05 / 05 / 2024

Elif Kınıkoğlu özgeçmiş

Elif Kınıkoğlu özgeçmiş

Mimar Elif Kınıkoğlu kimdir? Mimar Elif Kınıkoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Elif Kınıkoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Elif Kınıkoğlu'nun biyografisi...

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

10 Aralık Pazar dolar/TL ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Cuma günü dolar/TL kuru 29 TL ile rekor kırdı. Milyonlarca yatırımcı hafta sonunu ikinci gününde de dolar kurunu yakından takip ediyor. Peki 10 Aralık Pazar dolar ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Uzman isimden korkutan açıklama! Seçimden sonra kıymanın kilosu 500 TL mi oluyor?

2021 Kasım ayından bu yana düşük faiz politikasının uygulanması, son 24 yılın en yüksek enflasyonunu beraberinde getirdi ve temel gıda ürünlerinin hepsi önemli oranda zamlandı. Seçimden sonra kıymanın kilosu 500 TL mi oluyor?

Kılıçdaroğlu’ndan müteahhitlere sert çıkış! Her önüne gelen müteahhitlik yapamayacak, diploması olmayana izin yok!

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu her gönüne gelenin müteahhitlik yapamayacağını belirterek göreve gelir gelmez bunu bir kurala bağlayacaklarını dile getirdi. Kılıçdaroğlu, müteahhitliğin de bir diploması, sınavı olması gerektiğini savundu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceğiz!

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlarıma sözüm sözdür diyerek,  depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceklerini söyledi.

Türkiye İMSAD başkanı yeniden Tayfun Küçükoğlu oldu!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Tayfun Küçükoğlu seçildi.

Altın için büyük iddia! Altın fiyatları 20 gün sonra düşecek mi? Altını olanların etekleri tutuştu! Acil bakın

Son günlerde düşüşe geçen altın için büyük iddia ortaya atıldı. Altın fiyatları düşecek! Altını olanların etekleri tutuştu! Peki altın fiyatları düşecek mi? Acil bakın!

Emekli olmadan kıdem tazminatı alınabilir mi? İşte merak edilen o yanıt

2023'te ocak-haziran sürecinde kıdem tazminatı tavanı 19 bin 982,83 TL oldu. Yaş dışındaki emeklilik koşullarını yerine getirerek kıdem tazminatı alınabilir mi? İşte yanıtı...

Altın büyük rekora koşuyor! Çeyrek ve gram altın fiyatlarını görenler çıldırdı! Hemen güncel altın fiyatlarına bakın!

Canlı altın fiyatları 9 Ocak 2023 günü altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın bugün büyük rekora koşuyor! Çeyrek ve gram altın fiyatlarını görenler çıldırdı! Hemen güncel altın fiyatlarına bakın!

Altın fiyatları yükselecek mi? sorusuna net yanıt geldi! Tüm bildiklerinizi unutun! Gram altında yeni rekor! Koşun hemen

Yılın son günlerinde altın fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor. Dün ons altın 1.833 dolara kadar yükselirken gram altın 1.100 TL seviyesini geçti. Peki altın fiyatları yükselecek mi? İşte net yanıt! Tüm bildiklerinizi unutun! Gram altında yeni rekor rakam! Koşun hemen...

Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ön talep topluyor! Çengelköy'e 129 yeni konut!

Sadıkoğlu Holding, Çengelköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Çengelköy Sadıkoğlu Konutları'nda ön talep süreci başladı. İşte Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ile ilgili merak edilenler... 

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Elif Kınıkoğlu özgeçmiş Haberi

Elif Kınıkoğlu özgeçmiş

Elif Kınıkoğlu kimdir?

Elif Kınıkoğlu, Kadıköy Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden İçmimarlık ve Çevre Tasarımı lisansını aldı. Londra’da Saint Gile’s College’da genel ingilizce, Oxford Mastersons School’da iş ingilizcesi, Milano’da International Language School’da İtalyanca eğitimi aldı. Domus Academy’de Endüstriyel Tasarım (Industrial Summer Sessıon), Istituto Europeo di Disegn’da Aydınlatma Tasarımı (Lighting Design Summer Course) kurslarına katıldı.


Profesyonel iş hayatına Fil Design-Reşit Soley’de başlayan Elif Kınıkoğlu, sonrasında Koleksiyon Mobilya, Metex Perugia, Derishow Mimarca gibi önde gelen firmalarda tasarımcı olarak görev aldı. Deka A.Ş için Dekaneo markasını kurdu. 


2005 yılından bu yana tasarım ve iç mimari proje çalışmalarına aile firmaları olan Şema Mimarlık’da devam etmektedir.


Şema Mimarlık

1981 yılında Yüksek Mimar Fuat Kınıkoğlu tarafından kurulan Şema Mimarlık, 30 yıldan uzun bir süredir Türkiye'nin...