18 / 05 / 2024

Elemeği Project milano ofisi

Elemeği Project milano ofisi

Prada ile Ortadoğu'da iş ortaklığı için görüşmeler yürüten Elemeği Project Solutions, yurtdışı yapılanmasını 2016’da Dubai ve Amerika, 2017’de ise Milano’da açacağı ofislerle sürdürecek.

Zett Project Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zett Project Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Yalçın tarafından kuruldu.

Tesla’nın çılgın projesi 'Project Dojo' ortaya çıktı!

Dünyanın en zengin insanları sıralamasında başı çeken Elon Musk, "Project Dojo" adını verdiği süper bilgisayar projesini hayata geçirmek için çalışmalara başladığını duyurdu. İşte detaylar...

Milano'da ortaya çıktı! PEUGEOT 9X8 Hypercar’ı görenler dönüp bir daha baktı! Gözlerinize inanamayacaksınız

PEUGEOT 9X8 Hypercar’ın sanatçı J. Demsky ile iş ortaklığı sonucunda ortaya çıkan yeni görsel tasarımı, ilk kez Milano Tasarım Haftası’nda insanların beğenisine sunuldu. Görenler otomobilden gözlerini alamazken bir bakan dönüp bir daha baktı. İşte detaylar..

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Çiçek tarafından kuruldu.

Paradıgm Projectıons Emlak Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Paradıgm Projectıons Emlak Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Saqıb Najam Malık tarafından kuruldu.

Kuntay Tarık Evren, Fulya Zenginer'e Milano'dan ev aldı!

Kuntay Tarık Evren, beş aylık hamile eşi Fulya Zenginer'e bebek hediyesi olarak İtalya Milano' da ev aldı.İkili yaz tatillerini Milano'da yeni aldıkları evde yapacak.

Fs Project Development Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Fs Project Development Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Erol ve Wumaırjıang Feılıpu ortaklığında kuruldu.

Niksar Ayvaz Su Şişeleme Fabrikası kiraya veriliyor!

Niksar Belediye Başkanlığı Niksar Ayvaz Su Şişeleme Fabrikasını aylık 60 bin TL bedelle kiraya verecek. ihale 2 Haziran 2020 tarihinde yapılacak.

Tokat'ta yapılaması planlanan tesis için ÇED raporu TBMM'de!

Tokat ilinde yapılması planlanan bir kalker ocağı ve kırma eleme tesisi için ÇED gerekli değildir kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Durmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Desıgn Project İç Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Desıgn Project İç Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hadi Matni tarafından kuruldu.

Hafele Concept Project'e 1.300 müteahhitten başvuru!

Hafele Türkiye CEO'su Hilmi Uytun, Hafele Concept Project için 1.300 müteahhit firmadan ön talep aldıklarını söyledi...

Häfele Concept Project ile geleceğin trendleri Yapı Fuarı’nda sergilendi!

Häfele, müteahhit, mimar ve proje üreticilerine, konsept aşamasından mekânsal organizasyonlara kadar bütünsel bir çözüm sunan Häfele Concept Project’i TÜYAP’ta gerçekleşen Yapı Fuarı’nda profesyonellerle buluşturdu.

DAİB'e bağlı inşaat firmaları Project Katar'a katıldı!

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği'ne bağlı inşaat firmalarının temsilcileri, Katar'da 14'üncüsü düzenlenen "Project Katar" fuarına katıldı.

Elemeği Project milano ofisi Haberi

Elemeği Project milano ofisi

Prada ile Ortadoğu'da iş ortaklığı için görüşmeler yürüten Elemeği Project Solutions, yurtdışı yapılanmasını 2016’da Dubai ve Amerika, 2017’de ise Milano’da açacağı ofislerle sürdürecek.


Yurtiçinde Bursa ve Eskişehir’den başladığı restorasyon projelerinin ardından otel, restoran, mağaza ve anahtar teslim özel konut projeleri ile sektörde yerini alan Elemeği Project Solutions, yurtdışında da Blvgari, Dior, Tom Ford, Tiffany & Co. gibi dünyaca ünlü markaların mağaza projelerine imza attı. 


Avrupa’nın en büyük AVM’lerinden Vegas Kashirsky AVM’de de imzası bulunan Elemeği; yurtdışı açılımını Rusya, Azerbaycan, Türkmenistan, Kazakistan’da sürdürdü. Bu yıl da Afrika kıtasında Ruanda’da iki proje yürüten şirket, Mekke’de de Park Inn by Radisson projesini üstlendi. Bursa merkezli olup, İstanbul Kanyon’da bulunan ofis ile faaliyetlerini sürdüren Elemeği, 2016’da yurtdışında da yapılanmaya gidecek. İlk adımı Dubai’den atmak isteyen...