07 / 05 / 2024

Elektrikte engelli indirimi var mı

Elektrikte engelli indirimi var mı

Elektrikte engelli indirimi var mı? Elektrik engelli indirimi nedir? Elektrikte engelli indirimi ne kadar? Elektrik engelli indiriminden kimler yararlanabilir sorularının yanıtları merak ediliyor. Peki elektrikte engelli indirimi var mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TOGG engelli araç fiyatları 2023! Engelli raporu ile TOGG alınabilir mi? TOGG engelli indirimi olur mu?

TOGG engelli indirimi olacak mı olmayacak mı? sorusu şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. İşte detaylar!

ÖTV indirimi engelli araç fiyatları yeniden belirlendi! İşte detaylar...

ÖTV muafiyeti limiti, ÖTV indirimi engelli araç fiyatları ve limiti 2022 yılı itibariyle yeniden düzenlendi. Araç limiti kapsamında 450 bin 500 TL'ye kadar araçları alabilecek olan engelli vatandaşlar, markalar tarafından belirlenen modelleri engelli ÖTV indirimi kapsamında alabilecek. İşte tüm deta

Elektrikte engelli indirimi var mı?

Elektrikte engelli indirimi var mı? Elektrik engelli indirimi nedir? Elektrikte engelli indirimi ne kadar? Elektrik engelli indiriminden kimler yararlanabilir sorularının yanıtları merak ediliyor. Peki elektrikte engelli indirimi var mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

İmar barışında engelli indirimi var mı?

İmar barışı başvurusu onaylanan kimselerin başvuru bedelini 31 Aralık 2018 tarihine kadar ödemeleri gerekiyor. Peki, imar barışında engelli indirimi var mı?

10 soruda engellilik indirimi!

Engelli vergi mükelleflerin, vergilendirme sürecinde bazı indirimler söz konusu oluyor. Engellilik indirimi; girecekleri derecelere göre belirlenen miktarda indirimin uygulanması oluyor. İşte 10 soruda engellilik indirimi...

Vergide engelli indirimi var mı?

Gerçek kişilerine elde ettiği ücret ve/veya kazançları için belli tarihlerde ve belli miktarlarda vergi ödeniyor. Vergilendirme sürecinde bazı indirimler ve muafiyetler söz konusu oluyor. Peki, vergide engelli indirimi var mı?

Elektrik özürlü indirimi var mı?

Elektrikte; Şehit aileleri (karı, koca, çocuk, ana, baba) ve muharip/malul gazinin kendisi ile vefat etmiş ise dul eşi, şehit ailesi ve gaziler elektrik indiriminden faydalanabiliyor. Peki, elektrik özürlü indirimi var mı?

Türkiye'nin ilk engelli köyü Manisa'ya kurulacak!

Türkiye Elektrik Elektronik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Manisa Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı Mehmet Üzen, dünyada 116 ülkede var olan engelli köylerinden birini Manisa’ya kazandırmak için kolları sıvadı.

Ikea'da büyük kış indirimi başladı!

Ikea'da büyük kış indirimi başladı. IKEA Türkiye, her zevke uygun, iyi kaliteyle düşük fiyatı buluşturan yüzlerce ürüne, 20 Aralık - 25 Ocak tarihleri arasında kış indirimi uyguluyor.

Lekule Kartal Evleri'nde tapu teslim dairelerde ön satış indirimi devam ediyor!

Yüzde 10 oranında ön satış indirimi uygulanan Kartal'da konumlandırılan Lekule Evleri kapsamında daire seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar engelli konut başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar engelli konut başvuruları başladı. Daire fiyatlarının 99 bin 89 TL ile 134 bin 865 TL arasında değiştiği projede konut satışları sadece en az yüzde 40 engelli vatandaşlara yapılıyor.

Elektrikte aşırı tüketim ve israfa trafo dayanmıyor!

Elektrikte aşırı tüketim ve israfa trafo dayanmıyor. DEDAŞ Sözcüsü Üstün "Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak’ta 500’e yakın elektrik trafosu ya patladı ya da yanarak kullanılamaz hale geldi" dedi.

Alfemo'da yüzde 18 gerçek KDV indirimi!

Alfemo'da yüzde 18 gerçek KDV indirimi...Evinizi A’dan Z’ye yenileyebileceğiniz kampanyaya Alfemo, Kids&Teens, Baby ve Alfemo Yatak Merkezi’ndeki tüm ürünler dahil. Bu kampanya ile evinizin şifrelerini değiştirin, yenileyin, yenilenin…

Elektrikte engelli indirimi var mı Haberi

Elektrikte engelli indirimi var mı

Yeni yılın ilk sabahı açıklanan zamlar arasında en çok gündeme oturan, kademeli olarak yüzde 50 ila yüzde 125 arasında değişen elektrik zamları oldu.

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen elektrik zammında aylık 150 kilovatsaatlik tüketim kritik sınır şeklinde belirlendi. Bunun altında ya da üzerinde yapılan harcamalar farklı biçimde fiyatlandırılmış olacak. Gündemden düşmeyen elektrik zammına yalnızca yüzde 50 oranında maruz kalmak için ayda 150 kilovatsaatten az elektrik tüketmek gerekli. 

Elektrik faturaları yüksek gelen vatandaşlar elektrikte engelli indirimi var mı? Elektrik engelli indirimi nedir? Elektrik engelli indiriminden kimler yararlanabilir sorularının yanıtlarını araştırıyor. Peki elektrikte engelli indirimi var mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

İlginizi Çekebilir: Milyonlarca tüketiciye müjde! Elektrik faturası için şok karar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkililerinden aldığımız bilgilere göre, elektrik...