27 / 04 / 2024

Elite World basın ekspres

Elite World basın ekspres

Elite World oteller zinciri, önümüzdeki dört yılda Marmaris, İstanbul Basm Ekspres Yolu, Maltepe'nin yanı sıra Rusya St. Petersburg'da iki otel olmak üzere beş yeni oteli hizmete sokarak, toplam otel sayısını dokuza çıkaracak.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Elite World otellerini geçici olarak kapattı!

Elite World, Türkiye'deki 6 otelini geçici olarak kapattığını, 2 otelinin de kapasitesinin düşürüldüğünü duyurdu.

Elite World'ün hedefi Avrupa!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Basın Ekspres'te, 120 milyon dolarlık yatırımla altıncı otelini açan Elite World Otel, gözünü Avrupa'ya dikti.

Elite World Europe Otel, 120 milyon dolarlık yatırımla açıldı!

Elite World Hotels zinciri, İstanbul Güneşli Basın Ekspres Yolu’nda elips mimarisi ile 120 milyon dolarlık yatırım yaptığı Elite World Europe’yi hizmete açtı.

Elite World Europe Otel Eylül'de açılacak!

Elite World Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik, “Basın Ekspress yolu üzerinde 120 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen Elite World Europe Otel’in 2016 yılının eylül ayında hizmete açılacağını söyledi.

Elite World Oteller Zinciri 3 yılda 4 otel açacak!

Elite World Oteller Zinciri’nin Genel Müdürü Şınık, “3 yıl içerisinde dört yeni otel açmayı planlayan ve geçtiğimiz yıl Rusya St. Petersburg’da iki arazi almış olan bir zincir olarak Rusya’nın bu yatırım girdilerini gözardı edeceğini sanmıyoruz” dedi.

Elite World'den Antalya ve Bodrum'a 2 otel!

Coşkun Elik, Elite World markalı oteller zincirini hızla büyütüyor. Önümüzdeki 3 yıl içinde açacağı 4 tesis ile otellerinin sayısı 9'a çıkacak. Elik'in yatırım radarında Antalya ve Bodrum'un yanı sıra Orta ve Doğu Avrupa ülkeleri de var...

Elite World'den 4 otel için 465 milyon dolar yatırım!

TÜRKİYE'de 4'ü şehir biri resort olmak üzere 5 otel ile hizmet veren Elite World Oteller Zinciri, ilk resort otellerini Marmaris'te açtı. Ünsal Şinik, söz konusu oteller için 465 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını dile getirdi.

Elite World Asia Otel'in inşası başlıyor!

Geçtiğimiz yılı ve 2015 yılını yatırım yılı olarak kabul eden 'Elite World Otelleri Zinciri' yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Zincir, Marmaris'in ardından 5 otel daha açmayı planlıyor.

Elite World'den 465 milyon dolarlık 4 yeni otel!

Elite World Oteller Zinciri, ilk resort yatırımını Marmaris'te yaptı. Şirket, 25 milyon dolarlık yatırımla 93 odalı otelle yaptı. 2018'e kadar 465 milyon dolar yatırımla 4 otel daha yapılması planlanıyor.

Elite World, Antalya'da 600 odalı tatil köyü açacak!

Elite World Oteller Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Elik ise Antalya'da yer baktıklarını belirterek, "Eğer umduğumuz gibi giderse 600 odalı bir tatil köyü planlıyoruz." dedi.

Elite World, 4 yeni otel açacak!

Adını daha çok şehir otelleri ile duyuran Elite World Oteller Zinciri ilk resort yatırımını Marmaris'te açtı. Şirket, 2018'e kadar 4 otel daha açacak. İşte ayrıntılar...

Elite World İstanbul'da 2 otel daha açacak!

Turizmde Elite World markası ile faaliyet yürüten Elik Ailesi'nin ses getiren yatırımları art arda devreye giriyor. Yakın zamanda üç oteli bulunan İstanbul'da tesis sayısını beşe çıkaracak.

Elite World basın ekspres Haberi

Elite World basın ekspres

Elite World oteller zinciri, önümüzdeki dört yılda Marmaris, İstanbul Basıb Ekspres Yolu, Maltepe'nin yanı sıra Rusya St. Petersburg'da iki otel olmak üzere beş yeni oteli hizmete sokarak, toplam otel sayısını dokuza çıkaracak. Elite World Otelleri Zincir Genel Müdürü Ünsal Şinik, 490 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek otellerle yatak kapasitesini 4966, istihdamıysa 1765'e çıkaracaklarını...