04 / 05 / 2024

elektrikli araba fiyatları

elektrikli araba fiyatları

Son zamanlarda uygun fiyatlı elektrikli otomobil fiyatları araştırılıyor. Peki Türkiye'de satışa sunulan elektrikli araba fiyatları kaç lira? İşte Türkiye'deki en ucuz elektrikli araba fiyatları...

Elektrikli araba satışında rekor ilerleme! Araba fiyatlar ne kadar?

Dünyada hızla yayılan elektrikli araçların kullanım oranı ve hizmet altyapısı Türkiye'de de artıyor. Peki Togg'un yollara çıkmasıyla daha da artması beklenen elektrikli araçlar için Türkiye'nin altyapısı ne kadar hazır?

Yuki elektrikli Greta fiyatları tek tek açıklandı! Yuki fiyat listesi!

Yuki'nin en çok merak edilen modelleri arasında Greta Pro, Greta Mini ve Greta Plus yer alıyor. Peki Yuki elektrikli Greta fiyatları ne kadar? İşte 3 Mayıs 2023 Yuki fiyat listesi...

İkinci el otomobil piyasası hareketlenmeye başladı! İkinci elde araba fiyatları ortalama 679 bin TL oldu!

Arabam.com, mart ayının ikinci el ilan verileri açıklandı. Verilere göre ikinci el otomobil piyasası hareketlenmeye başladı! İkinci elde en çok satılan otomobil Fiat ve Reault olurken, ortalama araba fiyatları 679 bin TL olarak belirtildi.

Uzmanı açıkladı: Ev, araba ve arsa fiyatları altın bazında çakıldı! 

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Gram altın 2 bin 500 lira seviyelerini geçti. Altın fiyatlarındai yükseliş devam ederken gözler konut, arsa ve araba fiyatlarına çevrildi. Konut ve arsa fiyatlarının ne olacağı erak edilirken uzmanlardan açıklamalar gelmeye başladı. 

Araba almayı düşünenler hemen bakın! İşte Türkiye'deki en ucuz 3 elektrikli otomobil! Fiyatlar 437 bin TL'den başlıyor!

Yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler Türkiye'deki en ucuz elektrikli otomobilleri araştırıyor. İşte fiyatların 437 bin TL'den başladığı o otomobiller...

500 bin TL'nin altında sıfır otomobil var mı? Güncel otomobil fiyatları nasıl?

Otomobil almayı düşünen vatandaşlar markalardan gelecek olan indirim, kampanya haberlerini merakla bekliyor. Son günlerde araba fiyatları yükselişteyken bu markalar güncel fiyat listelerini paylaştı.

En ucuz elektrikli otomobiller hangileri? İşte bayilerden kapış kapış alınan o arabalar!

Türkiye'deki elektrikli otomobil modellerinin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu nedenle araba almak isteyenler en uygun elektrikli araba fiyatlarını araştırıyor. Peki en ucuz elektrikli otomobiller hangileri? İşte bayilerden kapış kapış alınan o arabalar!

Araba fiyatları düşüte! Bu arabaların fiyatları 200 bin TL’nin altına indi! 

Araba almak isteyen ve birikmiş parası olmadığı için alamayan vatandaşlara müjde. Piyasadaki bazı araba fiyatları dibi gördü. Pandemi sonrasında hızlı bir artışa geçen araba fiyatları bu kez en düşük rakamlarla satışa çıktı. 200 bin TL’nin altındaki arabalar.

Vakıfbank ve Ziraat Bankası'ndan 400.000 TL'ye varan taşıt kredisi imkanı!

Otomobil sahibi olmak isteyenler için Vakıfbank ve Ziraat Bankası, 400.000 TL'lik taşıt kredisi fırsatlarını açıkladı. Bu önemli finansman desteği, Türkiye'de yükselen araba fiyatları karşısında birçok vatandaş bu fırsattan yararlanabilecek.

Nissan'dan şubat kampanyası! Araba fiyatları yerinde durmuyor, fırsatı kaçırmayın! X-Trail'de net 250 bin TL indirim!

Nissan Türkiye’nin birbirinden avantajlı fiyat desteği ve sıfır faizli kredi imkanını bir arada sunan şubat kampanyaları başladı. X-Trail'de net 250 bin TL indirim fırsatını kaçırmayın. Nissan X-Trail Şubat 2024 ne kadar? X-Trail 2024 fiyatı kaç TL? 1 Şubat 2024 X-Trail fiyat listesi

Gazeteci Emre Özpeynirci: Otomobiller değil vergiler zamlanıyor!

Gazeteci Emre Özpeynirci Kasım 2022'de gerçekleşen son matrah güncelleme sonrası araba fiyatlarını değerlendirdi. 

Sıfır otomobil fiyatları için 'akşam bile zam gelebilir' mesajı! Araba almak için bayilere gidenlere fiyat verilmiyor!

2024 yılı ile birlikte otobil fiyatlarına zam geldi. Araç almak isteyenler bayilerin akşam bile zam gelebilir'' diyerek kendilerine fiyat vermediklerini aktardı. Peki bu durum ikinci el araba fiyatlarını da etkiler mi?

İkinci el otomobil fiyatları düşmeye devam edecek mi? Araba almak isteyenler o tarihi beklesin!

Otomobil fiyatlarındaki fahiş artışları engellemek için alınan önlemler sonuç vermeye başladı ve araba fiyatları düşmeye başladı. Peki ikinci el araba fiyatları düşmeye devam edecek mi?

2024'te otomobil fiyatları ne olacak? Vergiler artacak mı?  Uzmanlardan net açıklama geldi!

Yeni yıla sayılı günler kala en çok merak edilen konulardan biri de otomobil fiyatları oldu. Araba almak isteyenler 2024'te araba fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini araştırıyor. Uzmanlardan ise net açıklama hemen geldi...

elektrikli araba fiyatları Haberi

elektrikli araba fiyatları

Son zamanlarda uygun fiyatlı elektrikli otomobil fiyatları araştırılıyor. Elektrikli araçlar, pil tipi, şarj hızı ve araç menzili açısından farklılık gösteriyor. 

Araba almayı düşünenler ve arabasını değiştirmek isteyen kişiler Türkiye'de şu anda satışta olan uygun fiyatlı elektrikli arabaları merak ediyor. Elektrikli otomobiller, bütçe dostu olmalarıyla dikkat çekiyor. 

Peki Türkiye'de satışa sunulan elektrikli araba fiyatları kaç lira? En uygun elektrikli otomobil fiyatı ne kadar? İşte Türkiye'deki en uygun fiyatlı elektrikli arabalar...

1. RKS M5 Elektrikli Mini Araba

-Tipi Triportör
-Yıl 2022
-Km 0
-Motor Voltajı (V) 72
-Motor Gücü (W) 2.500
-Sürüş Mesafesi (Km) 90
-Hız (Km/h) 45
-Renk Siyah
-Kimden Mağazadan
-Durumu Sıfır 

2. RKS M5 Elektrikli Mini Araba

-Motor: 2500W Brushless
-Akü: 72V 58Ah Lead Acid
-Şarj Süresi: 6-8 Saat
-Maksimum Hız: 25/45 km/h