06 / 05 / 2024

elektrik tesisat ve yapısal kablolama sistem

elektrik tesisat ve yapısal kablolama sistem

Legrand, ticari ve topluma açık binaların tüm ihtiyaçlarına cevap veren “elektrik tesisat ve yapısal kablolama sistem ” çözümlerini Sistem Armada ile sunuyor.

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik 2022!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ (Tebliğ No: YFK-2007/1)'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31867 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Dtd Mühendislik Mekanik Elektrik Tesisat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dtd Mühendislik Mekanik Elektrik Tesisat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Etem Demiryel ve Yılmaz Durmaz ortaklığında kuruldu.

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik 2021!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31691 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31595 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik 2021!

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasın Dair Tebliğ bugünkü 31545 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karyap Grup Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karyap Grup Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Kara, İlker Kara, İsmail Kara ve Selahattin Kara ortaklığında kuruldu.

Lionsan İnşaat Reklam Matbaa Medikal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lionsan İnşaat Reklam Matbaa Medikal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Muhip tarafından kuruldu.

Lensa İnşaat Elektrik Metal Ve Rulman Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lensa İnşaat Elektrik Metal Ve Rulman Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Köksal tarafından kuruldu.

Özkır Elektrik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkır Elektrik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlker Özgür tarafından kuruldu.

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31343 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

The Real İnşaat Ve Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Real İnşaat Ve Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Sami Atik tarafından kuruldu.

Fantek Havalandırma Mühendislik İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fantek Havalandırma Mühendislik İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Alıcı tarafından kuruldu.

Ck Çağdaş Endüstri Otomasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Çağdaş Endüstri Otomasyon Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağdaş Kara tarafından kuruldu.

elektrik tesisat ve yapısal kablolama sistem Haberi

elektrik tesisat ve yapısal kablolama sistem

SİSTEM ARMADA HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRIYOR


Legrand, ticari ve topluma açık binaların tüm ihtiyaçlarına cevap veren “elektrik tesisat ve yapısal kablolama sistem” çözümlerini Sistem Armada ile sunuyor. Sistem Armada, sade ve şık çizgisiyle ofislerinde farklılık arayanların bir numaralı tercihi oluyor.


Sistem Armada 200’den fazla fonksiyonuyla duvarlarınızda bütünlük sağlayan anahtar priz koleksiyonu ve ofis çözümleriyle yaşam alanlarınızın konforunu ve güvenliğini artırıyor. 


Sistem Armada çözümleri, binanızın performansına katkıda bulunurken aynı zamanda yaşam alanınıza estetik bir görünüm katıyor. Teknoloji ile bütünleşmiş performansı yüksek ve ergonomik işlevlere sahip Sistem Armada‘nın çevreye duyarlı ürünleri, üretimden ömürlerini doldurduktan sonraki bile çevreye olan zararları azaltıyor.


Kablosuz ve uzaktan kumandalı çözümler sunan Sistem Armada, ev ve ofis dışında kamu alanları, alışveriş merkezleri, hastaneler, okullar, havaalanları, fabrikalar gibi alanlarda da en önemli yardımcınız oluyor....