26 / 05 / 2024

Elizan Elektronik Bilişim Ve İnşaat nerede

Elizan Elektronik Bilişim Ve İnşaat nerede

Elizan Elektronik Bilişim Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Bünyamin Altun tarafından 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda kuruldu.

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebrar Tuyan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Aksm İnşaat Demir Çelik Madencilik Hafriyat Plastik Nak.Elektronik Bilişim Ve Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Aksm İnşaat Demir Çelik Madencilik Hafriyat Plastik Nak.Elektronik Bilişim Ve Reklam Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Albayrak tarafından kuruldu.

Worrks Emlak Bilişim Elektronik İnşaat Metal Otomotiv Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Worrks Emlak Bilişim Elektronik İnşaat Metal Otomotiv Gıda Limited Şirketi Eyüpsultan'da İpek Güneş tarafından kuruldu.

Ekinler Yapı Mimarlık İnşaat Elektronik Bilişim Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinler Yapı Mimarlık İnşaat Elektronik Bilişim Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün ÜSküdar'da Sedat Aslan tarafından kuruldu.

Kdz İnşaat Metal Elektrik Elektronik Ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kdz İnşaat Metal Elektrik Elektronik Ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Ersen Özörs tarafından kuruldu.

İnvest Smart İnşaat Grup Elektronik Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Smart İnşaat Grup Elektronik Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Seyed Mohsen Hosseını tarafından kuruldu.

Özkaçmaz İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis. Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaçmaz İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis. Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Doğukan Demirci tarafından kuruldu.

Zenia İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis  Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenia İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis  Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon  TL sermaye bedeli  ile Muammer İpci tarafından kuruldu.

Demsa Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demsa Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited  Şirketi  Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Emrah Demirci tarafından kuruldu.

Fors Otelcilik Bilişim Turizm Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi açıldı!

Fors Otelcilik Bilişim Turizm Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Tuncer tarafından açıldı.

Neon İnşaat Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojistik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neon İnşaat Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojistik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Bakar tarafından kuruldu.

1a Bilişim Mühendislik Otomasyon Elektronik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1a Bilişim Mühendislik Otomasyon Elektronik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Öztürk tarafından kuruldu. 

Gilav İnşaat Elektronik Otomotiv Bilişim Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gilav İnşaat Elektronik Otomotiv Bilişim Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Figen Gılav tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Elizan Elektronik Bilişim Ve İnşaat nerede Haberi

Elizan Elektronik Bilişim Ve İnşaat nerede


Elizan Elektronik Bilişim Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Bünyamin Altun tarafından 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda kuruldu.


Elizan Elektronik Bilişim Ve İnşaat Anonim Şirketi Konusu:

BİLGİSAYAR, BÜRO MAKİNELERİ VE KIRTASİYE a. Her marka bilgisayar ve bilgisayar donanımının ithalatı, ihracatı ve dahili ticaretini, tüm bilgisayar ve ve yan donanımları birimleri mikrofilm faksim ile bunlar gibi tüm bilişim sistemleri ,endüstriyel büro otomasyon, tüm yazılım ve donanım faaliyetleri servis büro hizmetleri vermek. internet üzerinden her türlü bilgi, ses ve görüntü hizmeti vermek, web sitesi hazırlamak, hazırlatmak ve internet servis sağlayıcılığı yapmak. b. Her marka bilgisayar ve alt mikro işlemcileri ile bilgi kaydedici, saklayıcı, yazıcı, çizici, iletici, gösterici, tahvil edici, yorumlayıcı cihaz aksesuar donanım ünite parça ve yedek parçaları imali, montajı,...