04 / 05 / 2024

Elazığda tahsis edilecek arsalar

Elazığda tahsis edilecek arsalar

Elazığ Defterdarlığı tarafından Elazığ'da bulunan 2 arsa, 49 yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkı ile tesis edilecek.

Elazığ'da inşa edilen 489 deprem konutunun kurası çekildi!

Elazığ'da geçen yıl meydana gelen deprem nedeniyle yıkılan konutlar yerine inşa edilen 489 konut için kura çekimi gerçekleşti. 

TOKİ Elazığ'da dere yatağına konut inşa etti iddiası!

TOKİ'nin Elazığ'da dere yatağına deprem konutu inşa ettiği iddia edildi. Elazığ İl Özel İdaresinde ismini vermek istemeyen bir yetkili konuya ilişkin iddiaları gündeme getirdi.

Elazığ'da 713 deprem konutu için kuralar çekildi!

Elazığ'da depremzedeler için inşa edilen 713 konut için kura çekimi gerçekleşti.

Elazığ'da deprem konutlarının inşaatı tam gaz!

24 Ocak 2020'de Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında depremzedeler için inşa edilen deprem konutlarının yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Depremzedeler yeni konutları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Elazığ'da 24 bin 83 konut inşa edildi!

24 Ocak 2020'de Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında evlerini kaybeden vatandaşlar için inşa edilen konutların yapımı hızla devam ediyor. Devlet bu sürede 24 bin 83 konutun inşasını gerçekleştirdi. 

Elazığ'da depremzedeler için yapılacak konutlar TBMM'de!

CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, 2020 yılında Elazığ'da meydana gelen depremde evleri hasar gören depremzedeler için yapılacak yeni konutların akıbetini TBMM gündemine taşıdı...

Elazığ'da 15 bin deprem konutunun inşaatı tamamlandı!

Elazığ'da deprem konutlarını ziyaret eden Elazığ Valisi, Erkaya Yırık 21 bin deprem konuttan 15 bininin bittiğini dile getirdi. 

Elazığ'da 285 deprem konutu için kura çekilişi gerçekleşti!

Geçtiğimiz yıl Ocak ayında Elazığ'da meydana gelen deprem nedeniyle evlerini kaybeden vatandaşlar için inşaatı tamamlanan 285 konut için kura çekimi yapıldı.

Elazığ'da 1080 deprem konutu için kura çekilişi yapıldı!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremde evleri zarar gören vatandaşlar için hayata geçirilen konutların kura çekimi yapıldı.

Elazığ'da 376 depremzede daha evlerine kavuştu!

Elazığ'da yaşanan depremden sonra, depremzedeler için inşa edilen konutlar sahiplerine teslim edildi.

Elazığ'da 9.2 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Elazığ 2. Satış Memurluğu, Elazığ'da yer alan 7 adet gayrimenkulü 9 milyon 207 bin 290 TL bedelle satışa çıkardı.

Elazığ'da 13 bin deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi!

Geçtiğimiz yıl Elazığ'da meydana gelen deprem nedeniyle evlerine kaybeden vatandaşlar için inşa edilen 13 bin deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi. 

TOKİ Elazığ'da 1564 evin ihalesini gerçekleştirdi!

TOKİ tarafından Elazığ'da inşa edilen 1564 konutun ihalesini gerçekleştirdi. TOKİ merkeze bağlı köylerde üç etapta toplam 911 konut inşa ediyor.

Elazığda tahsis edilecek arsalar Haberi

Elazığda tahsis edilecek arsalar

Elazığ Defterdarlığı tarafından Elazığ'da bulunan 2 arsa, 2 milyon 386 bin 56 TL'ye tahsis edilecek. Son müracat tarihi 5 Ağustos 2015 günü mesai saati bitimine kadar.


Kıymeti: 2.386.050,00 TL



1- Ekonomi Bakanlığınca (Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü) verilmiş yatırım teşvik belgesi sahibi olan veya yatırım teşvik belgesine esas olmak üzere Hazine Müsteşarlığınca firma adı, yatırımın konusu, kapasitesi gibi yalı yatırımın karakteristik değerlerini içerecek şekilde yatırım yeri tahsis edileceğine ilişkin yazı verilmiş olanlar.


2- İrtifak hakkına konu taşınmaz üzerinde gerçekleştirilecek toplam sabit yatırım tutarının 500.000,00 (Beşyüzbin) Türk Lirasından az olmamak kaydıyla rayiç değerinin tarım, hayvancılık ve eğitim yatırımı ıç iki, diğer yatırımlar için üç katından az olmaması 15/06/2012 tarihli ve 2012/3305 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla yürürlüğe konulan Yatırımlarda Devlet...