02 / 05 / 2024

eliz inşaat Saklı Vadi

eliz inşaat Saklı Vadi

Data Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme’nin satışını gerçekleştirdiği, Elizi İnşatt’ın yapımını üstlendiği Saklı Vadi’de yaşam başladı. Projede yer alan 1+1 dairelerin fiyatları 170 bin liradan başlıyor.

Saklıkent’teki kaçak inşaat yıkıldı!

Antalya'nın Saklıkent ilçesinde imar barışını fırsat bilerek inşa edilen yapılar jet hızıyla yıkılıyor. Bölgede en hakim noktada yükselen kaçak inşaatın yıkımı tamamlandı.

Saklıkent'te kaçak inşaatın sahibi müteahhit çıktı!

Saklıkent’te imar barışı fırsatçılığı yaparak bölgenin en hakim noktasına duvar örüp iki farklı noktada kaçak inşaat yapan Ç.S., Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi üyesi çıktı.

Saklıhan İnşaat Saklıvadi Evleri satış ofisi!

Saklıhan İnşaat Saklıvadi Evleri satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen Saklıvadi Evleri projesinde daire teslimleri 2018 yılında gerçekleştirilecek...

Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları ne zaman teslim?

18 bin 700 metrekare arsa alanında inşa edilen Saklı Vadi Konakları 'nın yapımına 1 ay sonra başlanacak. Peki Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları ne zaman teslim?

Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları projesi!

Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları projesi İstanbul Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi'nde Kalekent projesinin hemen güneyinde inşa ediliyor. Proje 9 blok halinde yükseliyor.

Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları'na 1 ay içerisinde başlayacak!

Saklıhan İnşaat yeni projesi Saklı Vadi Konakları'nı İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yapımına 1 ay içerisinde başlanacak proje 9 blok halinde yükselecek.

Saklıhan İnşaat Saklıhan Konakları projesi!

Saklıhan İnşaat Saklıhan Konakları projesi, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde inşa ediliyor. Saklıhan İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 288 adet daire yer alıyor. Projede satış süreci devam ediyor...

Saklıhan İnşaat Saklıhan ödeme planı!

Saklıhan İnşaat Saklıhan ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Saklıhan İnşaat tarafından hayata geçirilen Saklıhan projesinde 2 oda 1 salon daireler 390 bin liradan başlıyor...

Saklıhan İnşaat Saklıhan Konakları satış ofisi!

Saklıhan İnşaat Saklıhan Konakları satış ofisi kapsamında detaylar telefon numarası ve web adresi haberimizde yer alıyor

Saklıhan İnşaat Saklıhan Konakları daire fiyatları!

Saklıhan İnşaat Saklıhan Konakları daire fiyatları kapsamında konutların fiyatları 390 bin TL'den başlıyor

Saklıhan Konakları'nda inşaatın yarısı tamamlandı!

Beylikdüzü 'ndeki Saklıhan Konakları 'nda inşaatın yarısı tamamlandı. Saklıhan İnşaat 'ın açıklamasına göre, satışlarda ise altı ayda yüzde 35 'lik orana ulaşıldı

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

eliz inşaat Saklı Vadi Haberi

eliz inşaat Saklı Vadi

Özgün ve yenilikçi projelere ev sahipliği yapan, Data Yatırım Gayrimenkul Geliştirme;  inşaat sektöründe danışmanlık ve proje geliştirme hizmetini aktif şekilde gerçekleştirmek ve yatırımcıya olduğu kadar alıcıya da maksimum fayda sağlamak misyonu ile Abdullah Cambaz tarafından kurulmuştur ve sektörünün liderleriyle başarılı şekilde çalışmalarını sürdürüyor.


DATA Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme’nin satışını gerçekleştirdiği, Elizi İnşatt’ın yapımını üstlendiği  Saklı Vadi’de yaşam başladı..

Eşsiz Adalar ve Marmara Manzarası, Nefes Alan Doğasıyla, Yeni Yaşam Alanınız; Saklı Vadi...


Kartal Hürriyet Mh. Ayazma Caddesi üzerinde hayat bulan Saklı Vadi Konut Projesi; bulunduğu konum itibari ile Marmara Denizi ve Adalar manzarasına sahiptir.


E-5 karayoluna 850m, Sabiha Gökçen Hava alanına 8dk, TEM kara yoluna 4dk mesafede olan Saklı Vadi; Şahsi aracınız veya toplu taşıma araçlarıyla şehrin her noktasına kolay ulaşım avantajı sağlamaktadır.


Okul, Hastane,...