30 / 04 / 2024

elektriğe 20 milyon TL yatırım

elektriğe 20 milyon TL yatırım

Türkiye Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Başiskele' de Ekim ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, elektriğe 20 milyon TL yatırım yapılacak dedi...

Elektriğe yüzde 20 zam geldi! 1 Ekim itibariyle geçerli olacak! İşte yeni zamlı tarife

Döviz kurlarında meydana gelen artış  akaryakıt fiyatlarında da artışa neden olurken, enerjide de elektrik tarafında beklenen zam geldi. Elektriğe yüzde 20 zam geldi. 

2022’de suya yüzde 69,38, doğalgaza yüzde 50,4, elektriğe yüzde 35 zam geldi!

2022 yılının Eylül ayında elektriğe yüzde 20, suya yüzde 40,38 ve doğalgazın birim fiyatına yüzde 20,4 oranında fiyat artırımı gerçekleşti. Vatandaş artık isyan ederken, sizler için elektrik, su ve doğalgazda bu yıl içinde ne kadar zam yapılmış araştırdık. İşte haberin detayları…

Eğirdir'de 20 milyon TL'ye satılık otel binası!

Eğirdir Belediye Başkanlığı , Eğirdir Yeşilada'da yer alan otel binasını 20 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 20 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Çayırova'daki deponun 8 bin 700 metrekare depolama alanı Denmark Maersk'e 5 seneliğine 20 milyon TL'ye kiraya verildi. 

Emlak Konut GYO'dan sosyal sorumluluk projelerine 20 milyon TL'lik bağış!

Emlak Konut GYO, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek için 20 milyon TL bağış yaptı.

Prens Harry ve Meghan Markle Malibu'dan 20 milyon dolarlık ev alacak!

İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılmaya karar veren Prens Harry ve eşi Meghan Markle, ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı Malibu'dan 20 milyon dolarlık ev alacağı ortaya çıktı.

Mesut Özil eşi Amine Gülşe için 20 milyon liralık ev alacak!

Mesut Özil, 8 aylık hamile olan eşi Amine Gülşe için 'baba jest' yaptı. Kızı için hazırlıklara başlayan yıldız futbolcu, Çeşme’de bulunan 15 milyon liralık villasına oyun parkı ile çocuk odası yaptırıyor. Mesut Özil’in İstanbul’da 20 milyon liralık bir villaya baktığı öğrenildi.

Kim Kardashian ve Kanye West'in 20 milyon dolarlık evi!

Kim Kardashian ve eşi Kanye West, Los Angeles’ta bulunan malikanelerinin kapılarını açtılar. Çift, minimalist stile sahip evi 014 yılında 20 milyon dolara satın almıştı.

Ölen tekstilcinin eşine 20 milyon liralık icra şoku!

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden tekstil firması sahibi Cahit Ecesoy'un, boşandığı ilk eşi N.B., bir yıl sonra evlendiği ikinci eşi Pervin Ecesoy için 24 yıl boyunca nafakasını alamadığı nedeniyle 20 milyon liralık icra takibi başlattı.

Robbie Williams ve Ayda Field Malibu'da 20 milyon dolara ev aldı!

Magazin basınının manşetlerinden düşmeyen Robbie Williams ve Türk asıllı eşi Ayda Field Malibu'da 20 milyon dolara yeni ev aldı. Çift, iki çocuklarıyla birlikte okyanus kıyısında bulunan evde oturacak.

Mimar Ülkem Güçsav'ın 20 milyon lira borçla ABD'ye kaçtı iddiası!

Akfen Holding'in CEO'su Süha Güçsav'ın geçen hafta boşandığı eşi Ülkem Güçsav'ın ABD'ye kaçtığı iddia ediliyor. Ünlülerin dekoratörü olarak tanınan Ülkem Güçsav'ın ABD'ye kaçışının arkasında ise 20 milyon liralık borç olduğu belirtiliyor. 

Aydın Bozdoğan'a 20 milyon TL’lik eğitim yatırımı!

Aydın’ın Bozdoğan ilçesine toplamda 20 milyon TL’lik Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edilecek. 2017 Devlet Yatırım Programına alınan 24 derslikli okulun 2019 yılında hizmete girmesi planlanıyor.

Kars Kağızman'a 20 milyon liralık eğitim kompleksi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars'ın Kağızman ilçesine 20 milyon liralık eğitim kompleksi kurulacağını müjdeledi.

elektriğe 20 milyon TL yatırım Haberi

elektriğe 20 milyon TL yatırım

Türkiye Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Başiskele Ekim ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Karaosmanoğlu," 20 Milyon TL'lik elektrik projemiz var" dedi The Ness Otel'de gerçekleşen toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele kaymakamı Ali Partal, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birlik Başkanı ve Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Afyon Karahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Samsun Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve birçok meclis üyesi katıldı. 3 Büyükşehir Belediyesi 9 İl Belediyesi ve 59 ilçe belediyesi ve 4 Belde Belediyesi birlik bünyesinde bulunuyor. 


'BAŞİSKELE TERMAL TURİZM BÖLGESİ OLARAK ANILACAK' 


Saygı Duruşu nda bulunulması ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantı, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz sözü alarak "Başiskele şuan da böyle bir organizasyona ev sahipliği yapıyorsa bunu biz başardık diyemeyiz. Büyükşehir...