09 / 05 / 2024

Elıtıx Gayrimenkul iletişim

Elıtıx Gayrimenkul iletişim

Elıtıx Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret  Limited Şirketi  Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Sedat Cankesen tarafından kuruldu.

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Elıtıx Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elıtıx Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret  Limited Şirketi  Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Sedat Cankesen tarafından kuruldu.

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası iletişim!

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Bugün başlayan kampanya 31 Ekim'e kadar devam edecek. 

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Vesta Global'in iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak!

Yurtdışı emlak yatırımı konusunda yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren, yüzde 100 Türk şirketi Vesta Global'in stratejik iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak...

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor...

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

FU Gayrimenkul iletişim hizmetleri için Brandworks ile anlaştı!

Brandworks İletişim Danışmanlığı, portföyüne FU Gayrimenkul’u ekledi. Brandworks, Fu Gayrimenkul'un Kurumsal İletişim, Proje Yönetimi, Etkinlik Yönetimi ve Medya İlişkileri alanlarındaki hizmetlerini karşılayacak.

GYODER'in PR ajansı GTC İletişim Danışmanlığı oldu!

18 yıldır Ankara ve İstanbul’da stratejik iletişim danışmanlığı ve devletle ilişkiler konularında hizmet veren GTC İletişim Danışmanlığı, Türkiye Gayrimenkul Platformu GYODER’i (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) müşteri portföyüne ekledi.

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Elıtıx Gayrimenkul iletişim Haberi

Elıtıx Gayrimenkul iletişim

Elıtıx Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret  Limited Şirketi  Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Sedat Cankesen tarafından kuruldu.

Elıtıx Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret  Limited Şirketi konusu:
l-Şirket yurt içinde ve yurt dışında kendisine ait olan, olmayan veya kiralayacağı her türlü gayrimenkulün alımı, satımı kiraya verilmesi, kiralanması ve pazarlanması işlerini yapabilir. 2-Şirket yurt içinde ve yurt dışında kendisine ait olan, olmayan veya kiralayacağı her türlü gayrimenkulün geliştirilmesi ve işletilmesi işlerini yapabilir, 3-Şİrket yurt içinde ve yurt dışında kendisine ait olan, olmayan veya kiralayacağı her türlü gayrimenkulün konut ve/veya ticari olarak satabilir, kiralayabilir. ve ticaretini yapabilir. 4-Şirket kendisine ait olan her türlü gayrimenkul parsellemek, birleştirmek, bölümler halinde sunmak, imar planını yapmak ve yaptırmak, mevcut haritaları ve projeleri iktisap...