03 / 05 / 2024

elektrik aboneliği almak için gerekenler

elektrik aboneliği almak için gerekenler

Mesken ve işyeri gibi taşınmaz malların kullanılabilmesi için bağımsız bölümün aboneliklerinin kullanıcı adına olması gerekiyor. Peki, yeni eviniz için "Elektrik faturasını üzerime nasıl alırım?" diyorsanız işte yanıtı...

Kiracılar dikkat! 4 milyon haneye elektrik desteği verilecek peki kimler yararlanabilir? 

İhtiyaç sahibi olan 4 milyon 53 bin hanenin elektrik faturası devlet tarafından ödeneceği kaydedildi. Buna göre, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yapılan açıklama kapsamında 4 kişilik bir aile için aylık 216.82 Türk Lirası, 5 kişilik ve üzeri haneler için ise 260.19 Türk Lirası destek.

Fatura desteği almak isteyen dar gelirliler dikkat! Tarih verildi!

Dar gelirli aileler elektrik desteği ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki fatura desteği ne zaman verilecek?  

Çocuk desteği almak için bu şartları taşımak yeterli! Kaç TL ödenecek?

Birkaç ay önce açıklanan çocuk desteği ödemeleri için başvuru şartları ve ne kadar ödeme yapıldığı, dar gelirli pek çok aile tarafından merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın açıklamasına göre, 12 ay boyunca 650 TL’ye kadar ödeme almak mümkün.  Peki nasıl başvurulacak?

Klima satın alırken ve kullanırken nelere dikkat etmeli? Elektrik tasarrufu için neler yapmalı?

Bütçesi uygun olanlar sıcaklar bastırmadan klima satın almak için şimdiden piyasa araştırmasına başladı. Ancak seçim yaparken fiyat avantajının yanı sıra daha az enerji sarfiyatı yapan modeller öne çıkıyor.

Yardıma muhtaç vatandaşlara müjde! Devlet  2.700 TL doğal gaz ve elektrik desteği verecek!

Yüksek elektrik ve doğal gaz faturalarıyla mücadele eden vatandaşlar için sevindirici bir haber var. Belirli şartları yerine getiren herkes, 2.750 TL tutarında destek ödemesi alabilir. Başvuru koşulları ve ayrıntıları öğrenmek için lütfen tıklayınız.

Elektrik yardımı başvurusu nereye yapılır? Elektrik yardımı almak için şartlar neler?

Devletin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla, zor durumdaki vatandaşlara yönelik hazırladığı pek çok destek paketinden biri de elektrik yardımı. Peki elektrik yardımından kimler faydalanabilir? Başvuru şartları neler? Başvuru nereye yapılır?

Kara kışta nefes aldıracak! 8000 bin liralık elektrik ve doğal gaz desteği

Doğal gaz ve elektrik desteği ile ilgili flaş gelişme. 9 Kasım’da yürürlüğe giren düzenleme ile işverenler, çalışanlara aylık 1000 TL, toplamda da 8.000 TL doğalgaz, ısınma ve elektrik desteği yapılacak. İşte tüm detaylar...

İskan olmadan elektrik aboneliği alınır mı?

İskan, bir binanın tamamı için verilen ve bu binanın kullanıma uygun olduğunu belirten bir belgedir. Peki “İskan olmadan elektrik aboneliği alınır mı?” İşte detaylar!

Elektrik yardımı almak için nereye başvurmak gerekiyor? İşte elektrik desteği almanın şartları…

Elektrik fatura yardımından kimler faydalanabilir, elektrik desteğine nasıl başvurulur sorusunun cevabı belli oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Aile Destek Programı kapsamında ödeme miktarlarının artırıldığını açıklamıştı.

Doğal gaz ve elektrik yardımının ne zaman ödeneceği belli oldu!

İhtiyaç sahibi ailelere yapılacak doğal gaz yardımı ve elektrik desteği ile ilgili beklenen haber geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, doğal gaz yardımı ve elektrik desteği ödemesinin bu hafta yapılacağını açıkladı.

4 kişilik aile elektrik yardımı ne kadar oldu?

Elektrik faturası yardımı devlet tarafından her ay verilmektedir. Bu desteği almak için belirlenen şartlar vardır. İşte o şartlar ve “4 kişilik aile elektrik yardımı ne kadar oldu?” sorusunun yanıtı!

Arçelik kahve makinesi alana 1.700 TL değerinde kahve aboneliği hediye! İşte 22 Ekim 2022 fiyat listesi…

Sevilen beyaz eşya markası Arçelik’te şimdi seçili kahve makinesi alımlarında 1.700 TL değerinde kahve aboneliği hediye! İşte 22 Ekim 2022 fiyat listesi…

Elektrik faturaları için açıklama! Ücretsiz olacak!

Enerjisa, yeni iş birliğini açıkladı. Papara ve Enerjisa fatura ödeme konularında yeni bir anlaşma gerçekleştirdi. Yapılan açıklamaya göre, kullanıcılar elektrik faturalarını daha hızlı ve ücretsiz olarak ödeyebilecek. İşte detaylar…

elektrik aboneliği almak için gerekenler Haberi

elektrik aboneliği almak için gerekenler

Elektrik faturasını üzerime nasıl alırım?

Mesken ve işyeri gibi taşınmaz malların kullanılabilmesi için bağımsız bölümün aboneliklerinin kullanıcı adına olması gerekiyor. Örneğin yeni ev alanlar ya da bir eve kiraya çıkanların abonelikleri üzerine alması gerekiyor.


Siz de bir eve yeni taşınacağınızı ve abonelikleri adınıza almak istediğinizi düşünelim. "Elektrik faturasını üzerime nasıl alırım?" diyorsanız hemen yanıtlayalım.


Elektrik aboneliği..

Elektrik aboneliğini almak için gerekli belgeler ile elektrik dağıtım şirketine müracaat edebilirsiniz.


Şahıslar için: Kimlik fotokopisi, ikametgah, daha önce kullanılan tesisat numarası, vergi kimlik numarası fotokopisi (aslı ile birlikte), vatandaşlık numarası, ev sahipleri için tapu kiracılar için kira kontratının fotokopisi aslı ile birlikte. 


İşyerleri için: Tapu veya kira kontratı, vergi levhası, kimlik fotokopisi, daha önce kullanılan tesisat numarası, ikametgahı, şirketler için imza sirküleri, ticaret odası faaliyet belgesi ve kaşe...