18 / 05 / 2024

Elemeği Project yurtdışı

Elemeği Project yurtdışı

Prada ile Ortadoğu'da iş ortaklığı için görüşmeler yürüten Elemeği Project Solutions, yurtdışı yapılanmasını 2016’da Dubai ve Amerika, 2017’de ise Milano’da açacağı ofislerle sürdürecek.

Yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler hangileri? Türkiye kaçıncı sırada?

İyi eğitim görmüş, uluslararası firmalar da çalışabilecek, yüksek nitelikli beyaz yakalılar için yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler tespit edildi. 12 bin üst düzey çalışanla yapılan ankette yaşam kalitesi, bireysel ilişkiler, ulaşım, kariyer fırsatları ve maaş gibi kriterler değerlendirildi.

Mesa Mesken'den yurtdışı atağı! 

52 yıllık tecrübesiyle inşaat sektörüne yön veren Mesa Mesken, 2021 yılı içerisinde yurtdışına açılmayı hedefliyor. 

Kilim Mobilya yurtdışı mağazalarını 35'e çıkaracak! 

Kilim Mobilya yurtiçi ve yurtdışı şube sayısını arttırmaya devam ediyor. Yurtdışında 31 mağazası bulunan şirket yıl sonuna kadar 35 mağaza açmayı hedefliyor. 

Türk işadamları yurtdışında arazi alıyor!

Türkiye'deki tarım politikası tartışması iş adamlarını yurt dışında yatırım yapmaya itti. Birçok ülkeden arazi alan yatırımcılar gayrimenkul ve turizm yatırımına yöneldi.

Konutta KDV düzenlemesi için geri sayım başladı!

Yabancıya konut satışında KDV muafiyetinde sona yaklaşıldı. Başbakanlığa giden tebliğ önümüzdeki günlerde yayımlanacak. İnşaatçılar yabancılara teşvikleri anlatmak için yurtdışına çıkıyor.

Müteahhitler yurtdışında 10 yıllık büyüme ivmesini kaybetti!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), yurtdışı müteahhitlik hizmetlerinde son 10 yılda kazanılan hızlı büyüme ivmesinin 2016 yılında kaybedildiğini belirtti. Varlık Fonu'nun kuruluşuyla altyapı yatırımları ve inşaat sektörü için olumlu bir etki yaratabileceği düşünülüyor.

Müteahhitlerin yurtdışında üstlendiği proje sayısı 45'e düştü!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) yurtdışında üstlenilen yeni inşaat işlerinde sert bir düşüş görüldüğünü ve bunun endişe verici olduğunu açıkladı. TMB, ocak-haziran döneminde yurt dışında üstlenilen işlerin toplam tutarının 2.8 milyar dolar olduğunu kaydetti.

Ekonomi Bakanlığı kiraladığı binalar için 26 milyon TL ödedi!

EKONOMİ Bakanlığı, yurtiçi ve yurtdışında kiraladığı binalar için son beş yılda 26 milyon 809 bin lira para ödedi. Mustafa Elitaş bakanlığın kiraladığı binalarla ilgili soruları yanıtladı.

İŞKUR yurtdışına inşaat işçisi gönderiyor!

İŞKUR, geçen yıl yurt dışında toplam 31 bin 966 işçinin istihdamına aracılık etti. İŞKUR'un yurt dışında istihdamına aracılık ettiği işçiler ağırlıklı olarak inşaat sektöründe görev alırken, bunu hizmetler sektörü izledi.

Elemeği Project, Amerika ve Avrupa'ya açılıyor!

Prada ile Ortadoğu'da iş ortaklığı için görüşmeler yürüten Elemeği Project Solutions, yurtdışı yapılanmasını 2016’da Dubai ve Amerika, 2017’de ise Milano’da açacağı ofislerle sürdürecek.

İnşaat mühendisleri askeri tesisleri şehir merkezlerinden taşımalı!

Yurt içi ve yurtdışı seyahatlerinde belki de mesleğim olduğu için en çok araziler, arsalar ve yerleşkeler dikkatimi çekiyor. Ama önemli bir konuda acaba neden sorusunu hep kendi kendime sormuşumdur.

Ant Yapı Rusya'dan aldığı 500 milyon dolarlık projeye başlayacak!

Ant Yapı, Rusya'nın en büyük havalimanından 500 milyon dolarlık iş aldı Yurtiçi ve yurtdışında toplam 5 milyon metrekare büyüklüğünde ve 4,5 milyar dolar değerinde yaklaşık 100 adet farklı projeye imza attı.

Ant Yapı, Rusya'nın en büyük havalimanından iş aldı!

Yurtiçi ve yurtdışında yaklaşık 100 adet farklı projeye imza atan Ant Yapı, Rusya’nın en büyük havaalanı Domodedovo’nun 500 milyon dolarlık projeye başlıyor.

Elemeği Project yurtdışı Haberi

Elemeği Project yurtdışı

Prada ile Ortadoğu'da iş ortaklığı için görüşmeler yürüten Elemeği Project Solutions, yurtdışı yapılanmasını 2016’da Dubai ve Amerika, 2017’de ise Milano’da açacağı ofislerle sürdürecek.


Yurtiçinde Bursa ve Eskişehir’den başladığı restorasyon projelerinin ardından otel, restoran, mağaza ve anahtar teslim özel konut projeleri ile sektörde yerini alan Elemeği Project Solutions, yurtdışında da Blvgari, Dior, Tom Ford, Tiffany & Co. gibi dünyaca ünlü markaların mağaza projelerine imza attı. 


Avrupa’nın en büyük AVM’lerinden Vegas Kashirsky AVM’de de imzası bulunan Elemeği; yurtdışı açılımını Rusya, Azerbaycan, Türkmenistan, Kazakistan’da sürdürdü. Bu yıl da Afrika kıtasında Ruanda’da iki proje yürüten şirket, Mekke’de de Park Inn by Radisson projesini üstlendi. Bursa merkezli olup, İstanbul Kanyon’da bulunan ofis ile faaliyetlerini sürdüren Elemeği, 2016’da yurtdışında da yapılanmaya gidecek. İlk adımı Dubai’den atmak isteyen...