29 / 04 / 2024

element

element

Türkiye’nin petrol ve doğalgaz çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle Eskişehir’de bulunan nadir toprak elementi rezervinde heyecanlı bekleyiş devam ediyor. İlk tesis için gün sayılıyor. Yıllık 500-570 bin ton arasında cevher işlenme hedefi tutturulursa 100 milyar dolar üzerinde getirisi bu

Nexonya Element 2'de yüzde 50 peşinatla! Mart 2024'te teslim!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen Nexonya Element 2'den yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Nexonya Element 2 projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

Element Müteahhitlik Anonim Şirketi kuruldu!

Element Müteahhitlik Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hilmi Yılmaz tarafından kuruldu.

Nexonya İnşaat Element Projesi’yle Ümraniye'ye 92 yeni konut geliyor!

Nexonya İnşaat tarafından Ümraniye Dudullu’da inşa edilen Element projesinde 2. etaba geçildi. Element 1, Element 2 ve Element 3 olarak üç etap halinde inşa edilecek olan konut projesinde ikinci etabın temelleri de atıldı.

Element Elektromekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Element Elektromekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 50  bin TL sermaye bedeli  Ahmet Samet Özdemir, Bilal Kuş  ve Emine Kuş tarafından kuruldu.

Element Petrol Nakliye İnşaat Otomotiv Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Element Petrol Nakliye İnşaat Otomotiv Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Baran tarafından kuruldu.

Element Otelcilik ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Element Otelcilik ve Turizm Ticaret Limited Şirketi 20 Şubat 2015 'te 10 bin TL sermaye ile Beyoğlu 'nda, Ufuk Uğur Gültekin Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Dragos Doğa Element projesinde 6 ay ödeme yok! 2 bin 400 TL taksitle!

Doğa Elements projesinde başlatılan yeni kampanyayla müşteriler ilk 6 ay taksit ödemesi yapmıyor. Üstelik 60 ay vade farksız taksitlendirme imkanına sahip oluyorlar

Doğa Dragos Element projesinde satılık 2+1 daireler 488 bin TL!

Doğa Dragos projesi ‘Doğa Elements' ismiyle satışa sunuldu. 2+1 daireler 488 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor!

Nahit Kiler: Sapphire benim çocuğum gibi!

Bu başlığın esin kaynağı İstanbul Sapphire'in dört ayrı güçle kendini sınıflandırmış olması. Bunlardan biri de toprak. Yaşamın hayat kaynağı bu element, bütün yüksekliğine rağmen binaya alçakgönüllü durmasını öğretmiş

Element İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iflas etti!

Kadıköy İflas Müdürlüğü, Element Isı Endüstri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin iflasını duyurdu. Şirket İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Aydıntepe mahallesi, Demirci sokak, No:8/A adresinde yer alıyor

element Haberi

element

Eskişehir’de bulunan nadir toprak elementi rezervinde son hamleler yapıldı. İlk etapta elementler saflaştırıldığında tonunun değeri 200 bin dolar üzerine yükselebiliyor. Yıllık 500-570 bin ton arasında cevher işlenme hedefi tutturulursa 100 milyar dolar üzerinde değerler konuşuluyor. Böylece Türkiye petrol ve doğal gaz konusunda büyük adımlar atılacak.

Türkiye’ye Adana’da petrol keşfi haberleri sonrası Eskişehir’de nadir toprak elementi rezervi müjdesi verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir’in Beylikova ilçesinde çok büyük miktarda nadir toprak elementi rezervi keşfedildiğini duyuruldu.

Bor üretiminde zirveyi yakalayan Türkiye, Çin'den sonraki 2'nci büyük rezerv olan nadir toprak elementi rezervi için Eskişehir’in Beylikova ilçesi Kızılcaören Mahallesi'nde ilk tesis için bekleniyor.

Keşfedilen 12 element nükleer enerji, uzay, enerji depolama, uydu haberleşme ve elektrik otomobile kadar birçok alanda Türkiye’ye büyük fayda verecek.

Türkiye, Ar-Ge faaliyetleri ve teknolojik gelişmelere...