04 / 07 / 2024

Electrolux 6 programlı bulaşık makinesi

Electrolux 6 programlı bulaşık makinesi

Uygun fiyatları ve kaliteli yapılarıyla kullanıcıları tarafından tam not alan, Electrolux 6 programlı bulaşık makineleri ne kadar? İşte Electrolux 9 Ekim 2022 fiyat listesi…

Daewoo D-Tr 6 programlı bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Beyaz eşya piyasasında iddialı bir bulaşık makinesiyle tüketicilerin beğenisini kazanmak isteyen Daewoo, D-Tr 6 programlı bulaşık makinesini görücüye çıkardı. Daewoo, ayrıca, bu ürünün tüm teknik özelliklerini de paylaştı. Peki, bu ürünün teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

Beko BM 6047 Bulaşık Makinesi indirime girdi! Bu fırsat kaçmaz! İşte fiyat listesi...

Mükemmel temizlik sağlayan teknolojilerle donatılan 6 programlı Beko BM 6047 Bulaşık Makinesi, Oliz uygulamasına özel 2 bin TL indirimle satışa sunuldu. Peki, Beko BM 6047 Bulaşık Makinesi ne kadar, özellikleri ne? İşte detaylar...

Vestel BM 6302 X WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi 11 bin 499 TL! Teknik özellikleri neler?

Vestel Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 6 Programı, 13 Kişilik Kapasitesi ve Hijyen 70 Teknolojisi ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. Peki Bardak Ve Cam Koruma Teknolojisi ne işe yarıyor?

Beko Bm 6047 6 Programlı Bulaşık Makinesi'nde net 2 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz!

Beko Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 6 farklı yıkama programı, DeepWash teknolojisi, HijyenMax özelliği ve Bardak Koruma Sistemi ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. 

İndirimli bulaşık makineleri Beko'da! Beko bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? 11 Nisan 2023 fiyat listesi…

Beko'dan bulaşık makinesinde kaçırılmayacak fırsat... Türkiye'nin önde gelen beyaz eşya markalarından Beko, 6 farklı bulaşık makinesi modeline Oliz uygulamasına özel indirim uyguluyor. Peki, Beko 6 programlı bulaşık makinesi kaç TL? İşte detaylar... 

Vestel BM 6302 X WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi 9.764 TL! Özellikleri neler? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Daha çok ev hanımlarının en çok ihtiyaç hissettiği ürünler arasında ilk sıralarda yer alan bulaşık makinesi fiyatları ve özellikleri ve detayları sürekli merak konusu oluyor. Biz de sizin için Vestel bulaşık makinesine ilişkin ayrıntıları araştırdık.

Electrolux 1600 Devir 10 kg / 6 kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi en ucuza nereden alınır? 13 Mart 2023 fiyat listesi

Hem çamaşır hemde kurutma makinesi arayışında olanlar dikkat! Electrolux EW7WN361ST 1600 Devir 10 kg / 6 kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi'ni sizler için araştırdık. İşte detaylar..

Profilo 6 programlı bulaşık makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi

6 programlı Profilo BMS621V1 solo bulaşık makinesi , akıllı deterjan dozajlama, hijyen ekstra ve yarım yük fonksiyonuyla merak konusu oluyor? Peki akıllı deterjan dozajlama nedir?

LG  8 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi'nde 10 bin TL dev indirim! Bu fırsat kaçmaz! 6 Mart 2023 fiyat listesi

LG DFC512FP 8 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi, gelişmiş teknolojisi ve sahip olduğu farklı yıkama programları ile hijyenik bulaşıklar ortaya koyar.

Vestel BM 6302 WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi 9249 TL! Özellikleri neler? 6 Mart 2023 fiyat listesi

Daha çok ev hanımlarının en çok ihtiyaç duyduğu ürünler arasında ilk sıralarda yer alan bulaşık makinesi fiyatları ve özellikleri ve detayları sıkça merak konusu oluyor. Biz de sizin için Vestel BM 6302 WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi’yle ilgili detayları araştırdık.

Vestel BM 6302 X WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri neler? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel BM 6302 X WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi, parmak izi bırakmayan inox teknolojisi, 6 farklı yıkama programı ve 13 kişilik kapasitesi ile geniş ailelerin tercihi oluyor. 

Profilo 6 programlı bulaşık makinesi en uygun fiyata nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar ? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesini yenileyecekler için Profilo derinlemesine temizlik ve esktra hijyen teknolojisine sahip bulaşık makinesini tüketicisi ile buluşturuyor. Bir çok yıkama teknolojisine sahip bulaşık makinesi enerjiden de tasarruf ettiriyor. 

Electrolux 6 programlı bulaşık makinesi Haberi

Electrolux 6 programlı bulaşık makinesi

Electrolux bulaşık makineleri, 900 ComfortLift teknolojisi ile bulaşık makinesi yükleme ve boşaltma işini rahatlatır. Kendine has teknolojisi bulunan bu bulaşık makineleri, sepeti tek bir basit hareketle, sadece bir kolun sıkılması ile bel düzeyine çıkarır.

Ayrıca Electrolux bulaşık makineleri, ComfortLift mekanizması alt sepetin tek hareketle bel hizanıza yükselmesini sağlar. Bu sayede alt sepeti eğilmeden kullanabilirsiniz. Bulaşıkları doldurduktan muhteşem mekanizması sayesinde  tek hareketle sepeti tekrar makinenin içerisinde gönderebilirsiniz.

Son teknolojilere sahip Electrolux bulaşık makineleri QuickSelect panel ile yalnızca süreyi seçin, program seçimi karmaşasından kurtulmanıza yardımcı olur. 30, 60, 90 ve 150 dk süreli programlardan birini seçin ve LC ekrandan seçtiğiniz programın kurutma fonksiyonu içerip içermediğini ve ekonomi seviyesini kolayca takip etmenize yardımcı olur.

Peki, Electrolux 6 programlı bulaşık makineleri ne kadar? İşte Electrolux 9...