20 / 05 / 2024

Elektronik devi Ricoh

Elektronik devi Ricoh

Dünyanın en önemli fotoğraf makinesi markalarından Pentax'ın sahibi Japon Ricoh, Türkiye'ye hızlı girdi. Pentax fotoğraf makinesinin de sahibi olan Ricoh, Türk şirketi Saral Büro'yu aldı...

LG bayram kampanyasının detayları belli oldu! Son tarih 20 Temmuz

Elektronik devi LG, 20 Temmuz'a kadar sürecek kampanya ile LG Brandshop, Teknosa ve Media Marktlardan alınan seçili LG markalı buzdolabı modellerine 1000 TL'ye varan Sodexo Flexogift hediye kodu armağan ediyor

Samsung'un akıllı telefonlarıyla ilgili şaşırtan iddia: 50 milyon adet depolarda bekliyor

Ekonomik krizin etkileri teknoloji devi Samsung'un akıllı telefonlarını vurdu. Güney Koreli elektronik devi Samsung'un kriz nedeniyle milyonlarca akıllı telefonu depolarda beklettiği ortaya çıktı. Şirket söz konusu iddialarla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

LG 2022 model TV’lerinin Türkiye satışına başladı! Dünyanın en küçük OLED TV'si de sunuluyor

Güney Koreli elektronik devi LG, tüketicilerinin merakla beklediği 2022 model televizyonlarını Türkiye'de satışa sundu. Seride konsol ya da PC oyuncuları için ise dünyanın en küçük OLED TV’si de sunuluyor. İşte LG televizyonlarının 17 Haziran fiyat listesi...

Referans Mekanik Metal Elektrik Elektronik Tesisat İzolasyon Havalandırma İnşaat Taahhüt Şirketi kuruldu!

Referans Mekanik Metal Elektrik Elektronik Tesisat İzolasyon Havalandırma İnşaat Taahhüt Şirketi, Kamil Akkaya tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de Üsküdar, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Elektronik fatura sistemi ile 650 milyon lira tasarruf sağlandı!

Maliye Bakanı Şimşek, “Elektronik fatura sistemi ile 650 milyon lira tasarruf sağlandı ve 100 bine yakın ağaç kesilmekten kurtuldu" dedi. Bakan Şimşek, 2 yıl içinde e-Fatura kullanan mükellef sayısının 100 bine ulaşmasını hedeflediklerini söyledi.

Ak Kule İnşaat Mermer Orman Ürünleri Nakliyat Elektrik Elektronik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Kule İnşaat Mermer Orman Ürünleri Nakliyat Elektrik Elektronik ve Ticaret Limited Şirketi, Doğukan Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ekim'de kuruldu.

Vestel Elektronik sorumluluk beyanını yayınladı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Tşcaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan ayzılıa çıklamaya göre Vestel Elektronik Sanayi ve Tşcaret A.Ş. sorumluluk beyanını yayınladı.

Vestel Elektronik Deskar Multimedya'yı aldı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Deskar Multimedya'yı aldı.

Alman devi Praktiker Türkiye'de yeniden yapılanıyor!

2013 yılında kar edemediği gerekçesiyle Türkiye'den çıkma kararı alan Alman yapı market devi Praktiker, geri dönüyor. Yeniden yapılanacak Praktiker'in 2015 yılında hedefi 30 mağaza açmak.

AHM Grup Elektrik Elektronik Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

AHM Grup Elektrik Elektronik Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Murat Uzunyurt Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Ahmet Döş Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Termal Elektronik fabrikası icradan 2.1 milyon TL'ye satılıyor!

Küçükçekmece 1. İcra Dairesi; Safra Mahhallesi , Kartaltepe mevkiinde yer alan Termal Elektronik ve Çevre Elemanları fabrikası toplam 2 milyon 183 bin 497 TL'den satışa çıkıyor.

Kardex ve Ajan Elektronik iş birliğini büyütüyor!

Kardex ve Ajan Elektronik iş birliğini büyütüyor. Kardex Remstar sistemlerini kullanmaya başlayan Ajan Elektronik'in İhracat Müdürü Nihat Çınarlı, Kardex Remstar ile olan iş birliklerini büyütme kararı aldıklarını söyledi

İlge Lojistik İnşaat Elektronik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlge Lojistik İnşaat Elektronik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Erdiz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Ekim'de Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Elektronik devi Ricoh Haberi

Elektronik devi Ricoh

108 bin çalışanı bulunan Japon teknoloji devi Ricoh, Türkiye'ye hızlı girdi. Pentax fotoğraf makinesinin de sahibi olan Ricoh, Türk şirketi Saral Büro'yu aldı.


Dünyanın en önemli fotoğraf makinesi markalarından Pentax'ın sahibi Japon Ricoh, Türkiye'ye hızlı girdi. Japonya'nın en büyük fotokopi üreticisi unvanını da elinde bulunduran teknoloji devi Ricoh Group, Türk şirket Saral Büro'yu satın aldı. Saral'ın yüzde 100 hissesini devralarak bölgesel varlığını güçlendiren Japon şirketin Avrupa CEO'su Akira Oyama, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) bölgesinde büyüme hedeflerinin bir parçası olarak bu satın almayı yaptıklarını söyledi. Oyama, Ricoh'un resmi internet sitesinden duyurulan satın alma haberinde, 2.5 milyon lira sermayeli Saral Büro ile 20 yıldır birlikte çalıştıklarını belirtti. Ricoh'un uzun vadede bölgesel büyüme planı içinde olduğunu dile getiren Oyama, Türkiye'nin EMEA bölgesi...