29 / 04 / 2024

elektrik zammı sanayi sektörünü nasıl etkiledi

elektrik zammı sanayi sektörünü nasıl etkiledi

Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kızılgüneşler, elektrik ve doğalgaza zammının sanayiye büyük bir darbe vurduğunu belirterek "Bu şartlarda dünyayla rekabet etmemiz çok" diye konuştu

Gold34 İnşaat Hırdavat Metal Nakliye Ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold34 İnşaat Hırdavat Metal Nakliye Ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Bekdaş tarafından kuruldu.

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Binnur Barut tarafından kuruldu.

Bakırhan Group Hırdavat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırhan Group Hırdavat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Berat Emir Bakırhan tarafından kuruldu.

Mc Grup Elektrik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mc Grup Elektrik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Ceylan tarafından kuruldu.

Carisma Metal Proje İnşaat Reklam Kimya Elektrik Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carisma Metal Proje İnşaat Reklam Kimya Elektrik Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Cingöz tarafından kuruldu.

Serter İnşaat Malzemeleri Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serter İnşaat Malzemeleri Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Akgül tarafından kuruldu.

Pasha Otomotiv Yedek Parça İnşaat Plastik Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pasha Otomotiv Yedek Parça İnşaat Plastik Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Anbaroğlu tarafından kuruldu.

Asas Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Asas Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Edebalı tarafından kuruldu.

Sunar Hırdavat İnşaat Elektrik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sunar Hırdavat İnşaat Elektrik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İdris Sunar tarafından kuruldu.

Öz21 Plastik İnşaat Elektrik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz21 Plastik İnşaat Elektrik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Erenay Enerji Elektrik Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erenay Enerji Elektrik Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atilla Süne tarafından kuruldu.

Günmat İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günmat İnşaat Metal Otomotiv Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Turan tarafından kuruldu.

Soymer İnşaat Metal Plastik Elektrik Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soymer İnşaat Metal Plastik Elektrik Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Buçaklar tarafından kuruldu.

elektrik zammı sanayi sektörünü nasıl etkiledi Haberi

elektrik zammı sanayi sektörünü nasıl etkiledi


Türkiye’nin ihracatında 2014 yılında gösterdiği performans ile tekrar lider sektör konumuna yükselen hazır giyim ve tekstil sektöründe, Levi’s’ın 1986 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren fabrikasını kapatma kararı alması nedeniyle moraller bozuldu. Levi’s Türkiye, Türkiye’de yaptığı üretimi Mısır’a kaydırma kararı alırken, 677 çalışanı da işten çıkardı. 


Türkiye’nin üreten bir ekonomi mi, tüketen bir ekonomi mi istediğine karar vermesi gerektiğini belirten Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kızılgüneşler, Türkiye’de sadece hazır giyim ve tekstil sektörlerinde değil, emek yoğun üretim yapan tüm sanayi kollarında dünya ile rekabet etmede ciddi bir darboğaz olduğunu kaydetti. 


Elektrik ve doğalgaz fiyatlarına 1 Ekim itibariyle gelen yüzde 9 zammın sanayiye büyük bir darbe indirdiğini savunan Kızılgüneşler, “Bu şartlarda dünya ile rekabet etmemiz çok zor....