27 / 04 / 2024

elkon beton santralleri mustafa alpagut

elkon beton santralleri mustafa alpagut

İki hafta önce satılık yalı haberi yapıp genişçe bir liste sunmuştuk. Bu haberi yaptığımız sıralarda İstinye'de bir yalıda renovasyon çalışması yapıldığı dikkatimizi çekmişti.

Umman Beton'dan yenilik: Saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor!

Umman Beton Santralleri yapı malzemeleri alanında ürettiği çözümlere parke briket makinelerini de ekledi. Bu kapsamda saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor.

Öz Seyithan Madencilik Beton Santralleri İnş. Taah .İnş. A.Ş Çekmeköy Şubesi açıldı!

Öz Seyithan Madencilik Beton Santralleri İnş. Taah .İnş. A.Ş Çekmeköy Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Işık tarafından açıldı.

Konkordato ilan edenlerin yüzde 75’i inşaat sektöründen!

Konkordato ilan eden 3 binden fazla şirketin yüzde 75'ini inşaat şirketleri, beton santralleri, yapı malzemeleri satanlar ve hırdavatçılar oluşturuyor.

Elkon, Rusya’ya 10 beton santrali sattı!

Türkiye’nin en büyük ‘beton santralı ihracatçısı’ Elkon, Türkiye-Rusya ilişkilerinin düzelmesiyle iki ayda Rusya’ya 10 adet beton santrali sattı.

Elkon Çerkezköy'de beşinci fabrika için düğmeye bastı!

Türkiye'nin en büyük 'beton santralı' üreticisi Elkon'un sahibi Mustafa Alpagut, Çerkezköy'de beşinci 'makine üreten' fabrika yatırımına yakında başlayacaklarını açıkladı.

Erzurum Hazır Beton Santralleri ve Malzeme Ocakları'nın ÇED toplantısı 7 Nisan'da!

Erzurum Tortum ve Uzundere İlçeleri'nde yer alan Kırma-Eleme-Yıkama Tesisi ve Hazır Beton Santralleri ile Malzeme Ocakları projesinin ÇED toplantısı 7 Nisan günü saat 13:00'da gerçekleşecek.

Elkon Beton Rusya’da ithal beton santrali pazarında lider!

MOSKOVA’da gerçekleştirilen, 16. Uluslararası İnşaat Makinaları ve Teknolojileri (CTT-2015) fuarına katılan Elkon, Rusya pazarındaki gücünü pekiştirdi. Elkon Rusya’da ithal beton santrali pazarında yüzde 30’luk pay ile lider olduğunu belirtti.

Sinop’ta yapı denetim firmaları ve beton santralleri bilgilendirildi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Sinop il ve ilçelerinde inşa edilen yapıların projeye uygunluğunu denetleyen yapı denetim firmalarına ve beton santrallerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Nuh Beton Ispartakule'yi terk etti, sıra Miltaş Beton'da!

Ispartakule sakinlerini uzun süredir rahatsız eden beton santralleri bölgeyi terk etmeye başladı. Nuh Beton, Tahtakale Mahallesi'ni ayrılırken Miltaş Beton'un da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak'ın açıklamasına göre bugünlerde terk etmesi bekleniyor

Kahramanmaraş'ta Hasanali Barajı Projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

DSİ 20 'inci Bölge Müdürlüğü tarafından, Hasanali Barajı ve Söğütlü Barajı hazır beton santralleri projesi yapımı için 18 Aralık 2014 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.

Ispartakule sakinleri soruyor: Beton santralleri ne zaman gidecek?

Avcılar Tahtakale Mahallesi Ispartakule Bölgesi'nde kurulan, Miltaş ve Nuh Beton'a ait beton santralleri, Ispartakule sakinlerinin tepkisini çekiyor. Ispartakuleliler, beton santrallerinin kaldırılması için Avcılar Belediyesi ile temasa geçti...

Karot ile beton testi neden yapılır?

Karot ile beton testi neden yapılır? Beton yapılması gerekli midir? Bu işlem nasıl gerçekleşir? Bu işlem esnasında dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir? merak ediyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz..

Karot ile beton kesme işlemi!

Karot ile beton kesme işlemi hangi durumlarda kullanılıyor? Karot ile beton kesme işlemi nasıl ve kim tarafından gerçekleştiriliyor? sorularının cevaplarını merak ediyorsanız haberimizin içinde yer alıyor..

elkon beton santralleri mustafa alpagut Haberi

elkon beton santralleri mustafa alpagut

Bu yol yalısının kimin olduğunu, bundan sonra nasıl değerlendireceğini merak edip araştırmaya başladık. Öncelikle bu yalının eski başbakanlardan Tansu Çiller'in olduğunu belirtelim. Daha sonra bina bestekar sanayici olarak ünlenen Mustafa Alpagut tarafından satın alınmış. Alpagut bugün 40 milyon doların üzerinde ciroya sahip Elkon Beton Santralleri'nin sahibi. Ancak onu eskiler yıllanmış şarkıları ve besteleri ile hatırlayacaktır. Aşkın Mapushane, Seni seviyorum. Bu Gece, Bir Kadeh Senin için gibi onlarca şarkının hem söz yazarı hem de bestecisi. Gönül Yazar, Ferdi Özbeğen, Nilüfer, Selçuk Ural gibi birçok sanatçının çıkış parçalarını o bestelemişti. Mustafa Alpagut, yalıyı aldıktan sonra renovasyona girişmiş. Bugüne kadar 5 milyon dolar harcayarak aslına uygun haliyle yenilemiş. Öğrendiğimize göre Alpagut, burada oturmayacakmış. Tarihi yalıyı bir işletmeciye kiralayacakmış. Hatta görüşmeler olumlu sonuçlanırsa...