21 / 05 / 2024

Elektrik Tek zamanlı tarife

Elektrik Tek zamanlı tarife

Yeni yıldan beri geçerli olan "kademeli tarife" ile elektrik faturaları iyice kabaran vatandaşlar, bu defa EPDK'nın duyurduğu "tek zamanlı" ve "çok zamanlı" tarifeler sebebiyle sıkıntı yaşıyor. Peki elektirik tarifelerinde vatandaş nasıl bir yol izlemeli?

Tek Teknik Taahhüt İnşaat Malzemeleri Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Tek Teknik Taahhüt İnşaat Malzemeleri Elektrik Limited Şirketi bugün Şişli'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Resul Gökgöz tarafından kuruldu.

Tek 34 Mimarlık Mekanik Elektrik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Tek 34 Mimarlık Mekanik Elektrik Taahhüt Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Yılmaz tarafından kuruldu.

Tekcesan Grup İnşaat Nakliyat Plastik Cam Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tekcesan Grup İnşaat Nakliyat Plastik Cam Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Selçuj Tekçe tarafından kuruldu.

Vatandaşlar hemen bakın! İşte 15 Haziran Perşembe elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrikler mi kesilecek? Hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacağı tek tek araştırılıyor. 15 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı ilçelerinde ve mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte o ayrıntılar!

Elektriksiz kalacağız! İşte 14 Haziran Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrikler mi kesilecek? Hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacağı tek tek araştırılıyor. 14 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı ilçelerinde ve mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte o ayrıntılar!

Bu ilçelerde oturanlar dikkat! İşte 13 Haziran Salı elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrik kesintisi meydana gelecek mi? Hangi ilçelerde elektrik kesileceğinin yaşanacağı tek tek araştırılıyor. 13 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Bu ilçelerde oturanlar hemen baksın! İşte 10 Haziran Cumartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 10 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Bu ilçelerde oturanlar dikkat! Bugün elektrikler mi gidecek! İşte 9 Haziran Cuma elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 9 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Elektrik kesintisi olacak mı? İşte 8 Haziran Perşembe elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 8 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Yarın nerede elektrikler kesilecek? İşte 7 Haziran Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 7 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Hemen kontrol edin! Yarın elektrikleriniz olmayacak! İşte 6 Haziran Salı elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 6 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Dikkat! Dikkat! Yarın elektrikleriniz kesilecek! İşte 5 Haziran Pazartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 5 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Elektrikleriniz kesilecek! İşte 4 Haziran Pazar elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 4 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Elektrik Tek zamanlı tarife Haberi

Elektrik Tek zamanlı tarife

Yeni yıldan beri geçerli olan "kademeli tarife" ile elektrik faturaları iyice kabaran vatandaşlar, bu defa EPDK'nın duyurduğu "tek zamanlı" ve "çok zamanlı" tarifeler sebebiyle sıkıntı yaşıyor."Çok zamanlı" tarifede kalan abonenin, aynı oranda enerji için çok daha fazla tutar ödemesi yapacağı öne sürüldü. Birden fazla abonenin hangi tarifeyi kullandığından haberi olmadığna dikkat çeken EMO İzmir Şube Başkanı Özgür Tamer vatandaşlara "acilen tek zamanlı kullanım tarifesine geçin" çağrısında bulundu.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) 1 Ocak tarihinden itibaren geçerli olduğunu duyurduğu "kademeli tarife" uygulamasında tepkilerin ardından günlük 5 kilovatsaat olarak hesaplanan tüketim bedeli 7 kilovatsaate, bu şekilde aylık tüketim ise 150 kilovatsaatten 210'a ulaşmış oldu.

EPDK'nın paylaşmış olduğu verilerin oranlarına göre; elektrik tüketiminin günün her vaktinde aynı birim fiyat olarak hesaplandığı...