28 / 04 / 2024

elit yapı yeni proje

elit yapı yeni proje

Son olarak Ankara'nın yeni gözde merkezlerinden Beytepe'de Elit Royal Residence projesini hayata geçirerek Başkent'i "butik residence" konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, yeni projesi için çalışmaları hızlandırdı.

Elit Yapı yeni proje için çalışmalara başladı!

Son olarak Ankara’nın yeni gözde merkezlerinden Beytepe’de Elit Royal Residence projesini hayata geçiren Elit Yapı, yeni projesi için çalışmaları hızlandırdı. Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, projenin Ankara’ya değer katacağını vurguladı.

Zoom Yapı yeni yılda bin konutun dönüşümüne başlayacak!

Modanlıoğlu Group bünyesinde yer alan Zoom Yapı 2024 yılını ‘kentsel dönüşüm yılı’ ilan ettiğini açıkladı. Şirket bu kapsamda gelecek sene tam 1000 adet konutun dönüşümüne başlayacak.

Akar Forest geliyor! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşlarından biri olan Akar Yapı yeni projesi Akar Forest için düğmeye bastı. Peki Akar Forest nerede? Akar Forest projesinde villa fiyatları ne kadar? 

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Koçer ve Yavuz Altın ortaklığında kuruldu.

İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesi 2024'te başlıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesinin satışlarına devam eden İnsay Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı.

Ege Yapı Çekmeköy 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Ege Yapı yeni projesi Çekmeköy 2 için ön talep sürecini başlattı. Ege Yapı Çekmeköy 2 projesi nerede? İşte Ege Yapı Çekmeköy 2 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Siltaş Yapı yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor!

2022 yılında Siltaş Panorama projesinin lansmanını yapan ve yüzde 50 büyüyen Siltaş Yapı, yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor...

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Ömer Yıldırım tarafından kuruldu.

Referans Beşiktaş geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan İstanbul'un kalbine 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Referans Beşiktaş adıyla yükselecek olan proje 464 milyon 649 bin 109 liraya mal olacak.

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Maltepe'dde Hatice Tuğçe Aydı tarafından kuruldu.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla devre mülk fırsatı!

Sur Yapı, 'yeni nesil tatil' anlayışını ile geliştirdiği Sur Yapı Tatil Evleri Antalya ile 1 hafta fiyatına ömür boyu ayrıcalıklı tatil imkanı sunuyor.

Dekar Zekeriyaköy sonbaharda satışta! Yeni proje! 

Dekar Yapı, yeni projesi Dekar Zekeriyaköy için düğmeye bastı. Dekar Zekeriyaköy projesinin Eylül-Ekim aylarında satışa çıkması planlanıyor...

Siltaş Yapı Pendik’teki en büyük kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişi ve insanı merkeze koyan anlayışıyla 2011 yılından bu yana kente değer katan yapılar inşa etmeye odaklanan Siltaş Yapı yeni projesini 9 Haziran tarihinde görücüye çıkarıyor...

Siltaş Yapı lansman toplantısı 9 Haziran'da!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişi ve insanı merkeze koyan anlayışıyla 2011'den bu yana kente değer katan yapılar inşa etmeye odaklanan Siltaş Yapı, yeni projesinin basın toplantısını 9 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

elit yapı yeni proje Haberi

elit yapı yeni proje

Son olarak Ankara'nın yeni gözde merkezlerinden Beytepe'de Elit Royal Residence projesini hayata geçirerek Başkent'i "butik residence" konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, yeni projesi için çalışmaları hızlandırdı. 


Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, Haziran 2012 tarihinde başladıkları Elit Royal Residence proje inşaatını hedefledikleri sürede bitirdiklerini vurguladı. Elit Royal Residence'ın inşa edildiği Beytepe bölgesinin öncüsü konumundaki projelerden olduğunun altını çizen Yıldızhan, "Şuan markalı konut projelerinin adresi haline gelen Beytepe'de yaşamın başladığı ilk projelerden biriyiz. Hedeflediğimiz sürede projemizi bitirmenin zaten başlı başına önemi var. Ama Beytepe bölgesini sürükleyen Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan: Ankara'ya son kazandırdığımız Elit Royal Residence, Beytepe'de yaşamın başladığı ilk konut projelerinden olurken, yeni projemizde de daha kaliteli ve daha konforlu yaşam sunma hedefiyle ilerliyoruz projeye imza atmak...