18 / 05 / 2024

Elit Side iletişim

Elit Side iletişim

Şua İnşaat’ın Pendik’te inşaa ettiği Elite Side projesinde teslimler aralık ayı itibariyle başlıyor. Büyük kısmının sahiplerini bulduğu projede hemen teslim son daireler de avantajlı ödeme planlarıyla satışa sunuldu...

Prestij Elit Bursa iletişim!

Prestij Elit Bursa iletişim için 444 16 99 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Bursa Osmangazi'de inşa edilen projede dairelerin alanları 165 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor.

Bursa Prestij Elit iletişim!

Bursa Prestij Elit iletişim için 444 16 99 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede 3+1 dubleks ve 4+1 daireler yer alıyor.

Bak Yapı Prestij Elit Bursa iletişim!

Daire teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşeceği Prestij Elit Bursa projesinde fiyatlar 329 TL'den başlıyor. Bak Yapı Prestij Elit Bursa iletişim için 444 16 99 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Bursa Prestij Elit iletişim bilgileri!

Bursa Prestij Elit iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 444 16 99 olarak belirlendi. Projede daire fiyatları 329 bin TL'den başlıyor.

Bak Yapı Prestij Elit iletişim!

Bak Yapı Prestij Elit iletişim numarası 444 16 99 olarak belirlendi. Banka kredisiyle vade imkanı sunan proje 60 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Bursa Prestij Elit iletişim!

Bursa Prestij Elit iletişim için 444 16 99 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin alanları minimum 165 metrekare olarak tasarlanan proje Bak Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Kadıköy Elysium Elit Koşuyolu iletişim!

Kadıköy Elysium Elit Koşuyolu iletişim numarası 0216 651 48 18 olarak belirlendi. 15 katlı ve 6 katlı olmak üzere 2 blok halinde inşa edilen projede 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Delmar Yapı Elit Grand Palas iletişim!

Delmar Yapı Elit Grand Palas iletişim blgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yüzde 1 KDV uygulanan Kurtköy Elit Grand Palas projesi toplam 532 adet konuttan meydana geliyor...

İstanbul West Side Beylikdüzü iletişim!

Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği İstanbul West Side Beylikdüzü iletişim bilgileri kapsamında projenin telefon numarası şu şekilde: 0212 871 41 02 - 04. Proje, 73 bin 800 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor...

Beylikdüzü West Side İstanbul iletişim!

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde inşa edilen Beylikdüzü West Side İstanbul iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede 1+1' den 4+1' e kadar daireler yer alıyor...

Elit Grand Palas Kurtköy iletişim!

Elit Grand Palas Kurtköy iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Elit Grand Palas Konutları satılık daire seçenekleri stüdyo ve 1 oda 1 salondan meydana geliyor.

Elite Side Pendik iletişim!

Elite Side Pendik iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Şua İnşaat Elite Side Evleri'nde yer alan dairelerin büyüklükleri 85 metrekare ile 242 metrekare arasında değişiyor.

Pendik Elite Side iletişim!

Pendik Elite Side iletişim ve satış ofisi adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Pendik Elite Side Evleri'nde 2+1 dairelerin fiyatları 300 bin TL'den başlıyor...

Elit Side iletişim Haberi

Elit Side iletişim

Pendik’in en değerli noktasında konumlandırılan Elite Side’ta tüm çalışmalar tamamlandı. Aralık ayında teslimlerin başladığı projede son 40 daire, alternatif ödeme planları ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla sunulan düşük oranları kredilerle satışa sunuldu.


Porselen cephe kaplamasıyla bölgede özel bir yer edinen projenin son daireler 240 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunulduğu Elite Side’da, 60 aya %0,69 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor.


Blokların birbirinin önünü kapatmayacağı şekilde tasarlanan 7 bloktan meydana gelen Elite Side’ta blokların 3’ü ikiz, biri tek blok olarak planlandı. Bloklar 4 binada toplanarak peyzaj alanı geniş tutuldu.


Pendik’te 25 bin metrekare arsa üzerine kurulan Elite Side projesi E5 yan yolu üzerinde, ulaşım akslarının kesişme noktasında, havaalanına, deniz otobüsüne, Metro’ya ve Marmaray hattına yakın bir mesafe...