05 / 05 / 2024

Elif Kınıkoğlu projeleri

Elif Kınıkoğlu projeleri

Mimar Elif Kınıkoğlu kimdir? Mimar Elif Kınıkoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Elif Kınıkoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Elif Kınıkoğlu'nun biyografisi...

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Ekrem İmamoğlu: KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri vardı, şimdi hepsi çözüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu KİPTAŞ ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. , KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri olduğunu ve şimdi bunların hepsinin çözüldüğünü belirtti. Açıklamanın ardından gözler KİPTAŞ'ın eski Genel Müdürü İsmet Yıldırım'a çevrildi....

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Kılıçdaroğlu’ndan müteahhitlere sert çıkış! Her önüne gelen müteahhitlik yapamayacak, diploması olmayana izin yok!

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu her gönüne gelenin müteahhitlik yapamayacağını belirterek göreve gelir gelmez bunu bir kurala bağlayacaklarını dile getirdi. Kılıçdaroğlu, müteahhitliğin de bir diploması, sınavı olması gerektiğini savundu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceğiz!

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlarıma sözüm sözdür diyerek,  depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceklerini söyledi.

Türkiye İMSAD başkanı yeniden Tayfun Küçükoğlu oldu!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Tayfun Küçükoğlu seçildi.

Altın büyük rekora koşuyor! Çeyrek ve gram altın fiyatlarını görenler çıldırdı! Hemen güncel altın fiyatlarına bakın!

Canlı altın fiyatları 9 Ocak 2023 günü altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın bugün büyük rekora koşuyor! Çeyrek ve gram altın fiyatlarını görenler çıldırdı! Hemen güncel altın fiyatlarına bakın!

Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ön talep topluyor! Çengelköy'e 129 yeni konut!

Sadıkoğlu Holding, Çengelköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Çengelköy Sadıkoğlu Konutları'nda ön talep süreci başladı. İşte Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ile ilgili merak edilenler... 

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 44. Yapı Fuarı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Fuara gösterilen yoğun ilgi bu anlamda hepimizi mutlu etti, umut verdi” şeklinde konuştu.

Tayfun Küçükoğlu: Binalarda enerji verimliliği için kullanıcılar teşvik edilmeli!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu Enerji Verimliliği haftası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Gelecekte var olmak için sınırlı kaynaklarımızı daha verimli kullanarak ‘az ile çok’ yapmalıyız” dedi.

Köksal Holoğlu, Almanya'dan hastane satın alacak!

Köksal Holoğlu'nun hastane yatırımlarını hızlandırdığı, Avrupa'nın merkezinde hummalı bir çalışma içinde olduğu belirtiliyor. Köksal Holoğlu'nun Almanya'nın başkenti Berlin ile Hamburg ve Frankfurt gibi önemli kentlerinde hastane için yer aradığı ifade edildi.

Elif Kınıkoğlu projeleri Haberi

Elif Kınıkoğlu projeleri

Elif Kınıkoğlu kimdir?

Elif Kınıkoğlu, Kadıköy Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden İçmimarlık ve Çevre Tasarımı lisansını aldı. Londra’da Saint Gile’s College’da genel ingilizce, Oxford Mastersons School’da iş ingilizcesi, Milano’da International Language School’da İtalyanca eğitimi aldı. Domus Academy’de Endüstriyel Tasarım (Industrial Summer Sessıon), Istituto Europeo di Disegn’da Aydınlatma Tasarımı (Lighting Design Summer Course) kurslarına katıldı.


Profesyonel iş hayatına Fil Design-Reşit Soley’de başlayan Elif Kınıkoğlu, sonrasında Koleksiyon Mobilya, Metex Perugia, Derishow Mimarca gibi önde gelen firmalarda tasarımcı olarak görev aldı. Deka A.Ş için Dekaneo markasını kurdu. 


2005 yılından bu yana tasarım ve iç mimari proje çalışmalarına aile firmaları olan Şema Mimarlık’da devam etmektedir.


Şema Mimarlık

1981 yılında Yüksek Mimar Fuat Kınıkoğlu tarafından kurulan Şema Mimarlık, 30 yıldan uzun bir süredir Türkiye'nin...