03 / 05 / 2024

elitist park örnek daire

elitist park örnek daire

Elitist Park Halkalı satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Konutların hemen teslim edildiği Halkalı Elitist Park Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri bulunuyor...

Elitist Park nerede?

Elitist Park nerede sorusunun yanıtı adresli bir şekilde haberimizin içinde yer alıyor

Yapıtürk Elitist Park satılık!

Yapıtürk Elitist Park satılık konut fiyatları haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

Ataşehir Örnek Mahallesi park alanı imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Örnek Mahallesi, 2263 ada, 7 parsele ilişkin Park Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Milos Park Homes, Kuzey Kıbrıs'a örnek oldu!

Kıbrıs Developments'ın 30'uncu yıl özel projesi Milos Park Homes, Kuzey Kıbrıs'a örnek oldu. Milos Park Homes'un iş sağlığı ve güvenliği süreci, örnek olarak gösterildi. İşte detaylar..

Nurol GYO,Nurol Park'ta örnek daire görücüye çıkıyor!

Nurol GYO, İstanbul’da yepyeni bir yaşam hayali kuranları Nurol Park’ın satış ofisindeki örnek dairede ağırlıyor.

Nurol Park’ta örnek daireler görücüye çıktı!

Nurol GYO’nun Basın Ekspres’te, modern mimari ile mahalle hayatını birleştirdiği projesi Nurol Park’ta örnek daireleri görücüye çıkardı. Proje, Atatürk Havalimanı ve ana ulaşım arterleri yakınında konumlanıyor.

Nurol Park'ın örnek dairesi hazır!

Nurol GYO’nun Basın Ekspres’te, modern mimari ile mahalle hayatını birleştirdiği projesi Nurol Park’ta örnek daireleri görücüye çıkardı.

Nurol Park’ın örnek dairesi görücüye çıkıyor!

Nurol GYO, İstanbul’da yepyeni bir yaşam hayali kuranları Nurol Park’ın satış ofisindeki örnek dairede ağırlıyor. Projede toplam 1512 adet daire bulunuyor.

Nurol Park Güneşli örnek daire görselleri!

Nurol Park Residence'de peşinatsız 50 ay taksit yapılabiliyor. Atatürk Havalimanı'na yakın konumda olan projede fiyatlar 440 bin TL'den başlıyor. İşte Nurol Park Güneşli örnek daire görselleri...

Nurol Park konutlarında örnek daire görücüye çıkıyor!

Nurol GYO, İstanbul’da yepyeni bir yaşam hayali kuranları Nurol Park’ın satış ofisindeki örnek dairede ağırlıyor.

Nurol Park'ta örnek daire görücüye çıkıyor!

Nurol GYO, İstanbul’da yepyeni bir yaşam hayali kuranları Nurol Park’ın satış ofisindeki örnek dairede ağırlıyor.Nurol Park’ta her detayı yüksek konfor düşünülerek tasarlanmış 84 loft, 544 residence, 884 tower olmak üzere 1512 daire bulunuyor.

Park Mozaik'in 4+1 örnek dairesi yoğun ilgi gördü!

Ankara'da hayata geçirilen Park Mozaik projesinin örnek dairesi, ziyaretçiler tarafından beğeni topladı. Başkentin gözde projesi Park Mozaik “farklı mimari çözümler” konseptiyle Ankaralıları farklı bir 4+1 görmek için bir araya getirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 328 yeni park!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile mahalle olan tüm köylere ve beldelere örnek parklar yapıyor. Büyükşehir’in şu anda yapımı devam eden ve tamamlanan park sayısı 328’e ulaştı.

Brooklyn Park Fikirtepe örnek daire!

Avrasya Oto Tüneli’nin girişinde bulunan Brooklyn Park'ta teslimlerin Ocak 2017'de yapılması planlanıyor. Proje 731 daire ve 13 ticari birimden oluşuyor. İşte Brooklyn Park Fikirtepe örnek daire görselleri...

Bursa Nilüfer'e 4 bin metrekarelik engelsiz park inşa edilecek!

Nilüfer Belediyesi Odunluk Mahallesi’nde hayırsever eliyle örnek bir projeyi daha hayata geçiriyor. Nilüfer Belediyesi’nde imzalanan protokolle toplam 4 bin 313 metrekarelik engelsiz bir park kente kazandırılacak.

elitist park örnek daire Haberi

elitist park örnek daire


İstanbul'un Avrupa yakasında Halkalı'da yükselen Elitist Park Evleri projesi Yapıtürk tarafından inşa edildi. 123 adet konuttan meydana gelen Elitist Park Halkalı satılık daire bilgisinden önce proje detaylarına yer verelim.


Elitist Park Evleri Halkalı projesi 9 - 12 katlı 2 blok olarak inşa edildi. Halkalı Elitist Park Evleri projesinde konutların teslimleri hemen yapılıyor. Elitist Park Evleri Halkalı'da ödemeler banka kredisi kullanılarak taksitlendiriliyor.


Elitist Park Halkalı satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor. Elitist Park Evleri Halkalı projesinin satış ofisi ile 0212 472 65 00 numaralı telefondan görüşülüyor.


6 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Elitist Park Evleri Halkalı'da kafeterya, yazlık sinema, fitness salonu, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sinema odası, spor...