04 / 05 / 2024

elektronik ürün

elektronik ürün

Kültür, sanat ve eğlence dünyasına ait pek çok içerik ve ürünleri bulabileceğiniz D&R’da okula dönüş kampanyasına ek tüm elektronik ürünlerde indirim başladı.

CANON Yazıcı en uygun fiyatıyla A101’e geliyor! Yetişen alır!

A101 marketler her hafta olduğu gibi bu hafta da yepyeni ürünlerin yer aldığı bir katalog yayınladı. Yeni hafta için yayınlanan katalogda özellikle teknolojik ürünler dikkat çekiyor.

ŞOK markette yarın hangi ürünlerde indirim var? ŞOK 17 Şubat 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı!

ŞOK Market 17 Şubat 2024 kataloğunu yayımladı. Bu cumartesi ŞOK markette elektronik ürün, gıda ve seçili birçok üründe indirim yapılacak. Samsung 11 Kg Çamaşır Makinesi 19.999 TL, Tekerlekli Pazar Arabası 139 TL.

BİM'den 2-7 Şubat 2024 aktüel kataloğu! Kumtel Mini Fırın 1.099 TL, Kumtel Çift Yönlü Isıtıcı - 629 TL

BİM 2-7 Şubat 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı .Farklı kategorilerde onlarca ürün müşterileri ile buluşuyor. 2-7 Şubat 2024 BİM kataloğunda yer alan seçili elektronik ürünler, atıştırmalıklar ve temel gıda ürünleri yer alıyor. 

A101 1 Şubat aktüel ürünler kataloğu! A101’de bu hafta Akıllı TV, Fırın, Blender, Dikey Süpürge satışta...

A101 aktüel ürünler kataloğunu açıkladı. 1 Şubat'ta başlayacak olan ve birbirinden avantajlı fiyatlarla çeşitli ürünler dikkatleri çekiyor. Bu hafta A101'de Kiwi Mikrodalga Fırın, Fantom Carbon DC1000 Dik Süpürge gibi elektronik ürünler cazip fiyatlara sunuluyor.

Samsung MS23F300EEK solo mikrodalga fırının fiyatı dibe vurdu! Fiyatı görenler gözlerine inanamadı!

Telefon, bilgisayar ve tablet gibi elektronik cihazların yanı sıra, ev aletleri konusunda da oldukça iddialı olan Samsung, kendi gibi iddialı bir mikrodalga fırını piyasaya sundu. Samsung, bu ürüne ilişkin tüm merak edilenleri resmi internet sitesinden paylaştı.

İpal İnşaat Metal Ve Elektronik Ürünleri Toptan Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İpal İnşaat Metal Ve Elektronik Ürünleri Toptan Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Bülent İpal tarafından kuruldu.

A101’de elektronik ürünlerde fırsat! Yeni yılın ilk fırsatları 5 Ocak’ta başlıyor!

A101’in  Aldın Aldın Kataloğunda Toshiba 55 inç Ultra HD Android TV 7.999 TL’den, Samsung Full HD Smart TV 6.199 TL’den, Hi-Level 39 inç Smart Uydu Alıcılı TV 3.299 TL’den satışa sunulacak. Peki A101’in Aldın Aldın Kataloğunda başka hangi teknolojik ürünler indirimli? Hangi ürünün fiyatı kaç TL? İşt

D&R’da tüm elektronik ürünlere özel indirim başladı! D&R 13 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kültür, sanat ve eğlence dünyasına ait pek çok içerik ve ürünleri bulabileceğiniz D&R’da okula dönüş kampanyasına ek tüm elektronik ürünlerde indirim başladı.

Şok 31 Ağustos 2022 ürün ve fiyat kataloğu çıktı

Şok 31 Ağustos 2022 ürün ve fiyat kataloğu çıktı. Temizlik ürünlerinden ev eşyalarına, temel gıda ve çeşitli elektronik ürünlerde inanılmaz indirimler var. 

Uygun fiyatlı elektronik ürünler Şok’ta! Evde ihtiyacınız ne varsa Şok market fiyat listesi…

Şok marketler 13-19 Temmuz tarihleri arasında geçerli olan ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınladı. Bu tarihlerde mutfak ihtiyaçlarından evde ihtiyacınız olan elektronik ürünlere kadar yok yok.. Özellikle yeni katalogda yer alan elektronik ürünler uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Dgr 1 İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dgr 1 İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Resul Özkaya tarafından kuruldu.

Elektronik üründe en uygun fiyatlar A101’de! 16 Haziran fiyat listesi

A101 marketleri 16 Haziran Perşembe günü satışa sunacakları ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınladı. Yeni katalogda elektronik ürünler dikkat çekiyor. Homend tost makinesinden oyun konsoluna kadar yok yok… 16 Haziran’da yeni ürünler raflarda yerini alırken online ve mağazalarda hali hazırdaki diğer

Şok market 14 Mayıs fiyat listesi! Birbirinden uygun fiyatlı elektronik ürünler…

ŞOK Market 14 Mayıs Cumartesine özel kataloğunu yayınladı. 14 Mayıs kataloğunda piknik ürünleri, gardırop ve elektronik ürünler öne çıkıyor. Laptoptan, televizyona kadar birçok ürün indirime giriyor. 

Dorukların İnşaat Harfiyat Elektrik Elektronik Ürünleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dorukların İnşaat Harfiyat Elektrik Elektronik Ürünleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye ile bugün Serkan Yaşar Ercan imzasıyla kuruldu.

elektronik ürün Haberi

elektronik ürün

D&R okulların açılışıyla birlikte kırtasiye, kitap ve daha birçok kategoride indirime girdi. Güncel olarak okula dönüş kampanyası devam eden D&R, şehre dönüş kampanyasıyla da kitap kategorisinde indirime girdi. Ve yapacağınız kitap alışverişlerinizde 250 TL ve üzerindeki tutarlarda 30 TL indirim mevcut. Bu kampanya kırtasiye ve hobi&oyuncak kategorisinde  yer alan ürünler içinde geçerlidir.

Birçok kampanya yapan D&R bunların yanı sıra cep telefonlarında da indirim mevcut.

D&R’ın yaptıüı tüm elektronik ürünlerde avantajlı fiyatlar kampanyası, tablet ve e-kitap okuyucular, cep telefonu, akıllı saat, hoparlör, kulaklıklar, pikap ve plaklar, fotoğraf makinesi ve aksesuarları, süpürgeler, cep telefonları, pc ve konsol oyunları, konsol ve aksesuar ürünlerini kapsamaktadır. Peki hangi ürünlerde ne kadar indirim var? D&R’da hangi ürün indirime girdi? İşte D&R 13 Eylül 2022 fiyat listesi..

Xiaomi Mi...