19 / 05 / 2024

Elbistan Lisesi Kampüsü projesinde son durum ne

Elbistan Lisesi Kampüsü projesinde son durum ne

Elbistan tarihinde yapılan en büyük okul yerleşkesi olma özelliğini kazanacak olan, 54 derslikli İmam Hitap Lisesi Kampüsü’nün yapımına, temel kazımı ile başlandı.

Derince'ye dev eğitim kampüsü geliyor!

Yaklaşık 50 yıl önce inşa edilen Derince Anadolu Lisesi ile Sabancı Çalışanları ve Ortakları İlkokulu’nun taşınacağı eğitim kampüsünün inşaatı Haziran'da başlayacak.

Balıkesir Dursunbey İmam Hatip Lisesi Kampüsü inşaatı başlıyor!

Dursunbey’de 90 bin metrekarelik alana yapılacak olan 24 derslikli İmam Hatip Kampüsünün yüklenici firma yetkilileri Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı ziyaret etti.

Derince’ye kampüs okul projesi geliyor!

D-100’ün kenarında eğitim veren Derince Anadolu Lisesi ile Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu, Sırrıpaşa Mahallesi’nde yapılması planlanan kampüs okul projesine dahil edilecek.

Elbistan Lisesi Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Elbistan tarihinde yapılan en büyük okul yerleşkesi olma özelliğini kazanacak olan, 54 derslikli İmam Hitap Lisesi Kampüsü’nün yapımına, temel kazımı ile başlandı.

Elbistan İmam Hitap Lisesi Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinin tarihinde yapılan en büyük okul yerleşkesi olma özelliğini kazanacak olan, 54 derslikli İmam Hitap Lisesi Kampüsü’nün yapımına, temel kazımı ile başlandı.

Halkalı Atakent eğitim kampüsü!

Küçükçekmece Halkalı bölgesinde inşa edilecek Halkalı Anakent eğitim kampüsü projesinde durum ne? İMKB Endüstri Meslek Lisesi, Tema İstanbul, Dumankaya Konsept, Sinpaş İstanbul Sarayları ve Avrupa Konutları Atakent 3'e komşu proje ne durumda?

Balıkesir İvrindi'de eğitim kampüsü yapılacak!

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde, içinde sağlık meslek lisesi, imam hatip lisesi, ortaokul, çok programlı lise, spor salonu ve 200 kişilik öğrenci yurdunun da yer alacağı eğitim kampüsü yapılacağı açıklandı...

Premier Kampüs Ofis ödeme!

Ofis teslimlerinin 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen Premier Kampüs Ofis ödeme bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Fer Yapı Kampüs Ofis fiyatlar!

Fer Yapı Kampüs Ofis fiyatlar haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Fer Yapı Kampüs Ofis Projesi!

Fer Yapı Kampüs Ofis Projesi kapsamında ofislerin fiyatları ve tüm detaylı bilgisi haberimizde yer alıyor

Kampüs Ofis ödemeleri!

Kampüs Ofis ödemeleri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Kağıthane Kampüs Ofis ödeme planı!

Kağıthane Kampüs Ofis ödeme planı kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor...

Premier Ofis Kampüs satış!

Premier Ofis Kampüs satış fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Premier Ofis Kampüs Kağıthane Belediyesi'nin karşısında yer alıyor...

Elbistan Lisesi Kampüsü projesinde son durum ne Haberi

Elbistan Lisesi Kampüsü projesinde son durum ne

Elbistan Öğrencilerini Okutma ve Yardımlaşma Derneği ile Kahramanmaraş Valiliği arasında imzalanan protokol çerçevesinde, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından 6 Temmuz 2015 günü yapılan ihale sonuçlanırken, 14 milyon 500 bin TL’ye mal olacak kampüs için temel çalışmalarına başlandı.


Elbistan E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nun güne kısmında kalan 15 bin metrekarelik alanda inşaatına başlanan devasa kampüs, Denizli’de uygulanan projenin bir benzeri olacak.


Şehir merkezinde bulunan ve mülkiyeti Elbistan Öğrencilerini Okutma ve Yardımlaşma Derneği’ne ait olan 11 dönümlük alanın satılması ile elde edilen 8 milyon TL, imzalanan protokol kapsamında Kahramanmaraş Valiliği’ne aktarılırken, Valilik tarafından yapılan ihale geçtiğimiz günlerde sonuçlandı.


15 bin 96 metrekarelik alan üzerine, her türlü donanımı içinde barındıracak şekilde İmam Hatip Lisesi Kampüsü kurmak amacıyla yapılan çalışmalar meyvesini verdi. Okul binası,...