06 / 05 / 2024

elbistan 300 bölge hastanesi nerede

elbistan 300 bölge hastanesi nerede

Kahramanmaraş’ ta Sağlık Bakanlığı İnşaat ve Onarım Daire Başkanlığı tarafından 12 Aralık’ ta ihalesi yapılan 300 Yataklı Bölge Hastanesi’ nin temeli, düzenlenen görkemli törenle atıldı...

Adana Aladağ'da Yatılı Bölge Yurdu yapılıyor!

Adana Aladağ'da yaşanan yangın faciası sonrasında, bölgede inşa edilen Yatılı Bölge Yurdu'nda çalışmalar aralıksız sürüyor. Yapımı hızla ilerleyen yurt 300 kişilik olarak planlandı.

Alanya 300 yataklı bölge hastanesi için ek süre istendi!

Alanya'da 300 yataklı Bölge Hastanesi söylendiği gibi Nisan ayında hizmete açılamadı, ihaleyi alan firma Mayıs’ta ek süre istedi. Yeni süreye göre hastanenin hasta kabulüne 2017 yılının ilk aylarından başlaması bekleniyor.

Yakup Karakoç, Choice Hotels Türkiye bölge sorumlusu oldu!

Faaliyet gösterdiği 35 ülkede ve 6 bin 300 oteliyle dünyanın en büyük ve başarılı otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels, otel geliştirme ortağı ve Türkiye bölge sorumlusu olarak sektörün duayen isimlerinden Yakup Karakoç’u seçti.

Elbistan 300 Yataklı Bölge Hastanesi'nin yüzde 86'sı tamamlandı!

KLV İnşaat Şantiye Sorumlusu Timuçin Evci, 300 Yataklı Bölge Hastanesi'nde inşaatın başladığı Ekim 204'ten bu yana geçen 1 yıllık sürede yapılan çalışmaları anlattı.

Elbistan Bölge Hastanesi 2016 Aralık'ta tamam!

KLV İnşaat Şantiye Sorumlusu Timuçin Evci, 300 Yataklı Bölge Hastanesi’nde inşaatın başladığı Ekim 204’ten bu yana geçen 1 yıllık sürede yapılan çalışmaları anlattı.

Elbistan Bölge Hastanesi'nin yüzde 86'sı tamamlandı!

KLV İnşaat Şantiye Sorumlusu Timuçin Evci, 300 Yataklı Bölge Hastanesi’nde inşaatın başladığı Ekim 204’ten bu yana geçen 1 yıllık sürede yapılan çalışmaları anlattı.

Mehmet Ergün Turan, Alanya Bölge Hastanesi'nin inşaatını inceledi!

Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Mehmet Ergün Turan, Alanya ilçesinde TOKİ tarafından yapılan 300 yataklı bölge hastanesinin inşaatında inceleme yaptı.

Elbistan Bölge Hastanesi’nin yüzde 80’i tamamlandı!

Teknik ve fiziki özellikleri ile Türkiyenin sayılı sağlık merkezlerinden biri olan 300 Yataklı Bölge Hastanesi’nin poliklinik katlarında kaba inşaatın yüzde 80’i tamamlandı.

Elbistan Bölge Hastanesi'nde deprem izolatörlerinin montajına başlandı!

Elbistan 300 Yataklı Bölge Hastanesi'nin inşaatını üstlenen KLV İnşaat'ın Şantiye Şefi Timuçin Evci, inşaatta kullanılacak malzemenin 8.0 şiddetindeki depreme dayanıklı olduğunu söyledi.

Elbistan 300 Yataklı Bölge Hastanesi inşaatı ne durumda?

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesindeki 300 Yataklı Bölge Hastanesi inşaatında kullanılacak 8.0 şiddetindeki depreme dayanıklı olan ve İtalya’da üretilen deprem izolatörlerinin teslimatı yapıldı.

British American Tobacco İzmir Bölge Müdürlüğü binası açıldı!

British American Tobacco (BAT) Türkiye, 5.300 metrekare depolama alanı ile 110’dan fazla çalışana istihdam sağladığı yeni İzmir Bölge Müdürlüğü’nün açılışını gerçekleştirdi..

Kahramanmaraş'ta 300 yataklı bölge hastanesinin temeli atıldı!

Kahramanmaraş’ ta Sağlık Bakanlığı İnşaat ve Onarım Daire Başkanlığı tarafından 12 Aralık’ ta ihalesi yapılan 300 Yataklı Bölge Hastanesi’ nin temeli, düzenlenen görkemli törenle atıldı...

TOKİ Kayaşehir 19. Bölge'de başvurular 10 Mayıs'ta sona eriyor!

Daire fiyatlarının 99 bin 134 TL'den başlayıp, 335 bin 806 TL'ye kadar yükseldiği TOKİ Kayaşehir 19. Bölge'de satışa sunulan 512 konut için başvuru dönemi 10 Mayıs'ta sona eriyor...

elbistan 300 bölge hastanesi nerede Haberi

elbistan 300 bölge hastanesi nerede


AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, 100 odası tek kişilik olan ve 450 yatak kapasitesine sahip hastanenin temelini atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bugün Elbistan’da büyük bir hizmetin yaklaşık 450 yatak kapasiteli, 100 yatak tek kişilik olan ve milletimize VIP hizmet edecek olan büyük bir bölge hastanesini açıyoruz” dedi.


Kahramanmaraş’ta Sağlık Bakanlığı İnşaat ve Onarım Daire Başkanlığı tarafından 12 Aralık’ta ihalesi yapılan 300 Yataklı Bölge Hastanesi’nin temeli, düzenlenen görkemli törenle atıldı. AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ın girişimleri ile Elbistan ve bölgesine kazandırılan 300 Yataklı Yeni Elbistan Devlet Hastanesi’nin temel atma törenine; Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Adalet Bakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcımız Nurettin Alpman, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Alay...