12 / 05 / 2024

elektrik abonelik parası ne kadar

elektrik abonelik parası ne kadar

İşyeri ve mesken gibi bağımsız bölümlerde elektrik sözleşmelerinin kullanıcı adına yapılması gerekiyor. Peki elektrik abonelik parası ne kadar? Peki, elektrik abonelik ücreti 2015 ne kadar?

Elektrik yardım parası nereye yatacak? Elektrik yardım parası ne zaman yatacak?

Elektrik yardımı ya da elektrik fatura desteğinin ne zaman yatacağına dair vatandaşlar sorularını yönlendirmeye devam ediyor. Peki “Elektrik fatura desteği ne zaman yatacak?” İşte detaylar!

Mağazaların elektrik maliyeti ikinci kira parası oldu!

BMD Başkanı Sinan Öncel "Elektrik maliyetleri bazı AVM'lerdeki mağazalar için ikinci bir kira giderine dönüştü. Mağazalarında enerji fiyatının ortak sayaç üzerinden faturalandırılması yerine bireysel abonelik koşullarında ve ulusal tarifeye dönüştürülerek fiyatlandırılmasını öneriyoruz" ifadelerini

Elektrik aboneliği nasıl yapılır? Elektrik aboneliği 2022 ücreti ne kadar?

Yeni bir eve taşınırken, iş yeri açarken veya inşaatı yeni bitmiş bir yapı için sıfırdan elektrik abonelik başvurusu yapılması gerekiyor. Peki, elektrik aboneliği nasıl yapılır? Elektrik aboneliği 2022 ücreti ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Kiracı elektrik aboneliği ücreti 2022 ne kadar?

Elektrik aboneliği ücreti ve abonelik için gerekli evraklar, kiracıların araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki, kiracı elektrik aboneliği ücreti 2022 ne kadar? Gerekli belgeler nelerdir?

Almanya'da esnafa kira yardımı nasıl yapıldı?

Almanya'da şu anda ev sahibine kirasını ödeyemeyen, vergi- sigorta, elektrik- su parası borcu olan esnaf yok. Aynı zamanda hiçbir esnaf iflasla karşı karşıya kalmadı. Devlet, esnafa kira desteğinden, vergi ve fatura yardımına kadar birçok ödeme yaptı.

Elektrik, su ve doğalgaz abonelik ücretleri meclis gündeminde!

İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Elektrik, su ve doğalgaz aboneliklerindeki ücretlerin yüksekliğine ilişkin soru önergesi hazırladı. Erdem sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.

Her ay 25 bin kişi evini değiştiriyor!

CLK Boğaziçi Elektrik, abonelik sözleşmelerinden yola çıkarak gayrimenkul raporu yayınladı. Rakamlar inanılmaz. Sadece İstanbul’un Avrupa yakasında 360 aile her gün ‘0’ eve taşınıyor. İkinci elde hareket ise ayda 25 bini geçiyor.

CLK Boğaziçi Elektrik gayrimenkul raporu yayınladı!

CLK Boğaziçi Elektrik, abonelik sözleşmelerinden yola çıkarak gayrimenkul raporu yayınladı. Rakamlar inanılmaz. Sadece İstanbul’un Avrupa yakasında 360 aile her gün ‘0’ eve taşınıyor. İkinci elde hareket ise ayda 25 bini geçiyor.

Gediz Elektrik’ten Karabağlar'a dönüşüm tehdidi!

Karabağlar’da kentsel dönüşüm kararına karşı çıkan vatandaşlara, Gediz Elektrik’ten yeni abonelik sözleşmesi ve elektrik kesme uyarısı geldi. Mahalleliler, dönüşüm için tehdit edildiklerini iddia etti

Kiracı abonelik işlemleri 2016!

Kiracının taşınmaz maldaki elektrik, su ve doğalgaz gibi hizmetlerden yararlanılabilmesi için kiracının bunlara abone olması gerekiyor. Peki, kiracı abonelik işlemleri 2016 nelerdir? Kiracı nasıl abone olur?

Elektrik güvence bedeli 2016!

Bir ev ya da işyerine elektrik bağlatmak ya da abonelik almak için BEDAŞ'a müracaat edilebiliyor. Peki, elektrik güvence bedeli nedir? Elektrik güvence bedeli ne zaman alınır? Elektrik güvence bedeli 2016 ne kadar?

Elektrik abonelik bedeli 2015!

Elektrik aboneliği almak isteyen kimselerin ilgili elektrik dağıtım şirketine gitmeleri gerekiyor. Peki, elektrik aboneliğini almak için başvuruda gerekli evraklar nelerdir? Elektrik abonelik bedeli 2015 ne kadar?

Elektrik aboneliği iptali nasıl yapılır?

Elektrik aboneliği ile ilgili işlemler, elektrik dağıtım şirketinde yapılıyor. Abonelik başvurusu ve abonelik iptali gibi işlemler için kişilerin bireysel olarak şirkete müracaat etmesi gerekiyor. Peki, elektrik aboneliği iptali nasıl yapılır?

elektrik abonelik parası ne kadar Haberi

elektrik abonelik parası ne kadar

Elektrik abonelik ücreti 2015!

İşyeri ve mesken gibi bağımsız bölümlerde elektrik sözleşmelerinin kullanıcı adına yapılması gerekiyor. Kullanıcı eğer taşınmazın kiracısı ise, kiracının adına abonelik alınması; mal sahibi ise kendi adına abonelik açtırması gerekiyor.


Elektrik aboneliği için elektrik dağıtım şirketine müracaat edilmesi gerekiyor. Müracaat sırasında gerekli olan evrakların temin edilmiş olması ve abonelik ücretlerinin de ödenmesi gerekiyor.

Başvuruda bulunan mülk sahibi ve/veya sahipleri veya vekili, mülk kiraya verilmiş ise yazılı beyan etmesi kaydıyla kiracı;


a) Tapu kaydı ve Belediye ve Yapı Denetim Kuruluşu onaylı elektrik projesi,


b) İmar alanı içerisinde bulunanlar, 3194 sayılı İmar Kanununun 30, 31 inci maddelerine göre yapı kullanma izni,


c) Köy yerleşik alanları ve civarında ve mezralarda bulunanlar, 3194 sayılı İmar Kanununun 27, 30 uncu maddelerine göre yapı kullanma izni,


d) İmar ve...