04 / 05 / 2024

Elka Fuarcılık

Elka Fuarcılık

Adana Elka Fuarcılık'ın düzenlediği 2. Gayrimenkul Yatırım Fuarı başladı. Elka Fuarcılık tarafından ikinci kez düzenlenen Gayrimenkul Yatırım Fuarı 9 -10 -11 Aralık'ta AdanaHiltonsaOteli'nde gerçekleşecek

Adana'da gayrimenkul fuarı aralıkta açılacak!

Gayrimenkul Yatırım Fuarı, 4-5-6 Aralık tarihlerinde Adana'da gerçekleştirilecek. Fuarda, başta Adana, İstanbul, Ankara, İzmir ve Mersin'den birçok farklı konut ve işyeri projesini yer alması hedefleniyor.

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi kuruldu!

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi Maltepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Necat Doğacan Işıkhan, Selimcan Erkan ve Taylan Özgür Topal ortaklığında kuruldu.

ÇATIDER ve Demos Fuarcılık bir ilke imza atıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇATIDER ve Demos Fuarcılık ‘Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nı hayata geçirecek. 

PennWell International ile Sektörel Fuarcılık'tan işbirliği!

Dünya çapında faaliyet gösteren medya, konferans ve fuar şirketi PennWell International ile Türkiye'nin en önemli enerji fuarı ve konferansı ICCI'ın organizatörü Sektörel Fuarcılık, enerji sektörü adına önemli bir güç birliğine imza attı.

Gayrimenkul Yatırım Fuarı Adana'da başladı!

Adana Elka Fuarcılık'ın düzenlediği 2. Gayrimenkul Yatırım Fuarı başladı. Elka Fuarcılık tarafından ikinci kez düzenlenen Gayrimenkul Yatırım Fuarı 9 -10 -11 Aralık'ta AdanaHiltonsaOteli'nde gerçekleşecek

ELKA 2. Gayrimenkul Yatırım Fuarı yarın başlıyor!

ELKA Fuarcılık Limited Şirketi tarafından 2.kez düzenlenen “GAYRİMENKUL YATIRIM FUARI 9 - 10 - 11 Aralık 2016 tarihleri arasında Adana Hiltonsa Oteli'nde gerçekleşecektir.

Mimarlar Odası ve Frig Fuarcılık, Kütahya Yapı Fuarı için anlaştı!

Mimarlar Odası ve Frig Fuarcılık Kütahya Yapı Fuarı için anlaştı. Fuar için Frig Fuarcılık Mimarlar Odası ile iş birliği içinde Mimarlar Odası ile yapılan anlaşmada fuarı ziyaret edecekler.

Adiva Yapı ve Gayrimenkul fuarında!

Elka Fuarcılık tarafından düzenlenen Gayrimenkul Yatırım Fuarı’nda stant açan, Adiva ve Gayrimenkul, iddialı projeleriyle farkını ortaya koydu.

Bekaroğlu, 1.Çukurova Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

Adana'da Elka Fuarcılık tarafından Adana Hiltonsa Oteli'nde düzenlenen 1.Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı'na katılan Bekaroğlu İnşaat'ın standı büyük ilgi gördü.

Son Grup Çukurova Gayrimenkul Fuarı'na katılacak!

2009'dan beri İstanbul'da faaliyet gösteren Son Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, Elka Fuarcılık tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarına katılıyor.

Çukurova Balkon projesinde peşinat ve taksitler ötelenebiliyor!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, Elka Fuarcılık tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı’na katılıyor.

Adana'da gayrimenkul fuarı Aralık'ta açılacak!

ELKA Fuarcılık tarafından düzenlenecek Gayrimenkul Yatırım Fuarı, 4-5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında Adana Hilton'da gerçekleştirilecek.

Adana'da Gayrimenkul Yatırım Fuarı 4 Aralık'ta açılıyor!

ELKA Fuarcılık tarafından 4-5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında Gayrimenkul Yatırım Fuarı Adana Hilton'da gerçekleştirilecek. Organizasyon, gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen yüzlerce ziyaretçiyi buluşturacak.

Elka Fuarcılık Haberi

Elka Fuarcılık

Elka Fuarcılık tarafından ikinci kez düzenlenen Gayrimenkul Yatırım Fuarı 9 -10 -11 Aralık'ta Adana Hiltonsa Oteli'nde gerçekleşecek. Elka Fuarcılık Genel Müdürü Mustafa Bülent Yamaç, ilk fuara 18 ilden 3 bin 500 ziyaretçinin katıldığını söyledi. Yamaç, ilk kez KKTC projelerinin de sergileneceği bu yılki Gayrimenkul Yatırım Fuarı'nda, proje aşamasında ya da tamamlanmış her türlü mülkü edinmek isteyen özel davetli ziyaretçiler ile sektörün önde gelen inşaat ve müteahhitlik firmalarına fikir alışverişi yapabilecekleri bir ortam sunduklarını...