06 / 05 / 2024

Elektriğe zam geldi mi

Elektriğe zam geldi mi

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren elektrik fiyatlarında artış gerçekleşti. Bugünden itibaren geçerli olmak üzere tüm abone gruplarına yüzde 15 zam yapıldı.

Elektriğe yüzde 5.75 zam!

Konut, sanayi ve ticarethanelerde kullanılan elektriğe yüzde 5.75 zam geldi. Yeni tarifeler Resmi Gazete'de yayımlandı.

Elektriğe 3 ay zam yapılmayacak!

Elektriğe gelecek 3 ay boyunca zam yapılmayacağı açıklandı. Doğalgazda ise konut hariç yüzde 12.5'e varan indirim yapıldı.

Elektriğe zam geliyor mu?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, enerji sektöründe ki zam beklentilerine açıklık getirdi. Taner Yıldız, elektrik fiyatlarında fiyat artışının söz konusu olmadığını ifade etti.

İMKON'dan çimento ve beton zammı eleştirisi: 6 aydır elektriğe ve doğalgaza zam gelmemesine rağmen bu neyin zammı?

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda çimento ve betona gelen zammı eleştirerek, "6 aydır elektriğe ve doğalgaza zam gelmemesine rağmen bu neyin zammı?" ifadelerini kullandı.

Ocak ayı elektrik faturası tarifesi belli oldu! Elektriğe zam olacak mı?

Elektrik tarifesi tüm abone gruplarının 1 Ocak 2024'ten itibaren geçerli olmak üzere tarife belli oldu. Peki elektriğe zam olacak mı? Elektriğe zam mı geliyor? İşte 2024 elektrik tarifesi...

İndirim bekleyen tüketiciye zam şoku! Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerine zam geldi! Etiketler peş peşe değişti...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından indirim yapın talimatı alan Tarım Kredi Kooperatifi'nde bazı ürünlere zam geldi. İndirim bekleyen tüketiciye zam şoku! Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerine zam geldi! Etiketler peş peşe değişti...

Son Dakika! Ekmeğe yüzde 30 zam geldi: İşte ekmeğin yeni fiyatı

Ekmeğe yüzde 30 zam geldi. Peki ekmek fiyatları ne kadar oldu? İşte ekmeğe gelen zam sonrası yeni fiyatlandırma...

Elektriğe yüzde 20 zam geldi! 1 Ekim itibariyle geçerli olacak! İşte yeni zamlı tarife

Döviz kurlarında meydana gelen artış  akaryakıt fiyatlarında da artışa neden olurken, enerjide de elektrik tarafında beklenen zam geldi. Elektriğe yüzde 20 zam geldi. 

Mazda CX-5’e 319 bin TL zam geldi! CX-5’in teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Türkiye’de sıkı bir hayran kitlesine sahip olan Mazda’nın CX-5 modeline eylül ayı kapsamında tamı tamına 319 bin 120 TL zam geldi. Mazda’nın, CX-5’e yaptığı dev zammın ardından modelin yeni fiyatı merak konusu oldu.

Elektrikli Corsa'ya bu ay mini zam geldi! İşte Opel Corsa-e Eylül 2023 fiyatları!

Elektrikli Opel Corsa'nın Eylül 2023 fiyatları açıklandı. Opel Corsa-e'ye bu ay mini bir zam geldi. İşte son dakika Opel Corsa-e fiyat listesi...

Elektriğe yüzde 200 zam! Son dakika şoku: Fatura ödeyenlere yüklü zam kapıda! 

Son zamanlarda “Elektriğe zam gelecek” iddiaları sık sık gündem oluyor. Elektriğe yüzde 200 zam yapılacağı gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Honda’dan Jazz e:Hev ve City modellerinin ardından Civic için de müjde geldi! Honda Civic’e zam yok!

Honda’nın özellikle Türkiye’de büyük ilgi gören ve en çok satan modellerinden Civic konusunda yeni açıklama geldi. Honda, eylül ayı kapsamında Civic’e zam yapmayacağını açıkladı.

Ford Mustang Mach-E’ye 5 bin 600 TL’lik mini zam geldi! İşte Mustang Mach-E’nin yeni fiyatı...

Ford’un en efsanevi ve ikonik modellerinden Mustang’in Mach-E modeline eylül ayı kapsamında 5 bin 600 TL’lik mini bir zam geldi. Ford, Mustang Mach-E’nin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Netflix'e zam geldi! Dünyanın en pahalı aboneliği Türkiye'de! Ücretler ne kadar, kaç TL oldu?

Netflix Türkiye abonelik ücretlerine zam geldi, kullanıcıları şaşırttı! İşte detaylar...

Fiat Egea Hatchback'e zam yerine indirim geldi! İşte Egea Hatchback Eylül 2023 fiyatları!

Fiat Egea Hatchback'in pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan Eylül 2023 fiyatları belli oldu. Fiat Egea Hatchback'e zam yerine indirim geldi. İşte Egea Hatchback Eylül 2023 fiyatları...

DS 4'e bu ay tam 114 bin 200 TL zam geldi! DS 4'ün yeni fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı!

DS 4'e bu ay tam 114 bin 200 TL zam geldi! DS 4'ün tek tek açıklanan yeni ve güncel fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı... İşte DS 4 güncel fiyat listesi...

Elektriğe zam geldi mi Haberi

Elektriğe zam geldi mi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından yapılan açıklamaya göre, elektrik üretiminde oluşan maliyet artışlarından dolayı tarifelerde değişiklik yapıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  bugün itibarıyla tüm abone grupları için nihai elektrik satış fiyatına yüzde 15 zam yapıldı.

Bu kapsamda bugün itibarıyla konut aboneleri 100 kilovat saat elektrik için vergiler ve fonlar dahil 91,56 lira ödeme yapacak.

Milyonlar dikkat! Elektrik fiyatlarında yeni dönem...