16 / 05 / 2024

Elif Azizoğlu

Elif Azizoğlu

AEA İnşaat Prefabrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Azizoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Temmuz'da Pendik, Esenyalı Mahallesi, Mezkur Sokak, Deniz Apartmanı'nda kuruldu.

Azizoğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizoğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Azizoğlu tarafından kuruldu.

Azz Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Azz Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Azizoğlu tarafından kuruldu.

Smss Azizoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smss Azizoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Sıtdık Azizoğlu tarafından kuruldu.

Kripto para dolandırıcılıkları soğuk cüzdana talebi artırdı!

Coinoxs kurucularından Can Azizoğlu, kripto para varlıklarının sıcak cüzdanlarda tutulmasının, güvenliğin kripto para piyasalarına bırakılması anlamını taşıdığını belirtti.

Elif İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Elif İstanbul Yapı Denetim Limited  Şirketi Sultanbeyli’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Seyyit Kutup Çavdaroğlu tarafından kuruldu.

Azizoğlu Vinç Kiralama Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizoğlu Vinç Kiralama Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Balcı tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Nuroğlu: Kripto para piyasalarında dalga boyu yükseliyor!

Türk-Alman Üniversitesi’nde İktisat Bölümü Başkanı olan Prof. Dr. Elif Nuroğlu, kripto para piyasasına yönelik analizlerde bulundu.

Rs Azizoğlu İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rs Azizoğlu İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Karakaya tarafından kuruldu.

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu üyeliğine Prof. Dr. Elif Haykır Hobikoğlu seçildi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası meclisi üyelerinden Prof. Dr. Elif Haykır Hobikoğlu Para Politikası Kurulu üyesi olarak seçildi.

Saem Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saem Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çörtmenoğlu tarafından kuruldu.

Atak Asfalt Ve Spor Tesisleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak Asfalt Ve Spor Tesisleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Azizoğlu ve Özkan Şimşek tarafından kuruldu.

Med İnt Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Med İnt Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Joseph Ayoub, Omar Al Arab, Roland Zogheib ve Zahir Azizoğlu ortaklığında kuruldu. 

DBS Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

DBS Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Elif Emiroğlu, İsmail Gürsen Emiroğlu ve S. Muzafer Emiroğlu tarafından kuruldu. 

Elif Azizoğlu Haberi

Elif Azizoğlu
AEA İnşaat Prefabrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Azizoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Temmuz'da kuruldu. 


AEA İnşaat Prefabrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Prefabrike bina ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiralamak, kiraya vermek. b) Her türlü prefabrike bina imali, montajını yapmak; ofis ve yük konteynerleri, çelik yapı sistemleri ve uzay çatı sistemleri imalatı ve montajını, iç ve dış ticaretini yapmak. c) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. d) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve...