02 / 05 / 2024

Elektrikli minibüse onay

Elektrikli minibüse onay

Fikri Işık, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ile İTÜ ARI Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren Derindere Motorlu Araçlar (DMA) firmasının ortak ürünü, yüzde 100 elektrik enerjisiyle çalışan yerli minibüsü test etti...

İstanbul Kart artık minibüslerde de geçerli!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), tarafından yapılan açıklamada İstanbul Kart minibüslerde de kullanmaya başlandı. Yapılan açıklama kapsamında pilot uygulama için Arnavutköy ilçesindeki minibüsler seçildi.

İstanbulkart'ta yeni dönem başlıyor! Artık minibüslerde de ödeme yapılabilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), minibüslerde İstanbulkart ile ödeme dönemini başlattığını duyurdu. Buna göre yapılacak olan uygulamada ilk etapta pilot bölge olarak seçilen Arnavutköy ilçesinde hayata geçmiş oldu. Minibüs yolcuları da aktarma ve indirim avantajlarından faydalanabilecekler. 

Toyota açıkladı! Yeni sistem 14 vitesli elektrikli araç geliyor...

Toyota, elektrikli araçlar için geliştirdiği simüle edilmiş manuel şanzıman teknolojisinin tanıtımını yaptı. Bu yeni sistem, kullanıcılara 14 vites seçeneği sunarak kusursuz bir sürüş deneyimi sunmak istiyor. İşte haberin detayları...

Elektrikli araç alanlar dikkat! Bu faktörleri mutlaka bilmelisiniz

Elektrikli arabalar, insanlar çevresel etkileri konusunda daha bilinçli hale geldikçe ve sürdürülebilir ulaşım seçenekleri aradıkça, son yıllarda hızla popülerlik kazandı. İşte Elektrikli araç alırken dikkat edilmesi gereken özellikler

Yuki elektrikli Hector'un mayıs fiyatı belli oldu! Yuki elektrikli Hector ne kadar?

Yuki Yuki elektrikli Hector'un fiyatlarını açıkladı. 3 farklı renk seçeneği ile satışa sunulan aracın fiyatları merak konusu oldu. Peki Yukı Hector ne kadar? İşte fiyat listesi...

Elektrikli araçlara özel kredi düzenlemesi! Limit yükseldi!

​​​​​​​Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), elektrik araçlarla ilgili kredi kullanım tutarlarında limiti artırdı. Bu doğrultuda, nihai fatura tutarı 900 bin Türk Lirası ve altında olan elektrikli araçların yüzde 70 tutarına kadar 48 ay vade seçeneğiyle kredi olanağı sunulacak.

Samsung'da seçili buzdolapları dikey süpürge hediyeli! 15 Nisan 2023 fiyat listesi...

Samsung'un seçili buzdolapları şimdi 7.199 TL değerinde dikey elektrikli süpürge hediyeli. Markanın gardırop tipi buzdolabı modellerinde başlattığı kampanya ay sonuna kadar devam edecek. Peki, Samsung gardırop tipi buzdolabı fiyatları ne kadar?

Elon Musk karar değiştirdi! “Mavi tik” onay sistemi değişiyor!

“Sana Özel” seçeneği getirilen sosyal medya platformunda yeni değişikliği açıklayan Twitter CEO’su Elon Musk, “mavi tik” olarak bilinen hesap onay sisteminde değişikliğe gidileceğini ve  kapsamının genişletileceğini duyurdu.

Ford Transit Minibüs fiyatları ne kadar? İşte 14 Mart 2023 fiyat listesi

Ford Transit Minibüs'ün en büyük özellikleri arasında işlevselliği, geniş iç hacmi, çeşitli seçenekleri ve dayanıklılığı sayılabilir. Ancak, en önemli özelliği, yolcu taşımacılığı için son derece uygun bir araç olmasıdır. İşte 14 Mart 2023 fiyat listesi.

Bosch'tan Buzdolabı ve Çamaşır Makinesini Birlikte Alana Elektrikli Süpürge Hediye! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Evleneceklere ve ya evini yenileyeceklere Bosch'tan inanılmaz kampanya! Seçili solo buzdolabı ve çamaşır makinesini birlikte alana 3.470 TL değerindeki Serie 4 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge hediye.

Elektrikli süpürgeyi indirimle elde etmek artık mümkün! 22 Ocak 2023 fiyat listesi

Bosh seçili i-Dos özellikli çamaşır makinesi alımlarında indirimli elektrikli süpürge fırsatını müşterilerinin beğenisine sundu.Serie 4 Toz torbasız elektrikli süpürge 3.470 TL yerine sadece 2.399 TL sizlerin hizmetinde.

Yetişen alıyor bu fırsat kaçmaz! Bosch'tan seçili ürün alana elektrikli süpürge hediye! 17 Ocak 2023 fiyat listesi

Bosch seçili beyaz eşyalar, ankastre ürünler ve küçük ev aletleri Ocak ayına özel avantajlı fiyatlar, ödeme seçenekleri ve cazip kampanya fırsatlarıyla müşterilerin  yüzünü güldürüyor. Seçili ürünleri alanların sepetine hediye ürünler ekleniyor.

Elektrikli araç satışı yüzde 157 arttı! Dünya devleri Türkiye'yi seçti...

Pandemiden sonra temiz havaya ne kadar ihtiyacımız olduğu bir kerede daha kanıtlandı. Çevre dostu olan elektrikli araçlar çevre kirliliğine de egzoz olmadığından gürültü kirliliğine de neden olmuyor. Türkiye'de de satışları yükselen araçların, meşhur markaları Türkiye odaklı bakışa sevk ettirdi. 

Elektrikli minibüse onay Haberi

Elektrikli minibüse onay




Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ile İTÜ ARI Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren Derindere Motorlu Araçlar (DMA) firmasının ortak ürünü, yüzde 100 elektrik enerjisiyle çalışan yerli minibüsü test etti. Test sürüşü sonrası Işık, aracı çok beğendiğini kaydetti.



Işık, elektrikli araçların dünyada her geçen gün gelişen ve geleceğin teknolojisi olarak görülen bir konu olduğunu belirterek “Bu noktada bütün ülkelerin çok ciddi gayreti var. Türkiye olarak da biz bu yarışın dışında kalmak istemiyoruz” dedi. Bakanlığın yerli Otomobil konusunda yaptığı çalışmanın sürdüğünü ve gayet iyi gittiğini bildiren Işık, “O gelişmeler belli bir noktaya geldiği zaman paylaşacağız. Hedefimiz 2020’den önce bir Türk markasını başta Türkiye’nin sonrada dünyanın yollarına çıkarmak”...