11 / 05 / 2024

elektrik kademeli ödeme

elektrik kademeli ödeme

Konutlarda kullanılan elektrik fiyatları, 1 Eylül’den itibaren yüzde 20 zamlandı. Zamlı faturalar ay sonu itibariyle tüketicilere ulaşmaya başlayacak. Peki, kim ne kadar fatura ödeyecek? Elektrik zammı sonrası faturalar ne kadar gelecek?

4 milyon aileye elektrik faturası destek müjdesi! Aylık 260,19 TL ödeme yapılacak! Hemen başvurun!

4 milyon aileye elektrik faturası desteği verilecek. 5 kişi ve üstü haneye 150 Kwh karşılığı aylık 260,19 lira ödeme yapılacak. Elektrik faturası destek ödemesi başvuru şartları neler, kimler başvurabilir?

Elektrik Faturası Ödeyerek Para Kazanın: Online Bankanın Kampanyası!

Banka, müşterilerine her ay ödedikleri elektrik faturaları için ödül verecek. Otomatik ödeme talimatı verenlere hediye para yatırılacak. Ayrıntılar kampanya duyurusunda belirtildi.

Depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçları resmen silindi! Yeni faturaların ödeme tarihleri de ertelendi! Son dakika!

Deprem bölgesindeki elektrik ve doğalgaz abonelerinin borçları ile ilgili iki önemli karar alındı. Depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçları resmen silindi. Ayrıntılar da tek tek açıklandı. 

Bu kurum üzerinden elektrik faturası ödeyenler dikkat! Eğer bu şekilde ödeme yaparsanız 30 Nisan'a kadar yüzde 10 kazanı

30 Nisan'a kadar bu kurum üzerinden elektrik faturasını ödeyen kişiler her ödemelerinde %10 kazanma fırsatı yakalayacak. 

Elektrik yardımı almak için nereye başvurmak gerekiyor? İşte elektrik desteği almanın şartları…

Elektrik fatura yardımından kimler faydalanabilir, elektrik desteğine nasıl başvurulur sorusunun cevabı belli oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Aile Destek Programı kapsamında ödeme miktarlarının artırıldığını açıklamıştı.

Elektrik faturaları için açıklama! Ücretsiz olacak!

Enerjisa, yeni iş birliğini açıkladı. Papara ve Enerjisa fatura ödeme konularında yeni bir anlaşma gerçekleştirdi. Yapılan açıklamaya göre, kullanıcılar elektrik faturalarını daha hızlı ve ücretsiz olarak ödeyebilecek. İşte detaylar…

Doğalgaz ve elektrik faturası ödeyenler dikkat! Bu ayın sonuna kadar başvurun!

Sonbahar ilerledikçe ve kış ayları yaklaşırken banka elektrik, doğalgaz ve su faturalarını ödeyenlere duyuru yaptı. Axess kart kullanıcılarına göre Akbank, otomatik fatura ödeme kampanyasını duyurdu. Hemen başvurun.

Elektrik faturalarında "kademeli zam" planı ortaya çıktı! Elektriğe bir zam daha mı geliyor?

İsminin verilmesini istemeyen iki yetkili, elektrik dağıtım şirketlerinin 21 yöneticisinin geçen hafta Bakan Fatih Dönmez ve EPDK yöneticileriyle bir araya gelerek sektörün sorunlarını konuştuğunu söyledi. İşte detaylar...

Hükümet elektrik fiyatlarında indirim mi yapacak? Bakan Nebati açıkladı

Türkiye'de geçtiğimiz yılın sonunda elektrik tarifelerinde kademeli sisteme geçildi. Önce günlük 7 kilowatt olarak belirlenen kota daha sonra kamuoyunun talepleri yüzünden günde 8 ayda ise 240 kilowata çıkarıldı.

Elektrik faturasıyla PTT'ye gidene 206 TL verilecek! Paranızı almayı unutmayın...

Dar gelirli ailelere devlet tarafından çeşitli yardımlar yapılıyor. Bu kapsamda elektrik faturasını ödemekte zorlanan aileler için fatura yardımı da gerçekleştiriliyor. Destek kapsamında, belirlenen şartlar dahilinde 4 kişilik bir aileye 206 TL ödeme tapılıyor. İşte tüm merak edilenler...

Elektrik mühendislerinden fatura uyarısı: Tek zamanlı tarifeye geçin!

Yeni yıldan beri geçerli olan "kademeli tarife" ile elektrik faturaları iyice kabaran vatandaşlar, bu defa EPDK'nın duyurduğu "tek zamanlı" ve "çok zamanlı" tarifeler sebebiyle sıkıntı yaşıyor. Peki elektirik tarifelerinde vatandaş nasıl bir yol izlemeli?

Elektrik faturaları için destek başladı! Dikkat en az 103 TL...

Elektrik faturaları için devlet destek sunuyor. Dar gelirli vatandaşlar talep etmesi halinde fatura desteğinden faydalanabilecek. Ödemeler PTT aracılığı ile gerçekleştiriliyor. 2 kişilik aile için ödeme tutarı 103 TL oldu...

Elektrik faturası nasıl düşürülebilir?

Açıklanan yeni tarifelerle beraber mesken abone grubundaki müşteriler için kademeli tarife uygulaması hayata geçirildi. Ocak'dan itibaren geçerli olmak üzere uygulamaya alınan kademeli tarifeye ilişkin müşterilerine bilgi veren Limak Enerji Uludağ Elektrik, tasarruf detaylarını da paylaştı...

elektrik kademeli ödeme Haberi

elektrik kademeli ödeme

Konutlarda kullanılan elektrik fiyatlarına,1 Eylül itibariyle yüzde 20 oranında zam geldi. Vatandaş bu ay sonu itibariyle zamlı faturaları ödeyecek.

Sputniknews'ten Osman Nuri Cerit'in haberine göre, zamlı kademeli tarifeyle ilgili son yapılan güncelleme ile 240 kWh kadar olan kullanımlar birinci kademeden, 240 kWh üzerindeki kullanımlar ise ikinci kademeden hesaplanarak faturaya yansıtılacak.

1 Eylül’de gelen zamların ardından aylık 230 kWh elektrik tüketen bir kullanıcı, 332.5 TL öderken zamlar sonrasında 398 TL ödeyecek.

HANGİ KADEME DE NE KADAR ÖDENECEK?

Elektrik Mühendisleri Odası’nın hesaplamalarına göre konutlarda ilk kademede 1kWh elektrik için 1.73 TL, ikinci kademe için 2.59 TL ödenecek.

Faturalar hesaplanırken aktif enerji bedeli, dağıtım bedeli ve vergiler dahil edilerek bir hesaplama yapılıyor. Konutlarda bu yılın başından itibaren iki kademeli tarife uygulanmaya başlamıştı. Kademeli tarifeyle ilgili son...