06 / 05 / 2024

elektiriğe zam geldi

elektiriğe zam geldi

Elektrik ve doğalgaza kış öncesi yüzde 9 zam geldi. Özellikle elektriğe gelen zamların diğer zamları tetikleyeceği belirtiliyor.Taner Yıldız, "Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki aydan başlamak kaydıyla yüzde 9'luk fiyat artışına gidiyoruz" dedi.

Bir yılda motorine yüzde 106, benzine yüzde 113 zam geldi! Nisan 2023'te 21.32 TL olan benzin bu ay 43.56 TL'ye yükseldi

Yüksek vergiler, akaryakıt fiyatlarında yükselişe neden oldu. Türkiye’de benzine bir yılda yüzde 113, motorine de yüzde 106 zam geldi. İşte o rakamlar... 

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 13 Nisan 2024 hurda fiyatları

Bakır fiyatlarının yükselişe geçmesi ile geçtiğimiz hafta hurda fiyatlarına zam gelmişti. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncellenen hurda fiyatlarının güncel fiyatları araştırılıyor. Peki hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 13 Nisan 2024 hurda fiyatları.

İndirim bekleyen tüketiciye zam şoku! Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerine zam geldi! Etiketler peş peşe değişti...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından indirim yapın talimatı alan Tarım Kredi Kooperatifi'nde bazı ürünlere zam geldi. İndirim bekleyen tüketiciye zam şoku! Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerine zam geldi! Etiketler peş peşe değişti...

Hurda fiyatları ne kadar? Hurdaya zam geldi mi? 10 Ekim 2023 hurda fiyat listesi

Filistin İsrail çatışması piyasalarda dengeyi bozdu. Doların yükselişe geçmesi inşaat sektöründe büyük fiyat artışlarına neden olurken, gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Peki hurda fiyatlarına zam geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 10 Ekim 2023 hurda fiyat listesi.

Mazda MX-5’e tam 234 bin TL’lik akılalmaz bir zam geldi! İşte güncel Mazda MX-5 fiyatları...

Mazda’nın üstü açık spor otomobil sınıfındaki MX-5 modeline eylül ayında tamı tamına 234 bin 240 TL’lik zam geldi. Bu kapsamda, en ucuz Mazda MX-5’in fiyatı arama motorlarında araştırılmaya başlandı.

Son Dakika! Ekmeğe yüzde 30 zam geldi: İşte ekmeğin yeni fiyatı

Ekmeğe yüzde 30 zam geldi. Peki ekmek fiyatları ne kadar oldu? İşte ekmeğe gelen zam sonrası yeni fiyatlandırma...

Elektriğe yüzde 20 zam geldi! 1 Ekim itibariyle geçerli olacak! İşte yeni zamlı tarife

Döviz kurlarında meydana gelen artış  akaryakıt fiyatlarında da artışa neden olurken, enerjide de elektrik tarafında beklenen zam geldi. Elektriğe yüzde 20 zam geldi. 

Ford’dan iki modele peş peşe zam! Tourneo Connect’e 48 bin 900 TL ve Transit Kamyonet’e 27 bin 300 zam geldi!

Ticari araç sınıfının en çok tercih edilen modellerini bünyesinde barındıran Ford’tan eylül ayında iki modeline zam geldi. Ford, Tourneo Connect modeline 48 bin 900 TL ve Transit Kamyonet modeline ise 27 bin 300 zam yaptı.

Mazda CX-5’e 319 bin TL zam geldi! CX-5’in teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Türkiye’de sıkı bir hayran kitlesine sahip olan Mazda’nın CX-5 modeline eylül ayı kapsamında tamı tamına 319 bin 120 TL zam geldi. Mazda’nın, CX-5’e yaptığı dev zammın ardından modelin yeni fiyatı merak konusu oldu.

Elektrikli Corsa'ya bu ay mini zam geldi! İşte Opel Corsa-e Eylül 2023 fiyatları!

Elektrikli Opel Corsa'nın Eylül 2023 fiyatları açıklandı. Opel Corsa-e'ye bu ay mini bir zam geldi. İşte son dakika Opel Corsa-e fiyat listesi...

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! 1 ton demirin fiyatı resmen fırladı! 27 Eylül 2023 demir fiyat listesi 

Dolar kurunun yükselişe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. İnşaat demir fiyatlarına bugün büyük zam geldi Demir fiyatları resmen fırladı. 1 ton demirin fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 27 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

BMW’den dev zam! İ4’e 153 bin TL, İ7’ye 248 bin TL zam geldi!

BMW’den eylül ayı kapsamında İ4 ve İ7 modellerine akılalmaz zam geldi. BMW, İ4 modeline 153 bin 300 TL zam yaparken, İ7 modeline de 248 bin 800 TL zam yaptı.

Honda’dan Jazz e:Hev ve City modellerinin ardından Civic için de müjde geldi! Honda Civic’e zam yok!

Honda’nın özellikle Türkiye’de büyük ilgi gören ve en çok satan modellerinden Civic konusunda yeni açıklama geldi. Honda, eylül ayı kapsamında Civic’e zam yapmayacağını açıkladı.

elektiriğe zam geldi Haberi

elektiriğe zam geldi

Elektrik ve doğalgaza kış öncesi yüzde 9 zam geldi. Özellikle elektriğe gelen zamların diğer zamları tetikleyeceği belirtiliyor.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki aydan başlamak kaydıyla yüzde 9'luk fiyat artışına gidiyoruz" dedi. 


Enerji maliyetlerinin çok fazla arttığını, doların 2,28-2,29'ları gördüğünü ifade eden Yıldız, enerji sektörü için doların değerinin artmış olmasının önemli dezavantaj olduğunu söyledi.


Yıldız, "Ancak bu yıl içerisinde su rejimindeki düzensizlikler ve yağış azlığı bizi bunları dengeleyemeyecek bir noktaya getirmiş bulunuyor. Hem elektrik hem doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki aydan başlamak kaydıyla, ekim, kasım ve aralık aylarını içermek kaydıyla, yüzde 9'luk fiyat artışına gidiyoruz" diye konuştu.


Elektrik ve doğalgaza gelen bu zamdan sonra A'dan Z'ye herşeyin zamlanacağı belirtiliyor. Özellikle kış öncesi gelen bu zamlar gizli enflasyon altında ezilen...