02 / 05 / 2024

Elginkan Vakfı manisa

Elginkan Vakfı manisa

Manisa'da 3 bin kişiye istihdam sağlayan Elginkan Vakfı, bu yıl Bilecik'te fabrika kuracak. Vakıf, seramik fabrikası için yaklaşık olarak 110 milyon TL'lik bütçe ayırdığını belirtti.

Manisa Şehzadeler'de TÜGVA'ya ücretsiz kafe devredilmesine tepki!

Türkiye Gençlik Vakfı'na (TÜGVA) MHP'li Manisa Belediyesi tarafından Şehzadeler'de kentin en gözde yerindeki bir kafenin 5 yıllığına ücretsiz olarak devredilmek istenmesi tepkilere neden oldu.

Manisa'da balkonundan geçen 335 yıllık ağaç için imar değiştirildi!

Manisa'da faaliyette bulunan Saruhan İlim, Kültür ve Eğitim Vakfı'nın balkonundan geçen 335 yıllık kızıl çam ağacı görenleri şaşkına çevirdi.

Elginkan Vakfı Bilecik'te seramik fabrikası kuracak!

Manisa'da 3 bin kişiye istihdam sağlayan Elginkan Vakfı, bu yıl Bilecik'te fabrika kuracak. Vakıf, seramik fabrikası için yaklaşık olarak 110 milyon TL'lik bütçe ayırdığını belirtti.

Manisa'da 3 aileye prefabrik ev yardımı!

Manisa'da faaliyet gösteren Şehzadeler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 3 aileyi ev sahibi yaptı. Vakıf, 3 aileye prefabrik ev inşa etti.

Manisa Şehzadeler'de 4 evsiz vatandaş için prefabrik ev inşa edilecek!

Manisa Şehzadeler İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan proje kapsamında ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi dört evsiz vatandaşa prefabrik evler yapılacak.

Manisa'ya 200 kişilik yurt müjdesi!

Manisa'nın Salihli ilçesinde, Salihli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı tarafından Türkbirliği Anadolu Lisesi bahçesine inşa edilecek olan 200 kişilik öğrenci yurdunun protokolü törenle imzalandı.

Elginkan, Bilecik'e 50 milyon Euro'luk yatırım yapacak!

Elginkan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Akçen, vitrifiye ve yer duvar seramiği başta olmak üzere Bilecik'te organize sanayi bölgesinde ilk etapta 50 milyon Euro'luk yatırım planladıklarını söyledi

E.C.A bayi servislerini iftar yemeğinde buluşturdu!

Elginkan Vakfı ve Elginkan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen’in ev sahipliğinde gerçekleşen ve dört yüze yakın davetlinin katıldığı iftar yemeğinde davetlilere unutulmaz bir sema gösterisi sunuldu.

Manisa'da ağacı kesmek yerine binanın projesini değiştirdiler!

Manisa'nın Yunusemre ilçesi Barbaros Mahallesi'nde 2004 yılında temeli atılan Saruhan Bey İlim Kültür ve Eğitim Vakfı binası doğayla iç içe olan mimarisiyle herkesi kendine hayran bırakıyor

Manisa Akhisar'a Hilaliye Eğitim Vakfı Külliyesi yapılacak!

Manisa Akhisar'a yapılacak Hilaliye Eğitim Vakfı Külliyesi'nin temeli 26 Mayıs Pazar günü atılacak...

Ziraat Bankası Personeli Vakfı otel ve arsalarını satacak!

Ziraat Bankası Personeli Vakfı, aralarında denize sıfır otel ve arsalarında yer aldığı çok sayıda gayrimenkulü teklif alma usulü satışa çıkardı. İlk ihale 13 Temmuz günü saat 19.00da yapılacak İlk ihale ile ilgili teklifler ihale günü saat 15.00e kadar Va

Ziraat Bankası Personeli Vakfı'ndan 4 ilde 8 gayrimenkul!

Ziraat Bankası Personeli Vakfı; 4 ilde 8 gayrimenkulün satışını gerçekleştiriyor. Bunlardan 4'ü Aydın'da, 2'si Ankara'da diğerleri de Balıkesir ve İçel'de yer alıyor. Satışa sunulan gayrimenkuller, otel, iş hanı, kamp tesisi ve arsa vasfında...

TOKİ Manisa Sarıgöl'de 80 konut yaptıracak!

TOKİ Manisa Sarıgöl'de 80 adet konut altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işini yaptıracak. Söz konusu işin ihalesi 29 Haziran 2011 saat 15.00'te gerçekleştirilecek

Elginkan Vakfı manisa Haberi

Elginkan Vakfı manisa

Manisa'da 3 bin kişiye istihdam sağlayan Elginkan Vakfı, 2017 yılı içerisinde Bilecik'te yaklaşık 110 milyon TL tutarında bir yatırıma hazırlanıyor. 


Elginkan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen, Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir fabrikada basın açıklaması yaptı. 2017 yılında yapılması planlanan yatırımlara ilişkin konuşan Başkan Akçen, Bilecik'te kuracakları seramik fabrikası için yaklaşık olarak 110 milyon TL'lik bütçe ayırdıklarını söyledi. 


Bilecik'te bir yatırımım var diyen Akçen, "Dünya büyükleri arasında yer alan yabancı bir ortakla görüşüyoruz. Proje hazır. Seramik fabrikası olacak. Onlarla bir ortaklık düşünüyorum. 6 milyon metrekarelik alan için yaklaşık 110 milyon TL'lik yatırım yapılacak. Oradan çok büyük bir yer aldık. Fabrikada çalışacak işçilerimiz için de oraya lojman yapacağız. Orada oturacaklar" diye konuştu. 

En çok yatırımı Manisa'ya yaptıklarına dikkati çeken Akçen," Elimde dünya...