22 / 05 / 2024

Elit Side teslimleri

Elit Side teslimleri

Şua İnşaat’ın Pendik’te inşaa ettiği Elite Side projesinde teslimler aralık ayı itibariyle başlıyor. Büyük kısmının sahiplerini bulduğu projede hemen teslim son daireler de avantajlı ödeme planlarıyla satışa sunuldu...

West Side İstanbul’da son etap teslimleri başlıyor!

Konumu ve konforuyla Beylikdüzü’nün en değerli projesi olarak tanıtılan Westside İstanbul’da iki etap teslimleri başladı. Ekim 2018 itibariyle de son etapta yaşam başlıyor. 

Bursa Prestij Elit teslimleri ne zaman?

Toplam 522 adet daireden meydana gelen projede daire alanları 165 metrekareden başlangıç gösteriyor.Proje Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor. Peki Bursa Prestij Elit teslimleri ne zaman?

Bak Yapı Prestij Elit Bursa nerede?

Daire fiyatlarının 329 bin TL'den başlangıç gösterdiği Prestij Elit Bursa projesinde ev teslimleri 2017 yılında gerçekleşecek. Peki Bak Yapı Prestij Elit Bursa nerede?

Elysium Elit Koşuyolu: Her özelliğiyle elit bir yaşam!

Konut teslimleri 2016 yılı Ekim ayında yapılacak olan Elysium Elit Koşuyolu projesi Boğaziçi Köprüsü'ne 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Proje "Elysium Elit Koşuyolu: Her özelliğiyle elit bir yaşam" sloganıyla tanıtılıyor.

Koşuyolu Elysium Elit satılık!

Koşuyolu Elysium Elit satılık daire alanları 66 metrekareden başlangıç gösteriyor. Konut teslimleri 2016 yılı Ekim ayında gerçekleşecek olan projenin 5 Mart'ta satışa çıkması planlanıyor.

Elit Grand Palas kampanyası için son gün 28 şubat!

Konut teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Elit Grand Palas kampanyası için son gün 28 şubat olarak belirlendi. Projede 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.

Beylikdüzü West Side satılık daire!

Beylikdüzü West Side satılık daire teslimleri 2017 yılının Mart ayında gerçekleşecek. Proje Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede 1155 daire ve 166 dükkan bulunuyor.

Antakya Elit Towers projesinde daire teslimleri Ocak 2016' da!

Öz Burak İnşaat tarafından hayata geçirilen Antakya Elit Towers projesinde daireler 4 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Antakya Elit Towers projesinde daire teslimleri Ocak 2016' da yapılması planlanıyor.

Elit Grand Palas yılbaşı kampanyası!

Elit Grand Palas yılbaşı kampanyası başladı. Dairelerin 213 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede satışları devam eden dairelerin teslimleri 2015 yılı içerisinde gerçekleşecek.

Elit Royal Residence teslimleri 2014 Haziran ayı içerisinde gerçekleşecek!

Birkaç yıl öncesine kadar "Ankara'nın ücra köşesi" olarak adlandırılan Beytepe, artık birbirinden iddialı marka projelere ev sahipliği yapıyor. Elit Royal Residence konutlarının anahtar teslim tarihi ise Haziran 2014 olarak bildirildi...

Beylikdüzü West Side İstanbul adres!

Beylikdüzü West Side İstanbul adres bilgileri haberimizin içerisinde bulunuyor. Teslimleri Kasım 2016'da gerçekleşecek olan West Side İstanbul projesinde daireler 135 bin TL'den başlayan fiyatla satışa sunuluyor

West Side İstanbul Beylikdüzü fiyat! 135 bin liraya!

West Side İstanbul Beylikdüzü fiyat listesi 135 bin liradan başlayarak değişiyor. Beylikdüzü West Side İstanbul Evleri projesinde daire teslimleri 2016 yılı Kasım ayı içerisinde yapılıyor...

West Side İstanbul Beylikdüzü fiyatları! 131 bin liradan!

West Side İstanbul Beylikdüzü fiyatları 131 bin liradan başlayarak değişiyor. Banka kredisinin kullanıldığı West Side İstanbul projesinde daire teslimleri 2016 yılının Kasım ayı içerisinde yapılıyor....

Elit Side teslimleri Haberi

Elit Side teslimleri

Pendik’in en değerli noktasında konumlandırılan Elite Side’ta tüm çalışmalar tamamlandı. Aralık ayında teslimlerin başladığı projede son 40 daire, alternatif ödeme planları ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla sunulan düşük oranları kredilerle satışa sunuldu.


Porselen cephe kaplamasıyla bölgede özel bir yer edinen projenin son daireler 240 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunulduğu Elite Side’da, 60 aya %0,69 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor.


Blokların birbirinin önünü kapatmayacağı şekilde tasarlanan 7 bloktan meydana gelen Elite Side’ta blokların 3’ü ikiz, biri tek blok olarak planlandı. Bloklar 4 binada toplanarak peyzaj alanı geniş tutuldu.


Pendik’te 25 bin metrekare arsa üzerine kurulan Elite Side projesi E5 yan yolu üzerinde, ulaşım akslarının kesişme noktasında, havaalanına, deniz otobüsüne, Metro’ya ve Marmaray hattına yakın bir mesafe...