03 / 05 / 2024

Elazığ OSB son durum

Elazığ OSB son durum

Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, "Dört kısımdan oluşan bölgemiz yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. 215 hektar alandan oluşan beşinci kısım ise imara açıldı" dedi.

Elazığ OSB'de 5. kısım tamamlanıyor!

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, 5. kısımda çalışmalarda sona yaklaşıldığını söyledi. Öztürk, "Birlik ve beraberlik ne kadar artarsa sanayimiz de o kadar ilerler" dedi.

Elazığ deprem konutlarının hak sahipliği 15 Kasım'da kesinleşecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Elazığ'da incelemeler yapan Elazığ Valisi Ömer Toraman konutların son durumu hakkında bilgi aldı.

Son dakika! Kandilli Rasathanesi duyurdu: Elazığ'da korkutan deprem

Kandilli Rasathanesi, Elazığ'da deprem olduğunu duyurdu. İşte detaylar...

SON DAKİKA! Elazığ'da deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığı son dakika verilerine göre, Elazığ'da 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte Kandilli Rasathanesi'nin yayımladığı 27 Ekim 2023 son depremler listesi...

Son dakika deprem oldu! 3.1 büyüklüğünde korkutan deprem! 

Son dakika deprem oldu. Elazığ güne deprem haberi ile uyandı. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi ile aktarılan verilere göre deprem, Elazığ Gözebaşı merkez üssünde meydana geldi. İşte ayrıntılar...

Elazığ'da ağır hasarlı binaların yüzde 46'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak belirtilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Elazığ'daki ağır hasarlı binaların yüzde 46'lık kısmı yıkıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Son dakika AFAD duyurdu: Elazığ'da deprem oldu!

Son dakika deprem haberleri. AFAD duyurdu. Elazığ'a bağlı Maden bölgesinde büyüklüğü 3.7 olan bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları...

TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi!

TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi ve proje detayları...

Elazığ deprem konutlarında son durum!

Elazığ'da Ocak 2020'de meydana gelen deprem sonrasında evlerini kaybeden vatandaşlar için yapılan konutların inşaatı hızla devam ediyor. Bugüne kadar kentte  24 bin 93 konut inşa edildi. 

Elazığ TOKİ konutları inşaatında son durum ne?

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ'da TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Elazığ deprem konutlarında son durum ne?

Elazığ'da inşa edilen deprem konutlarını incelemek için kente gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, inşaat çalışmaları hakkında gelinen son aşama hakkında bilgi paylaştı.

Kozan OSB'ye yatırım talebi arttı!

Aralarında uluslararası firmaların da yer aldığı girişimciler, son bir yılda Kozan OSB'den yer almak için harekete geçti. Kozan OSB Bölge Müdürü Fatih Aydın, son yıllarda yoğun yatırım talebiyle karşılaştıklarına vurgu yaptı.

OSB'lere olan talep arttı!

Gerek hammadde sorunu gerekse açılmalara hazırlanan sektörlerde yaşanan yatırım iştahı, OSB’lere olan talebi artırdı. Son bir yılda OSB’lerde bin 800’ün üzerinde yeni parsel tahsis edilirken, 15 adet de yeni OSB açıldı. 

Samsun OSB yatırımcıların radarına girdi!

Karadeniz'de sanayi alanında önemli konuma sahip olan Samsun OSB, son zamanlarda yatırımcıların ilgisiyle karşılaşıyor. Talebin çok olduğu bölgede ikinci etap için çalışmalar başladı.

Elazığ OSB son durum Haberi

Elazığ OSB son durum

Elazığ OSB, 335 hektarlık dört kısımda yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Bölge yeni yatırımlar için genişleme çalışmalarını sürdürüyor. Bölgenin 1990'lı yıllardan 2010 yılma kadar 65 işletmeye, 2014 yılında da 130'a ulaştığı bilgisini veren Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, "Dört kısımdan oluşan bölgemiz yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. 215 hektar alandan oluşan beşinci kısım ise imara açıldı" dedi. Genişleme için bakanlık işlemlerinin tamamlandığını kaydeden Öztürk, "İlave alanlar ile ilgili imar planı ve parselasyon planlarının çalışmalarını da bitirdik. İhalesi yapılan altyapı için çalışmalar başlatıldı" diye konuştu. 


İlave alanla işletme sayısının 200'ün üzerine çıkmasını planladıklarını aktaran Suat Öztürk, "2010 yılından beri Türkiye'nin gerçekleştirdiği büyüme ortalamasının çok üzerinde büyüme gösteren Elazığ OSB'deki gelişmeler, elektrik enerjisi tüketim değerleriyle de teyit ediliyor" şeklinde konuştu....