08 / 05 / 2024

elektrik yardımı

elektrik yardımı

Artan faturalar ile birlikte faturalarını ödemekte zorlananlara vatandaşlara çeşitli yardımlar sağlanıyor. Maddi durumu yetersiz kişiler, devletten elektrik faturası yardım desteği alabilirler. Peki elektrik faturası desteği nasıl alınır? İşte detaylar…

Maaşı 10 bin TL ve daha düşük olan emeklilere müjde: 'Emekli kartı' geliyor! Doğalgaz, elektrik ve gıda yardımı..

Seçim öncesi seyyanen zam olasılıkları emeklilerin hala gündemindeyken, maaşı 10 bin TL ve daha az olan vatandaşlar için yeni bir formül gündeme geldi. Emekli kartı ile foğalgaz, elektrik ve gıda yardımı yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

PTT, fatura ödemekte zorlananların imdadına yetişiyor: Hemen başvuru yaparak 225 TL'lik fatura yardımından yararlanın! 

Elektrik faturalarındaki artış, birçok insanın bütçesini zorlarken, PTT bu konuda belirli koşulları karşılayanlara yardımcı oluyor. Peki, PTT'nin sunduğu elektrik faturası destek programı kimlere yönelik? Hangi kriterlere göre bu yardım sağlanıyor? İşte konu hakkında tüm bilgiler...

Elektrik yardım başvurusu almak için nereye başvuru yapılmalı! İşte elektrik yardım başvuru hakkında merak edilenler

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Elektrik Tüketim Desteği adı altında yardım sunuyor. 

Elektrik yardımı başvurusu nereye yapılır? Elektrik yardımı almak için şartlar neler?

Devletin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla, zor durumdaki vatandaşlara yönelik hazırladığı pek çok destek paketinden biri de elektrik yardımı. Peki elektrik yardımından kimler faydalanabilir? Başvuru şartları neler? Başvuru nereye yapılır?

Kimler elektrik fatura yardımı alabilir? Şartları neler?

Devletin çeşitli alanlarda ihtiyacı olan vatandaşlara özel 40 farklı destek paketinden biri olan elektrik yardımı, gerekli şartları sağlayan tüm vatandaşlara veriliyor. Peki kimler elektrik faturası desteği alabilir? Başvuru koşulları neler? Ayrıntılar haberde…

Elektrik, doğal gaz desteği ve sosyal yardım alanlara müjde! Artık PTT’ye gitmeye gerek kalmadı!

PTT üzerinden yapılan çeşitli kurum ödemeleri için artık PTT iş yerlerine gitmeye gerek kalmadığı, hak sahiplerinin, elektrik, doğal gaz, tüketim destekleri ile sosyal yardım ödemelerini e-Devlet üzerinden alabilecekleri açıklandı.

4 kişilik bir ailenin elektrik yardımı ne kadar?

Elektrik yardımı vatandaşların gündeminde yer almaktadır. Özellikle geniş aileler elektrik yardımının ne kadar olduğunu merakla sorguluyor. İşte bu konuya dair detaylar!

E-devlet elektrik yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Aile sosyal destekleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. Özellikle elektrik yardımının nasıl yapıldığı konusu çok sık araştırılmaktadır. İşte konuya dair merak edilenler!

4 kişilik bir ailenin elektrik yardımı ne kadar?

Aile sosyal yardım konusu gündemde yer alan konulardan biridir. Bu kapsamda elektrik yardımına dair vatandaşlar bazı sorular sormaktadır. İşte onlardan bazıları ve yanıtları!

Elektrik yardım parası nereye yatacak? Elektrik yardım parası ne zaman yatacak?

Elektrik yardımı ya da elektrik fatura desteğinin ne zaman yatacağına dair vatandaşlar sorularını yönlendirmeye devam ediyor. Peki “Elektrik fatura desteği ne zaman yatacak?” İşte detaylar!

Elektrik yardımı almak için nereye başvurmak gerekiyor? İşte elektrik desteği almanın şartları…

Elektrik fatura yardımından kimler faydalanabilir, elektrik desteğine nasıl başvurulur sorusunun cevabı belli oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Aile Destek Programı kapsamında ödeme miktarlarının artırıldığını açıklamıştı.

Doğal gaz ve elektrik yardımının ne zaman ödeneceği belli oldu!

İhtiyaç sahibi ailelere yapılacak doğal gaz yardımı ve elektrik desteği ile ilgili beklenen haber geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, doğal gaz yardımı ve elektrik desteği ödemesinin bu hafta yapılacağını açıkladı.

Elektrik faturanızı devlet ödüyor! Hemen PTT şubesine gidip paranızı alın! Elektrik yardımı ne kadar?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Elektrik Tüketim Desteği Yardım Programı'nı açıkladı. Vatandaşlar, PTT şubesine gidip elektrik desteği alabilir. Peki elektrik yardımı ne kadar, elektrik yardımına kimler başvurabilir? İşte elektrik desteğine başvuru şartları...

elektrik yardımı Haberi

elektrik yardımı

Enerji faturalarında gelişen artış vatandaşın belini bükmeye devam ediyor. Bu zaman dilimi içerisinde devlet tarafından başlatılmış olan destek programı ise devam ediyor. Sağlanan destek ile birlikte 150 kilovatsaat karşılığı kadar faturadan düşülüyor. Bu destek programı içinse PTT şubelerine kimlik kartı ve elektrik faturası ile birlikte başvuru yapmak yetiyor. Fakat bu destek programından sınırlı sayıda kişi yararlanabiliyor.

HANE SAYISINA GÖRE DEĞİŞİKLİK GÖSTERİYOR

Elektrik Tüketim Desteği ismi verilen yardım programında gerçekleşen ödemler ise her ay veriliyor. Hane sayısındaki bireylere göre verilen miktarın büyüklüğü de yükseliş gösteriyor. 1-2 kişilik ailelere aylık olarak 75 kilovatsaat destek veriliyor. Üç kişilik muhtaç hanelere ise aylık olarak 100 kilovatsaat karşılığı hesaplanıyor.

Dört kişilik ailelerde 125 kilovatsaat, beş ve daha fazla kişinin olduğu ailelerde de aylık olarak 150 kilovatsaat karşılığı tutar destek olarak verilmekte.