ ve Malatya'da 10 bin konutun teslimi yaptık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Elazığ ve Malatya'da 26, İzmir'de 5 bin konutun çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Antalyalı vatandaşlar arazilerini OSB'ye devretti!

Antalya OSB'nin 43 hektar daha büyümesini sağlayacak 5'inci genişleme alanında arazisi bulunan vatandaşlar, tapularını OSB'ye devretti. 

Umut Elazığ projesiyle 600 bin metrekarelik yeni yaşam alanı kurulacak!

24 Ocak 2020’de meydana gelen ve 41 kişinin yaşamını yitirdiği 6.5 büyüklüğündeki Elazığ depreminin ardından ‘Umut-Elazığ’ isminde bir proje tasarlandı. Projeye ilişkin uzman isimler konuştu.

Mardin 2. OSB'de yatırımcılar yer tahsisi için sıraya girdi!

Mardin'in istihdam ve ekonomisine ciddi katkı sağlaması planlanan ve ilk etapta 5 bin kişinin istihdam edileceği 2. OSB'de yatırımcılar yeni yer tahsisi için sıraya girdi.

Elazığ Uluova'da binalar gevşek zemin üzerinde!

Elazığ'da dün yaşanan 5.3 büyüklüğündeki depreme ilişkin konuşan Dicle Üniversitesi Doğal Afetler Araştırma Merkezi Müdürü ve Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Şefik İmamoğlu, Elazığ depremine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Elazığ'da dayanıksız yapılar elden geçirilmeli!

Elazığ'da dün 5,6’lık bir deprem meydana geldi. Can kaybı yaşanmadı fakat uzmanların açıklaması korkuttu. Afet Uzmanı Dr. Kaptan “Doğu Anadolu Fayı KAF gibi davranmaya başladı. Ama Elazığ’da yeni binalar bile yamaçlara yapılıyor. Bu da riski ve etkisini artırıyor” diye konuştu.

Elazığ Valisi Erkaya Yırık'tan deprem açıklaması!

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, bu sabah yaşanan 5,3 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "Şükürler olsun, merkezde ve depremin merkez üssü Kavaktepe köyünde ciddi bir şekilde can kaybımız, yaralımız yok. Yıkılan binamız yok" dedi.

Hasan Sözbilir: Elazığ depremi 100 yılda kırılmamış fay parçasında oldu!

Elazığ'da yaşanan deprem çevre illerde de hissedildi ve bölge halkında korku yarattı. 5.3'lük deprem hareketini değerlendiren DEÜ DAUM Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Sözbilir, Elazığ depreminin 100 yılda kırılmamış fay parçasında olduğunu söyledi. 

Elazığ OSB 5. kısım Haberi

Elazığ OSB 5. kısım


Elazığ Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, 5. kısımda çalışmalarda sona yaklaşıldığını söyledi. Öztürk, "Birlik ve beraberlik ne kadar artarsa sanayimiz de o kadar ilerler" dedi.


Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, kamulaştırma çalışmaları devam eden OSB 5. kısmın tamamlanmasıyla birlikte Elazığ sanayisinin daha da gelişeceğini ifade ederek, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Öztürk, "Birlik ve beraberlik ne kadar üst düzeyde olursa sanayileşme de o derecede fazla olur. Bir ilin sanayileşmesi üvey evlat olarak görülemez. Bir şehirde zenginlik ve zengin ne kadar fazla olursa o şehir zenginleşir o şehirde işsizlik azalır. O şehirde ekonomi güçlenir ve göçü önlersiniz. Beyin göçünü önlersiniz sermaye göçünü önlersiniz ve sermaye göçünü önlediğiniz zaman da bankalarda mevzuat hesaplarında veya değişik alanlarda bulunan...