04 / 05 / 2024

Elbistan imar planları

Elbistan imar planları

15 Eylül 2015 tarihli Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edilen Elbistan’ın 1/5000’lik Nazım İmar Planı’na askı süresinde yapılan itirazlar değerlendirilirken, plan yapılan değişikliklerle yeniden askıya çıkarıldı.

Elbistan Şeker Fabrikası’nın arsasının imar planları onaylandı!

Elbistan Şeker Fabrikası’nın arsasının imar planları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandı.

Elbistan’ın imar planları için İtiraz Değerlendirme Komisyonu kuruldu!

Kahramanmaraş Elbistantan'ın askı sürecindeki imar planları ile ilgili olarak itirazların değerlendirilmesi için İtiraz Değerlendirme Komisyonu oluşturuldu.

Alanya Dinek ve Fığla'nın imar planları onaylandı!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Fığla ve Dinek Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarının oy birliği ile kabul edildiğini açıkladı.

İzmir'de imar planlarına revizyon önerisi!

Erkut Tamay, İzmir'deki üst seviyede olan nüfus artışından kentin olumsuz etkilenmemesi için kentsel tasarım ve imar planlarının revize edilmesi gerektiğini söyledi.

Erzurum Büyükşehir'den ilçelere yeni imar planları!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Tortum, Köprüköy ve Pazaryolu’na Yeni Nazım İmar Planı ve imar planlarına esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu çalışması yapıyor.

Antalya'nın imar planları yapılırken eski uygarlıklardan ilham alınmadı!

Antalya, çeşitli uygarlıklara ev sahipliği yapmış bir yöre. Kentlerimizin imar planlarını yaparken, bunlardan hiç ilham almamışız. Hiç olmazsa balkonlarımızı çiçekle süsleyebiliriz.

Yücel Çelikbilek'ten imar planları değerlendirmesi!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İBB Meclisi’nde onaylanan imar planları hakkında bilgilendirici açıklama yaptı.

Torun Center'ın imar planlarının yürütmesi durdu mu?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Torun Center'ın imar planlarının yürütmesi hakkında açıklamalar yapıldı.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros imar planları için komisyon kurulacak!

Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin imar planlarıyla ilgili bilgilendirme toplantısında, iki mahallenin 1/5000’lik imar planlarının karara bağlanması için İBB Meclisi nezdinde girişimlerde bulunacak bir komisyon kurulmasına karar verildi.

Torun Center'ın imar planlarının yürütmesi durduruldu!

Mecidiyeköy’deki eski Ali Sami Yen Stadı’nın yerinde yükselen Torun Center projesinin imar planlarının yürütmesi durduruldu.

Nuran Uslu, imar planlarındaki son durumunu açıkladı!

Beyendik Belediye Başkanı Nuran Uslu, yaptığı açıklamada, Beyendik Belediyesi'nin ilave imar planlarıyla ilgili AK Parti İlçe Başkanı Boyalık ile beraber, AK Parti Edirne Milletvekili Sezen'i ziyaret ederek projenin imzalanmasına ilişkin yardım istediğini söyledi.

Bursa Gürsu'da imar planları konuşuldu!

Bursa Gürsu Belediye Meclisi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ilk toplantısını yaptı. Gürsu'nun imar planlarının tekrar gözden geçirildiği toplantıda ana maddelerden biri kamu yatırımlarında ilçe içinde yeterli büyüklükte arsa bulunmamasıydı.

İsmail Gültekin: Yalova'da öncelik imar planları!

Mimarlar Odası Yalova Temsilciliği Başkanı İsmail Gültekin,"Bu günlerde Yalova'da yapılacak olan imar planların bir önceliği vardır" dedi.

Elbistan imar planları Haberi

Elbistan imar planları

15 Eylül 2015 tarihli Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edilen Elbistan’ın 1/5000’lik Nazım İmar Planı’na askı süresinde yapılan itirazlar değerlendirilirken, plan yapılan değişikliklerle yeniden askıya çıkarıldı. Yeniden askıya çıkarılan 1/5000’lik Nazım İmar Planı’na ilişkin itiraz dilekçeleri ise 14 Ocak 2016 tarihine kadar verilebilecek. İtirazların değerlendirilmesinin ardından tekrar askıya çıkan ve Elbistan’da yapılaşmaya yön verecek olan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı’ndaki değişikliklere ilişkin tekrar itiraz dilekçesi sunulması için son tarih 14 Ocak 2016 olarak açıklandı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı tarafından bir süredir hazırlık çalışmaları süren 1/5000’lik Nazım İmar Planı, Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden Eylül ayında geçti. Askı süresi boyunca, plana itiraz dilekçeleri kabul edildi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bu itirazları değerlendirerek 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı’nı son hali...