03 / 05 / 2024

Elite Worldün etkinlikleri

Elite Worldün etkinlikleri

Elite World Hotels, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle eğitime destek vermeye devam ediyor. Toplum Gönüllüleri Vakfının (TOG) 2014 yılında gerçekleştireceği bütün etkinliklere mekan sponsoru olarak imza attı.

Golden World İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Golden World İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL Selma Navruz tarafından kuruldu.

Elite Plus İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Plus İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kurşun ve Serkan Çevik ortaklığında kuruldu.

Elit World İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit World İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Şafi Çiftçi tarafından kuruldu.

My World İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My World İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hülya Türk tarafından kuruldu.

Focus Reality World İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Focus Reality World İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Tuzla'da İlker Koçak ve Mehmet Işık ortaklığında kuruldu.

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Antoine Baz ve Elite Global İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi Maltepe'de 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Tema İstanbul 2 ve Tema World'ün lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesinin lansmanı yapıldı.

Vısıon World İnşaat Emlak İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Vısıon World İnşaat Emlak İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 220 bin TL sermaye bedeli ile Nassr A.M. Marhoon ve Thaer Hadı H. Al-Anbarı ortaklığında kuruldu.

Elite World otellerini geçici olarak kapattı!

Elite World, Türkiye'deki 6 otelini geçici olarak kapattığını, 2 otelinin de kapasitesinin düşürüldüğünü duyurdu.

Tekirdağ Atatürk Evi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediyesi tarafından 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen "Atatürk Evi" temel atma törenine katıldı.

650 milyon TL'lik Elite World Sapanca açıldı!

Elite World Hotels, Sapanca’da hayata geçirdiği 650 milyon liralık yatırımla Türkiye’nin en büyük wellness ve spa alanına sahip oteli Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort’u açtı...

Elite Worldün etkinlikleri Haberi

Elite Worldün etkinlikleri

Elite World Hotels, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle eğitime destek vermeye devam ediyor. Toplum Gönüllüleri Vakfının (TOG) 2014 yılında gerçekleştireceği bütün etkinliklere mekan sponsoru olarak imza atan Elite World Hotels, çalışanlarıyla birlikte TOG'un düzenlediği İstanbul-Sulukule Dönemsel Projesi'ne de ev sahipliği yaptı. TOG gençlerinin Sulukuleli çocukları sosyalleştirme amacıyla düzenlediği projelerden biri olan İstanbııl-Sulukule projesi, 5-13 yaş arası çocukların. TOG gençlerinin ve Elite World çalışanlarının katılımıyla. 4 gün boyunca çeşitli atölyelerle gerçekleştirildi. Projede yer alan Kukla Atölyesi'ne ev sahipliği yapan Elite World Hotels, çalışanlarıyla birlikle gençlerle kukla yapım çalışmalarına destek verdi. Eğitime verdiği destek ve bugüne kadar gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerine bu işbirliğiyle bir yenisini ekleyen Elite World Hotels, TOG'uıı 2014 yılı içerisindeki bütün etkinliklerine kapılarını açtı. Elite Woıid Hotels bu sosyal...