02 / 10 / 2024

Elazığ\'da 30 bin kişilik stat inşa edilecek

Elazığ\'da 30 bin kişilik stat inşa edilecek

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, ile 30 bin kişilik bir stat inşa etmeyi düşündüklerini söyledi

Malatya, Hatay, Adıyaman, Kahramanmaraş, Elazığ'a 500 bin TL müjdesi. Aile Bakanlığı resmen açıkladı

Depremden etkilenen illerimi arasında yer alan Malatya, Hatay, Adıyaman, Kahramanmaraş, Elazığ'a 500 bin TL müjdesi geldi. Çok sayıda vatandaşımızı ilgilendiriyor.

Ankara'da 30 bin TL'lik evde 6 bin TL'ye oturan kiracı evi rehin aldı! Acil çözüm lazım...

Ankara'nın merkezinde 6 bin liraya kiraya oturan kiracı ev sahibini mağdur etti. Kira değeri 30 bin lira olan evin sahibi, kiracısının evinden çıkmadığını söyleyerek acil çözüm istedi...

İstanbul'da tek başına kiracı olanların geliri en az 30 bin TL olmalı!

Yıllardır fiyatları tüketiciler tarafından güncellenen , tüm dünya için tek madde sepeti üzerinden YME hesabı ortaya çıktı. Verileri değerlendiren TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara,  İstanbul'da tek başına kiracı olanların gelirinin en az 30 bin TL olması gerektiğini söyledi. 

Bakan Kurum açıkladı! Her ay 25-30 bin konut teslim edilecek...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremden en çok etkilenen Adıyaman’da açıklamalar yaptı. Bakan Kurum, her ay 25-30 bin konutu teslim edeceklerini ve 2025 yılı sonuna kadar 11 il ve ilçede evine girmeyen depremzede kalmayacağını kaydetti.

Kayseri'de 6 milyonluk konutun kira getirisi 25 bin iken, İstanbul'da 4.5 milyon TL'lik konutun kira getirisi 30 bin TL

Kripto fenomeni  Murat Ali Calman yaptığı paylaşımda Kayseri'de dairenin 6 milyon TL, kira getirisinin aylık 25 bin TL, Ümraniye'de 20 yıllık dairenin 4.5 milyon TL, kira getirisinin aylık 30 bin TL olduğunu söyledi.

Emekli ev sahibinden isyan: İstanbul ve Eskişehir'de lokantaları olan kiracım 30 bin TL'lik evde 5.950 TL'ye oturuyor!

Kiralara getirilen yüzde 25 zam sınırı 1 Temmuz'da kaldırıldı ama mağduriyetler bitmedi. Emekli ev sahibi "Kiracım 30 bin TL'lik evde 5.950 TL'ye oturuyor" dedi ve yüzde 25 zam sınırı sebebiyle yaşadığı mağduriyeti anlattı. İşte ayrıntılar...

İzmir’de deprem riski azaltma çalışmaları tam gaz! O bölge mercek altına alındı, tam 30 bin test yapıldı!

30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremin etkilediği Bornova’da zeminden alınan numuneler, Türkiye’de ilk defa İzmir’de kurulan Egeşehir Laboratuvarı’nda incelendi ve yaklaşık olarak 30 bin deney yapıldı.

Milli Emlak'tan 30 bin, 33 bin ve 38 bin TL'ye arazi satacak! Mayıs 2024 ihaleleri tek tek açıklandı!

Milli Emlak Amasya, Denizli ve Erzincan'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 30 bin, 33 bin ve 38 bin TL olarak açıklandı.

1936'da çimento vurgunculuğuna çözüm! 30 bin ton çimento ithal edilmiş!

1936 yılında çimento vurgunculuğunun önüne geçmek için Ankara memurin kooperatifi tarafından 30 bin ton çimento ithal edilmiş.

Emsali 30 bin TL olan evlerde 3-5 bin TL'ye oturuyorlar: Kimse kötü niyetli kiracıları finanse etmeye mecbur değil!

Yüzde 25 zam sınırı uygulaması sebebiyle binlerce ev sahibi mağdur oldu. Kiracılar, emsali 30 bin TL olan evlerde 3-5 bin TL'ye oturuyor. Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı da X sosyal medya hesabından bu duruma değindi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Almanya, ev alan Türklere 30 bin Euro verecek! Ucuz kredi ve vergi muafiyeti de var!

Almanya’da Hessen Eyaleti, genç çiftleri konut sahibi yapmak için 'ilk evini alanlara' ev ödeneği sağlayacak. Evli ve iki çocuklu bir çift, konutu ortak aldıklarında 20 bin Euro, 18 yaşının altındaki her çocuk için 5 bin Euro, toplam 30 bin Euro alabilecek. 

Ankara'da 9 bin 523 konut satıldı! Satışlar yüzde 30 geriledi!

TÜİK tarafından açıklanan Mart ayı konut satış verilerine göre Ankara’da 9 bin 523 konut satıldı. 

Üsküdar'da 5 yılda 50 bin bağımsız bölüm yenilecek!

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, son 10 yılda Üsküdar'da 30 bin bağımsız bölüm yenilediğini ve 5 yılda da en az 50 bin bağımsız bölümü yenileyeceklerini açıkladı. 

Elazığ\'da 30 bin kişilik stat inşa edilecek Haberi

Elazığ\'da 30 bin kişilik stat inşa edilecek

Sedat Acar, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü binasında düzenlediği basın toplantısında, her yıl olduğu gibi 2009'da da sene başında tüm tesislerin bakım ve onarım, boya ve badana işlemlerinin yapıldığını anlattı.

Geçen yıl en önemli olaylardan birinin Atatürk Stadyumunun Elazığspor'a devredilmesi olduğunu belirten Acar, geçen yılda yapılan spor faaliyetleri ile ilgili, "Muhtelif branşlarda 12 eğitim faaliyeti yaptık. İl içi salon faaliyetlerinde 22 branşta 500 müsabaka oynanırken, deplasmanlı voleybol, basketbol, hentbol liglerinde 25 müsabaka oynandı. GAP oyunlarında 13 branşta 2200 sporcunun katılımıyla 500 müsabaka oynanırken, ilimizde 60 spor kulübümüz faaliyet gösteriyor ve ilimizde futbol hariç 11 bin 644 lisanslı sporcumuz bulunuyor" dedi.

İl, ilçe, belde ve köylerde bulunan okul, sosyal tesis ve lokalleriyle birlikte köy muhtarlıklarına spor ekipman ve malzemeler verildiğini, birçok kulübe...