02 / 05 / 2024

Elit Manzara satılık

Elit Manzara satılık

Beytepe'deki Elit Royal Residence'ı kazandıran Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklanı tamamladı. Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, geleceği oldukça parlak olan Beytepe'de "elit yaşamın" kapılarını açtıklarını ifade etti.

Elit Manzara projesi tanıtıldı!

Elit Royal Residence ile başkenti "butik residence" konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, bir kez daha Ankara'nın gözde lokasyonu Beytepe bölgesini tercih etti.

Elit Yapı'dan Beytepe'ye yeni proje: Elit Manzara!

Geçen yıl Ankara’ya Beytepe’deki Elit Royal Residence’ı kazandıran Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı. Elit Manzara projesi 119 adet daireden meydana gelecek..

Manzara 7/24 satılık ev fiyatları!

Manzara 7/24 satılık ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Projede sıfır faizle 100 aya kadar ödeme imkanı sunuluyor...

Prestij Elit Bursa satılık daire!

Bu yıl Haziran'da teslimlerin yapılacağı Prestij Elit Bursa satılık daire fiyatları 379 bin TL'den başlıyor. Proje Bursa Osmangazi'de yükseliyor.

Kartal Manzara Adalar satılık daire fiyatları!

İş GYO'nun Kartal Manzara Adalar projesinde satılık daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. Kartal Yakacık Manzara Adalar'da aylık taksit ödemeleri 2 bin 200 TL'den başlayarak değişiyor...

Yakacık Manzara Adalar Evleri satılık!

Yakacık Manzara Adalar Evleri satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. İş GYO tarafından hayata geçirilen projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Manzara Adalar Kartal satılık ev!

Manzara Adalar Kartal satılık ev fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. İş GYO imzası ile inşa edilen proje D-100 Karayolu'na 4 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Manzara Adalar Kartal satılık daire!

Konum bilgisine göre D -100 karayoluna 4 dakika mesafede bulunan proje 5 blok şeklinde yükseliyor. Manzara Adalar Kartal satılık daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Manzara Adalar Yakacık satılık daire!

Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta yer alan proje 5 blok şeklinde inşa ediliyor. Manzara Adalar Yakacık satılık daire tipleri 1+1'den 5+12e kadar farklılık gösteriyor.

Yakacık Manzara Adalar satılık daire!

Ödemelere göre peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan proje Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Yakacık Manzara Adalar satılık daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Bursa Prestij Elit Evleri satılık!

Bak Yapı tarafından hayata geçirilen Bursa Prestij Elit projesi Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor.Bursa Prestij Elit Evleri satılık fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Manzara Adalar Evleri satılık!

Manzara Adalar Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklı seçeneklerde tasarlandı. İş GYO Manzara Adalar Konutları'nda peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Yakacık Manzara Adalar Rezidans satılık!

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan Manzara Adalar projesi 5 blok şeklinde inşa ediliyor. Yakacık Manzara Adalar Rezidans satılık daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Prestij Elit satılık daire!

Daire tiplerinin 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği Prestij Elit projesi Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor. Prestij Elit satılık daire alanları 165 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Manzara Adalar İş GYO satılık ev!

5 blok şeklinde yükselen proje lokasyon bilgisine göre D -100 karayoluna 4 dakika uzaklıkta bulunuyor. Manzara Adalar İş GYO satılık ev seçenekleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Elit Manzara satılık Haberi

Elit Manzara satılık

ANKARA'YA Beytepe'deki Elit Royal Residence'ı kazandıran Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklanı tamamladı.  Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, geleceği oldukça parlak olan Beytepe'de "elit yaşamın" kapılarını açtıklarını ifade ederek, "Beytepe şu an Ankaralı konut alıcısının en fazla tercih ettiği bölgelerin başında geliyor.  Biz de Elit Royal Residence ile bölgedeki bu gelişime önemli bir katkı sağladık. Beytepe'de yaşamın başladığı ilk projelerden birine imza atmanın gururuyla yeni projemizin startım verdik" dedi. 


Karma bir proje olacak Yıldızhan, "Elit Manzara" ismini verdikleri yeni projelerinin, Beytepe'de kaliteli ve konforlu yaşamı manzarayla bütünleştireceğini belirterek, şunları söyledi: "Elit Manzara karma bir proje olacak. Kule, alçak kat ve bahçe katından oluşacak projemizde toplam 119 konuta yer veriyoruz. İsminden de anlaşılacağı gibi, projede konutlarımız muhteşem bir...